VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

, , Nabídka investiční spolupráce.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
SPU Systém pro přidělování úkolů Úvodní studie 
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Spolupráce s mikroregiony
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Solární systémy pro aktivní topení
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Číslo hodiny: PROCENTA Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu MS PowerPoint ZŠ Benešov Karlov 7. ročník ZŠ.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
specialista na firemní květinový servis
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Komerční areál v Janovicích na Chrudimsku se nachází na okraji obce Morašice, části obce Janovice přibližně 7 km od Chrudimi. Jedná se o oplocený areál,
Malé a střední podnikání Small and Medium Enterprise.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Kdo chce být milionářem ?
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Procenta.
Mapa zájmu - plány.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
PROCENTA, ÚROKY 7. ročník.
ČESKÁ REPUBLIKA – SVOBODNÝ STÁT BAVORSKO Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU.
TÉMA 6: Daň z příjmů právnických osob 2
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Nejčastější chyby při vyúčtování dotací EVVO z rozpočtu kraje Kontakt: Ing. Hana Jadviščoková
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Talent marketingových komunikací
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_04_MAJETEK.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
Vychytávky s hypotékou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Vypracoval: Rychtaříková Eva Materiál: VY_32_INOVACE_468
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 10. prosince 2014.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Obchodní společnosti. veřejná obchodní společnost veřejná obchodní společnost komanditní společnost komanditní společnost společnost s ručením omezeným.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
L&L finance a reality Naše služby. Nabízíme tyto služby: 1.Prohlídka nemovitosti 2.Kontrola a případné zajištění potřebných dokladů 3.Zpracování nabídkové.
Spolupráci na dobré věci.
PROJEKT PNS Praha
Transkript prezentace:

VeTo REALITY Váš partner ve světě realit

Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost klienta je pro mne závazkem Bez nutnosti písemných závazků Dělám maximum pro rychlou realizaci ochodu Cca 30% nemovitostí prodávám do tří měsíců U mě jste vždy na prvním místě

Prodej či koupě může být i pohoda Realizuji obchod od A až do Z Vyřídím za Vás veškeré formality Zajistím veškeré potřebné dokumenty, daňová přiznání, přepisy energií, atd. Se spolehlivými partnery pro Vás zajistím vyřízení financování Hoďte tyhle starosti na moji hlavu

Kompletní služby nemusí být vykoupeny přemrštěnou provizí Mé služby za férovou odměnu Do 1 mil Kč – Kč vč. DPH Do 1,5 mil Kč – Kč vč. DPH Do 2 mil Kč – Kč vč. DPH Do 3 mil Kč – Kč vč. DPH Nad 3 mil Kč – Kč vč. DPH Se mnou ušetříte až desetitisíce na provizi

Těším se na naši spolupráci a Vaši spokojenost Jan Kapusta tel: