Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlavní atrakce zájezdu: Vychutnání ruchu a atmosféry Čínské čtvrti.  Návštěva chrámu Wat Po s velkou zlatou sochou ležícího Buddhy a Královského Paláce.
Advertisements

Ing. Lubomír Vavroš, LET´ S FLY s.r.o.
Cestovní kancelář Czech tour. Historie zámku Zámecká prohlídka O cestovní agentuře DopravaFotogalerie Informace o zájezdu.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Byl pozdní večer, první máj,
Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu.
VESMÍR A ZEMĚ SHORA Z SATELITŮ.
CK – činnosti touroperátora
Zájezd do Jindřichova Hradce
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Egyptské pyramidy.
EGYPT.
S námi si konečně odpočinete…
Tundry a polární oblasti
Cestovní kancelář Doris Nabízíme tyto destinace:.
Egyptské pyramidy David Beneš 1.Ročník GIO.
Cestovní kanceláře funkce CK – 1. zkoumání spotřebitelské poptávky
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Filip Zelenka. Základy dopravní politiky jsou obsaženy již v Římských smlouvách, které zavádějí společná pravidla mezinárodní dopravy, volný přístup k.
LOGO Hotel byl postaven v roce 2012, i za tak krátkou dobu od nás odchází spousta spokojených zákazníků. Náš hotel se nachází uprostřed Mexického zálivu.
ASIE Japonsko III2-Z7-II-16.
Egyptské pyramidy.
Severní Afrika Geografie Autor: Mgr. Jaromír Vaněk
Egyptské pyramidy.
Lukeš 9.B. Lama Známá jako,,Velbloud Jižní Ameriky,, V posledních 40 letech se Lama šíří do celého světa jako chovny dobytek Výskyt:Peru,Vysoké Andy,Bollivie.
Karolína Moravcová 7. Třída
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
SOFTWARE PRO CESTOVNÍ KANCELÁŘ SNŮ T O M S. T O M S RAVEL FFICE ULTIFUNCTIONAL YSTEM.
Jsme cestovní kancelář, která nabízí exotické zájezdy do zahraničí a skvělé služby k tomu.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Marcela Chovancová Název šablonyIII/2.
Státy Severní Afriky „Arabové v Africe“ Obr.1. Státy Severní Afriky „Arabové v Africe“ Obr.1.
TAJEMSTVÍ PYRAMID Mgr. Milan Šimek.
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
VY_32_INOVACE_ZCR_629 Ročník:4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Svět Téma:Afrika – pobřeží Středozemního moře Jméno autora:Mgr.
Severní Afrika Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Fulbrightova stipendia Karlova Univerzita v Praze 4. dubna 2016.
N Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ n Číslo a název šablony n klíčové aktivity III/2 n klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Právní úprava cestovního ruchu v ČR
Odborná Praxe Portsmouth
NÁZEV:. VY_32_INOVACE_05 ČÍSLO PROJEKTU:. CZ / /
Chorvatsko Open Presentation.
Tematický okruh: NEJSTARŠÍ CIVILIZACE - STAROVĚK Název učiva: EGYPT
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
Chorvatsko – ostrov Murter
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
V (DE)INSTITUCIONALIZACI
Doprava a dopravní služby
Trasování a sestavení programu zájezdu
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zeměpis 7. ročník
Sada : Člověk a jeho společnost VY_32_INOVACE_ 08 Dějepis _6.ročník_10
Mezinárodní kreditová mobilita Erasmus+
SEVERNÁ AFRIKA.
Nina Geisselreiterová 4.A
PRODUKTY TURISTICKÉHO PRŮMYSLU
Řecko Ondřej Munduch 4.A.
Transkript prezentace:

Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také dobrý, máme kvalifikované řidiče, piloty i letušky. Výhodné ceny jsou také naše silná stránka

Místa na vybrání: Chorvatko Japonsko Karibské ostrovy Pobřeží Afriky A mnoho dalších… Více v našem katalogu.

Velká Sfinga v Gíze je víc než jen národním symbolem Egypta. Je ztělesněním starobylosti a tajemství. Po staletí dráždila a dráždí představivost básníků, vědců, dobrodruhů, válečníků i cestovatelů. Navzdory tomu, že byla mnohokrát změřena, popsána, bohužel i provrtána chodbami, že se jejím tajemstvím zabývaly celé generace egyptologů, ale i záhadologů všeho druhu, základní otázka zůstává bez odpovědi: kdo, kdy a proč ji postavil. Socha představuje panovníka, jehož sílu symbolizuje lví tělo. Překvapivě, podle nejnovějších výzkumů, nikdy nebyla dokončena. Místní lidé ji nazývají "Otec děsu" anebo také jen "Strašidlo".

Le pacha Cataract **** Hurghada, Egypt Délka:8 dní Typ zájezdu:Pobytové, U moře Doprava:Letecky Strava:All Inclusive Mövenpick Resort ***** Hurghada, Egypt Délka:8 dní Typ zájezdu:Pobytové, U moře Doprava:Letecky Strava:All Inclusive