Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
PLZEŇSKÝ KRAJ.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Pivní a vinné slavnosti 2014
Věrnostní program.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Nepomuk.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Jaroslav Novotný 9.třída
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Dostupné tištěné mapy pro území ČR
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
STOVĚŽATÁ PRAHA Projekt 6. tříd
VELHARTICE.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
Nejlákavější kulturní památka
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Stezka technických atraktivit
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Znak plzeňského kraje.
Plzeňský kraj Rozloha – km2 Počet obyvatel –
Plzeňský kraj  Krajské město je dominantním střediskem – 30% obyvatel  Kvalitní ŽP – NP Šumava – prales Boubín.
Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka.
Plzeňský kraj.
Město Plzeň leží v Plzeňském kraji v Západních Čechách.
Plzeňský kraj Krajské město je dominantním střediskem – 30% obyvatel
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Studentský projekt Gymnázium Roudnice nad Labem Nenechme to spadnout…
Výlet do Vídně Vojta Krejčí.
Plzeňský kraj. Rozloha:7 561 km² Počet obyvatel: Hustota zalidnění:73 obyvatel/km² Nejvyšší bod:Blatný Vrch (1 376 m) Počet okresů:7 (Domažlice,
Národní památkový ústav a cestovní ruch Mgr. Jitka Skořepová.
Lucemburský rok U příležitosti 700. výročí narození císaře Karla IV. pořádá Národní památkový ústav řadu akcí věnovaných nejen největšímu Lucemburkovi,
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Zimní provoz na památkách rozšířená návštěvnická sezóna, celoroční provoz, adventní akce Petr Svoboda.
Kouzelné sklepení a muzejní kufříky v bíloveckém muzeu Muzeum v Bílovci Barbora Patáčiková.
Produkty pro cestovní ruch k využití nestátními vlastníky památkových objektů Tomáš Brabec Oživlé památky.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
Češi a památky jak vnímají domácí turisté zpřístupněné památky Petr Svoboda.
-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od do princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na.
1. Základní informace 2. Navštěvované oblasti 3. Zdroje.
Mgr. Z. Flašková, MBA
Plzeňský kraj.
PLZEŇSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-30 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Plzeňský kraj. Plzeňský kraj Kde leží Česká republika v Evropě?
Značka „Českosaské Švýcarsko
Revitalizace zámeckého návrší v Litomyšli
PLZEŇSKÝ KRAJ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Transkript prezentace:

Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj 500 000 Prohlídkových pasů pro návštěvníky Celkem 108 zúčastněných památkových objektů NPÚ a turistických cílů Plzeňského Prazdroje Soutěž o let balónem nad oblíbenou památkou a další ceny Trvání soutěže od 1. května do 31. října 2011 Podrobné informace o programu na adrese www.ozivlepamatky.cz

1. května 2011 – 31. října 2011 POZNEJ české památky ZÍSKEJ vstup zdarma VYHRAJ let balónem Věrnostní program Národního památkového ústavu a Plzeňského Prazdroje

Prohlídkový pas Navštivte alespoň 5 památkových objektů ve správě NPÚ nebo vybraných turistických cílů Plzeňského Prazdroje a získejte šestý vstup ZDARMA. Prohlídkový pas s minimálně 5 takto získanými razítky odevzdejte na některé z pokladen památkových objektů ve správě NPÚ či turistických cílů Plzeňského Prazdroje a zařaďte se tak do slosovatelné soutěže o let balónem nad vybranou památkou a další hodnotné ceny.

Zkrácená pravidla věrnostního programu Jeden prohlídkový pas platí vždy pro jednu osobu. Prohlídkový pas je platný po vyplnění: jména a příjmení, kontaktu a PSČ bydliště. Při zakoupení vstupenky na libovolnou prohlídkovou trasu s průvodcem na památce či turistickém cíli ve správě NPÚ nebo PP může účastník soutěže požádat o razítko do prohlídkového pasu. Na jednom památkovém objektu lze do jednoho prohlídkového pasu získat otisk razítka jen jednou. Po nasbírání pěti razítek může účastník navštívit zdarma jednu památku či turistický cíl ve správě NPÚ nebo PP podle svého výběru. Volný vstup se nevztahuje na prohlídkové trasy s povinnou rezervací prohlídek v případě NPÚ a exkluzivní trasy.  Pokud účastník soutěže odevzdá vyplněný prohlídkový pas s pěti razítky do 31. října 2011, postupuje do slosování o zážitkovou cenu: Let balónem nad hradem či zámkem pro dvě osoby a o dalších 9 cen. Podrobná pravidla jsou k dispozici na www.ozivlepamatky.cz.

Propagační materiály Prohlídkové pasy (500.000 ks) distribuované pomocí výdejních míst na památkách ve správě NPÚ a turistických cílech Plzeňského Prazdroje označených příslušným symbolem. Plakáty (1.000 ks) pro umístění na jednotlivých objektech, turistických cílech a vybraných informačních centrech či dalších reklamních plochách. WEB Bannery pro umístění na webové prezentace jednotlivých veřejnosti přístupných objektů ve správě NPÚ a turistických cílů Plzeňského Prazdroje, včetně webové prezentace Ústředního pracoviště NPÚ. Reklamní stojánky s informačními letáky turistických cílů Plzeňského Prazdroje k dispozici ve výdejních místech PROHLÍDKOVÝCH PASU nebo prodejnách suvenýrů. Rozhlasové upoutávky na stanicích Českého Rozhlasu 2, ČR 1 – Radiožurnál a dalších regionálních frekvencích. Webové stránky www.ozivlepamatky.cz obsahující podrobná pravidla věrnostního programu a s ním spojené soutěže.

Horšovský Týn

Klášter Kladruby

Vodní hrad Švihov

Červené Poříčí

Zámek Kozel

Nebílovy

Manětín

Klášter Plasy

Velhartice

Hrad Rabí

Turistické cíle Plzeňského Prazdroje v Plzni Za rok 2010 přes 226 000 návštěvníků, o 4,5% více než v roce 2009 Pivovar Plzeňský Prazdroj setkání s legendou Pilsner Urquell Pivovar Gambrinus prohlídka nabitá akcí a zábavou Nová část trasy zpřístupněná od 14.5. Pivovarské muzeum příběh piva od starověku do současnosti Plzeňské historické podzemí tajemství života pod městem

Turistické cíle Plzeňského Prazdroje v Plzni Akce pro návštěvníky v sezóně 2011 14.5. Den otevřených dveří pivovaru Gambrinus 20.5. Plzeňská muzejní noc 11.-12.6. Historický víkend v Pivovarském muzeu 29.6.-21.8. Proměna města: Plzeň v roce 2015 - výstava v Návštěvnickém centru Červenec/srpen Léto v Prazdroji 26.-27.8. Pilsner Fest 1.-2.10. Výročí uvaření první várky piva Pilsner Urquell 1.10.-31.3. Starobylé řemeslo bednářské - výstava v Pivovarském muzeu