TAJEMSTVÍ CIBULE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tipy Audrey Hepburnové na krásu
Advertisements

Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Rozhovor s Bohem.
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
V dopise Galatským 6,7 je psáno: Neklamte se, Bohu se nikdo nebude posmívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Tady jsou příklady těch, kteří zesměšňovali.
Když jsi se narodil, plakal si a všichni okolo Tebe se usmívali.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo tebe se usmívali.
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Edward Jenner se narodil v Anglii roku Jako malý chlapec se Edward zajímal o přírodní vědy. Na břehu řeky Severn trávil dlouhé hodiny hledáním zkamenělin.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Viry.
Irské štěstí.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
FANATICOS Za Slovácko navždy bije naše srdce modrobílé!
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Tipy Audrey Hepburnové na krásu
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Irské štěstí.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská výchova Ročník:
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
zvláštní vydání semináře z biologie podzim 2005
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
AHOJKY.
Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Irské štěstí. Jmenoval se Fleming a byl to chudý skotský rolník. Jednou, když se snažil vydělat pro rodinu na živobytí, uslyšel volání o pomoc z nedaleké.
Žijí s námi plísně Štěpán Borka.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Zaměstnání členů rodiny
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Rozhovor s NÍM.
Čím chci být až vyrostu…
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Irské štěstí.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Rozhovor s Bohem.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Rozhovor s NÍM.
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
TAJEMSTVÍ CIBULE.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
VŠE O PENĚZÍCH..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

TAJEMSTVÍ CIBULE

V roce 1919 řádila španelská chřipka, která zahubila 40 millionů lidí. Jeden lékař, který navštívil velké množství zemědělců kostatoval, že většina chřipkou nakažených zemřela.

Jednou přisel na statek, kde byli všichni zdraví Jednou přisel na statek, kde byli všichni zdraví. Zeptal se, co je u nich jiného, nežli u těch ostatních. Źena mu řekla, ze staví do každé místnosti talíř s oloupanou cibulí.

Lékař se ji zeptal, zda by mu nedala jednu takto použitou cibuli, aby ji prozkoumal. V mikroskopu v ní našel virus chřipky. Bylo zřejmé, ze cibule pohltila baktérie a rodina zůstala zdravá.

Tuto historku jsem již slyšela od mé kadeřnice Tuto historku jsem již slyšela od mé kadeřnice. Před několika lety určité množstvi jejich zákaznic bylo nemocných a nakazilo zaměstnance. Nasledující rok nechala několik talířů cibule v salónu a k jejímu překvapeni nikdo neonemocněl.

Tuto informaci jsem poslala mé kamarádce, která žije v Oregonu a s kterou se pravidelne zabýváme otázkami zdraví. Ona mě vypravovala jednu zajímavou zkušenost s cibulí.

Jednou jsem onemocněla zápalem plic a bylo mi velmi špatně Jednou jsem onemocněla zápalem plic a bylo mi velmi špatně. Náhodou jsem četla článek, kde se psalo, že se má cibule odříznout na obou koncích, propíchat na jedné straně vidličkou a nechat přes noc na taliři vedle nemocného. Druhy den je cibule začernalá. Udělala jsem, jak bylo napsáno a druhý den jsem se cítila mnohem lépe.

Tento článek také říkal, že v minulosti se lidé chránili před morem tím, že rozmístili v mistnostech cibuli a česnek. Oboji má silné antibakteriologické a antiseptické vlastnosti..

Ponaučení z tohoto příběhu je: kupte si cibuli, a na talířích ji neoloupanou rozmístěte po celém domě. Jestli pracujete v kanceláři, nechte jednu nebo dvě ležet ve vaší blízkosti. My jsme to neudělali a onemocněli jsme chřipkou!

Cibule vás a ostatní ochraní před nemocemi Cibule vás a ostatní ochraní před nemocemi. V případě , že byste opravdu chytli chřipku, bude slabší. V každém případe se vyplatí to vyzkoušet. Cibule je levnější nežli léky.

Zdravý lék pro celou rodinu

Preji Vam hezky den! Poslete to dal! P

Diaporama reçu en français traduit par: Gaby.amsler@free.fr