Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

1042 obyvatel MŠ, ZŠ, ZUŠ Zdravotní středisko s komplexní péčí Lékárna Pošta TJ Sokol JSDH Farní kostel a pastorační centrum Mateřské centrum.
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Školy pro venkov ZŠ HLUK.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
SSPŠ a OA Kladno studentky třídy E2
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
Sociální služby města Velké Meziříčí
Fórum Zdravého města 2009 Ing. Jana Čechová politik Projektu Jilemnice – Zdravé město 9. dubna 2009, Společenský dům Jilm.
Prezentace pečovatelské služby
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Vesnice Strupčice.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Práce s plánem obce 3. ročník
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Místo je tam, kde žijeme Petr Machala.
Obzory V této prezentaci vás seznámíme s prvnímy šesti levely:Naše obec.
Kultura a historie obce 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Opava.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Ověření ve výuce: Sada: 6Z8/C - 20.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry:Naše obec.
Příspěvek DDM a SVČ k rozvoji mladého člověka DDM = SVČ Domy dětí a mládeže = Střediska volného času Širší smysl zájmového vzdělávání: rozvoj zájmu rozvoj.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Kroužek Meteomráček Dům dětí a mládeže Astra Zlín.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Program rozvoje obce Hvožďany VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ 24. ČERVNA 2015.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
1. Na fotbalovém stadionu není vhodné místo na vedení konverzace. 2. Neházíme dýmovnice, dělobuchy, pyrotechniku. 3. Do řady vchází první muž čelem k.
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Ostružno - Prachovské skály
Vítejte na veřejném fóru
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Lucie Beranová, Název: VY_32_INOVACE_09_VARNSDORF Téma: Orientace.
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Autor: Mgr. Eva Procházková
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Bučovice současnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Náš region Česká republika se člení do 14 krajů.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
Malé město, má asi obyvatel.
Symboly města Pečky..
Kremnica.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Osek včera a dnes Proměny našeho města.
Skoba s.r.o. Autoři: ZUZANA HAVELKOVÁ, Katedra pastorační a sociální práce ETF UK, SAMUEL PLECHÁČEK, Katedra pastorační a sociální.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Alena Dohnalová Číslo
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.17_Bydliště Datum:
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní středisko,Tvrz, Restaurace ) ul. Boršická (Dům dětí a mládeže) Okolí stadionu (Sportovní hala [Stadion]) ul. Družstevní II (Tenisové kurty, Koupaliště,Mateřská škola) ul. Rajčovna (Památkové domky) ul. Sokolská (Městské kino) ul. Kostelní (Dům s pečovatelskou službou DPS) UPOZORNĚNÍ: PROJISTOTU SI S SEBOU VEMTE BUZOLU nebo KOMPAS, BUDE SE VÁM TO HODIT! Děkujeme za pochopení.

Škola

Zdravotní středisko

Restaurace

DDM

Česká spořitelna

Kostel

Kino

Dům s pečovatelskou službou

Pošta, Poštovní spořitelna

Komerční banka

EuroClub – Disco

Tvrz

Knihovna

Víceúčelová sportovní hala

Tenisové kurty

Koupaliště

Mateřská škola

Památkové domky

Rampy freestyle

Zdravotní středisko Restaurace Sportovní hala Tvrz Knihovna Tenisové kurty DDM KostelŠkola Památkové domky KinoDPS Komerční banka Mateřská škola Pošta Koupaliště Česká spořitelna EuroClub Disco

Průvodce Hlukem

© M y 3.cz