E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přátelé dobrého vína a adrenalinu,
Advertisements

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Uvolněte se a užijte si show, ostatní nechte na nás  Bezpečnost  Moderní zpracování  Příjemné rychlé jednání INFORMACE.
PODZIMNÍ CENA KST SILUETA PRAHA A TANEČNÍ ŠKOLA AD PRAHA 17. listopadu 2012.
Najdete nás také na facebook.com/teticky
TANEC Co to vlastně tanec je?
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Pohlédněte ke hvězdám! Nastavte programu vysokou laťku
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
specialista na firemní květinový servis
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích  Termín praxe  Postup při výběru instituce  Průběh praxe a.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Pro posun snímků použijte šipky na klávesnici. STD Standardní provedení: Materiál:Satén Barva:Tělová tmavá Podpatek:FLER (7 cm) CENA:1.790,- Možnost.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
FIRE DANCE 2013.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Faremní porážka hyršov
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
M ř í ž odílny Chcete usínat bez obav o Váš majetek? Recept je jednoduchý - pevné, nůžkové, nebo rolovací bezpečnostní mříže Kololonkolo Kontakty Výrobky.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Latinsko-americké tance
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
SALSA.
Aktuální formy gymnastiky a tance
ZŠ Benešov, Jiráskova 888 Společná setkání nad výtvarnými díly 3 Hand a facepainting – 9. r. Mgr. Lenka Pavlíková.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Hudba Rakousko-Uherska Autor: Květa Stejskalová. Rakousko-Uhersko byl státní útvar, který existoval v letech 1867 – Rakousko-Uhersko byl státní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_347_Tanec, balet AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
Jsme profesionální skupina scénického historického tance a nabízíme taneční představení, inspirovaná hudbou, tancem a módou gotiky a renesance.
aneb doučovací večery pro přátele
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
AKADEMIE – situace a okruhy témat Roman Vašek. Kvalifikace profesionálních tanečníků v ČR (rok 2011)
Projekt Růst osobnosti zastřešuje společnost AKV spol. s r. o. IČ Myšlenkové mapy Ukázka z videoškolení.
Mobilní salón krásy
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
Cena dle ceníku, který je na našich internetových stránkách Popřípadně domluva po telefonu
Sportovní tanec.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Gymnastika I. – Společenské tance Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
FIRE DANCE 2017.
Projekt „Létající trenéři“
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
Hudebně - vzdělávací a zábavný program pro veřejnost
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Spoločenský tanec.
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Tanec.
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
Transkript prezentace:

E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008

Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního páru, jehož zkušenosti se promítají do výsledků na soutěžích v tuzemsku i v zahraničí? Potřebujete rozehřát taneční parket před začátkem nebo v průběhu Vašeho programu nebo ho jednoduše chcete oživit o profesionální vystoupení ?

Lukáš Wagner 21 let Teplice

Romana Modrová 17 let Ústí nad Labem

INFO O TANEČNÍM KLUBU: Naším hlavním směrem je výuka standardních a latinsko-amerických tanců pro taneční páry, jednotlivce, skupiny i formace na závodní nebo jen zájmové úrovni. Samozřejmě nezapomínáme i na ostatní druhy tanců, pro které také připravujeme stále lepší tréninkové možnosti. Nabízíme výuku, choreografii, taneční ukázky pro firemní večírky, maturitní plesy, a jiné společenské akce.

Celé předtančení uvede standardní tanec – waltz – a pokračuje tanci tango, valčík, slowfoxtrot a quickstep. Tančíme na vlastní hudbu a show je v délce přibližně sedm minut. Je nám potěšením zpestřit Váš program!

prezentaci páru můžete zhlédnout na adrese alechandrito.wz.cz telefonický kontakt: REZERVUJTE SI U NÁS TERMÍN VAŠEHO PLESU CO NEJDŘÍVE!