. Vítejte přátelé u nás s našimi vzpomínkami na zájezd do Maďarska. Co dodat ? Vzpomínky jsou velké, auta byla malá. Takže jen 16 lidí mohlo zažít nevídané.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výherní práce žáků středních škol. Celkem se sešlo 39 prací z 5 středních škol:  Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora.
Advertisements

Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
Co je to úspěch ? Jednoduše vysvětleno.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
VAN GOGH V I N C E N T ( ) Zažij si obrazy, doprovázené hudbou a poezií. Pro největší působení a plný zážitek nechte snímky automaticky plynout.
Caine - Slon Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice? Nevadí! U nás na faře je dost místa pro všechny! Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice?
Velká Británie školní zájezd 24/9- 29/ Část první.
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Interaktivní výuka přírodovědných předmětů na ZŠ CZ.1.07/1.1.04/ ZŠ a MŠ Olomouc, Gorkého 39.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
. středa, 17. prosince 2014středa, 17. prosince 2014středa, 17. prosince 2014středa, 17. prosince 2014 středa, 17. prosince 2014středa, 17. prosince 2014středa,
PANE MŮJ Pane můj, dals mi dost šťastnejch chvil,mnohem víc já zažil, než jsem mohl si přát. Pane můj marně teď vzpomínám, čím si zasloužit mám, že mě,
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Vánoční přání příchází z Molenburku
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
BĚLÁ POD BEZDĚZEM 8/2012. KEMP POHÁDKA NÁS VÍTÁ… ZA POVŠIMNUTÍ STOJÍ FIKANĚ NARAFIČENÉ MATRACE. ALE PORADILI JSME SI S TÍM.
Každý den jsme trochu starší…
Přeji nádherný den Vám všem….
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Křečci a křečíci Tato prezentace je věnována mé zvířecí rodině.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Komenského Lysá nad Labem Fotogalerie naší školy.
. úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015 úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý,
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_582_5TR_CJ Autor: Mgr. Leona Szabó 1.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
PROKLETÍ BÁSNÍCI 4 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
Zoner Callisto Průhlednost Fotokoláž. Splnění snů … není nemožné Chtěl/a jsi se někdy podívat na Čínskou zeď, Eiffelovku, Sochu svobody, střechu školy,
9 let na základní škole:.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Birmingham Anna Kolářová
FANTAZIE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
:38:44 Tohle by mohly být obrazy z jiné planety či pro sci-fi film. Ale ve skutečnosti to je úžasný fenomén vytvořený nehodou uprostřed.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
JE ČAS V BOŽÍ ZBROJI TEĎ STÁT, STŮJ PEVNĚ PRAVDOU OPÁSÁN.
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Popírání holocaustu II
Opakujeme druhy slov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená
SLOVENSKO 2018.
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
Každý den jsme trochu starší…
1. října 2008 Už měsíc jsme školáci, jsme moc šikovní a snažíme se
Interaktivní hra s různými obrazci a jejich skládání
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Translation 17/01 Líbilo by se ti jet v létě do Itálie . (fancy) Do you fancy going to Italy in the summer? Mohly bychom navštívit Florencii. We could.
Transkript prezentace:

.

Vítejte přátelé u nás s našimi vzpomínkami na zájezd do Maďarska. Co dodat ? Vzpomínky jsou velké, auta byla malá. Takže jen 16 lidí mohlo zažít nevídané a já dostal za úkol se s vámi podělit o mé zážitky, které byly až neskutečné, skoro nepravdivé. Prosím, račte dál.

Nechte se unášet fantazií o jídle, bydlení i gejzírech léčivých pramenů s omamnou vůní. Kdo nebude věřit, ať se podívá na fotky, které budou nabídnuty na internetu. Jinak vzhůru do říše snů a skutečností.

Pan vedoucí a majitel v jedné osobě

Nabídl nám dobrá jídla v krásném prostředí

Plnej dojmů, zážitků a dobré večeře, jsem uposlechl příkazu o nekouření a vstoupil nejen do útulného pokoje, ale do říše snů. Co se mi zdálo ? Podívejte se s námi.

Juj, to byl sen. Ale teď vzhůru do bazénů

No a to je asi tak všechno. Komu se to nezdálo, tak stejně nic nenadělá. No a těm, komu se to aspoň malinko líbilo, tak ještě jeden recept.

.