Kidz gamez Best thing you can play…. Pracovníci Šéf, 1. programátor Zástupce šéfa, 2.programátor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Advertisements

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Vánoční mozaika 20. prosince Výroba pralinek • Lektor: Ottová • Co přinést: 50,- Kč na 5 pralinek.
Účtování o závazcích a pohledávkách
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
Věrnostní program.
Prezentace firmy Srpen 2006
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Využití počítačových sítí ve výuce & SIPVZ (nejen)
jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
Letní tábor Topoly 2009.
Letní tábor Topoly 2011.
Základy práce s počítačem – lekce II. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Trojčlenka a procenta Tento digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není-li uvedeno jinak, je.
Play. Svět se mění Lidé v rámci svého zaměstnání hodně cestují Pracují mimo svůj domov Pracují na směny Tráví čas na sociálních sítích Hůře navazují osobní.
M ULTIMEDIÁLNÍ PREZENTACE V E - LEARNINGU Tomáš Kubálek, Markéta Kubálková.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Vypracovala: Eva Šamšulová 4. Z
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
OKTechMasters Vytvoř si vlastní hru Created by Terri Street for OKTechMasters, 2000.
Adverbs of frequency 7.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Budoucnost veřejných zakázek 3. prosince 2010 Mgr. Jan Sixta.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Projekt na 3MA382 Karel Koliš & Jan Vyhlídka.  Prostředí: ◦ IT firma tvořící webové stránky ◦ 1. rozsáhlý projekt  Komplexní webové řešení ◦ Zahrnuje.
Pracovní prostředí počítače
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
1. Lekce Welcome to Happy House! 1. Lekce Welcome to Happy House! Kliknutím myši na obrázek vedle slova si poslechnete anglickou výslovnost. Kliknutím.
SWI0411 Aktuální stav u Všechny týmy by měly mít vypracováno zadání. u Všichni by měli být zařazeni do řešení nějakého projektu. u To vše by se mělo zobrazit.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Podpora prodeje. soubor různých motivačních nástrojů, krátkodobého charakteru, které jsou vytvořeny pro stimulování rychlejších nebo větších nákupů určitých.
Bezpečnostní strategie MS Petr Řeháček Martina Habrová.
Indefinite pronouns Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_04
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ZŠ Příbor, Jičínská 486.
Počítačové hry a animace Cvičení 1. (2) Úvod společný PHA mail: (jen pokud –Problémy.
 Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Bc. Lucie Ševčíková  VY_22_INOVACE_2.2.2 AJ8,9g_18  Téma: Grammar game 
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Adverbs of frequency Název sady: Project 2 Číslo projektu:
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr.Olga Kolářová Název : VY_22_INOVACE_17_Christmas.
Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora Jak hrát Velká vánoční.
Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.
FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_OBP48 Název školy.
Integrovaná střední škola v Semilech 28. října 607, Semily.
Nabíráme nové zaměstnance
cz.linkedin.com/in/lencovaveronika.
Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU
Naše škola 1.
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
FIMO.
Daň na vstupu Daň na výstupu.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Pracovní prostředí počítače
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Stoklásek, Cimbálník, Hermanová VI.b
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
Náš domov.

Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Daně.
Transkript prezentace:

Kidz gamez Best thing you can play…

Pracovníci Šéf, 1. programátor Zástupce šéfa, 2.programátor

Pracujeme… Naše práce probíhá v programu Game Maker, ale ne v ikonkách, ale převážně GML. Pokud máte nějaké věci jako zvuky na pozadí, sprity nebo tak něco, pošlete nám to. Budete odměněni poukázkou na 1 hru na zakázku zdarma.

Ceny… Hry projektově vyvíjené (např. Project PAX) jsou zdarma. Hry na zakázkuukázka10 Kč 2D15 Kč 3D jednoduchá25 Kč 3D složitá 40 Kč

To je vše Doufáme že si naše výrobky oblíbíte