STIS – poloautomatický systém podhušťování pneumatik (se systémem přívodu vzduchu)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD
Advertisements

Bezpečný digitální podpis v praxi
VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A GYMNÁZIUM
Pascalův zákon v praxi VY_32_INOVACE_17 - Pascalův zákon v praxi.
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Přídavná zařízení.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
ZÁKLADNÍ POJMY DRUHY DOPRAVY ZPŮSOBY VEDENÍ TRASY V ÚZEMÍ
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Tvorba webových aplikací
Prostředí pro tvorbu strukturovaných učebních textů Ing. Jiří Přibil Fakulta managementu VŠE Rozvojový grant Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _11
Potenciál radiální technologie pro lesní aplikace Zlepšení trakce a mobility v terénu Vyšší jízdní komfort Nižší valivý odpor pneumatik.
Strojírenství Stavba a provoz strojů Pružiny (ST23)
Údržba vozidel. Údržba vozidel Údržba vozidel Kontrola motorového oleje Kontrola chladící kapaliny Kontrola tlumičů Kontrola tlaku pneumatik Kontrola.
Dělení podle topologie
Snímač teploty nasávaného vzduchu
Podporované zaměstnávání pro lidi se zrakovým postižením.
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Látka a těleso.
Autor: Mgr. Libor Sovadina
Mo.13: Elektrické přístroje pro regulaci – stykače, kontroléry, přepojovače. Zajišťují zapínání a vypínání požadovaných obvodů bez jakýchkoliv rušivých.
Technické prostředky PLC OB21-OP-EL-AUT-KRA-M Ing. Petr Krajča.
ČÁSTI AMP – TLUMENÍ A ULOŽENÍ
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví
Situační prevence -parkoviště- ● Cílem projektu je snížení majetkové kriminality – krádeže motorových vozidel a věcí z nich. ● Cílovou skupinou jsou majitelé.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Hydraulicky poháněné roboty Hydraulický pohon Používá se v zařízeních především větších výkonů a to jak se spojitým řízením pohonu, tak i při realizaci.
Název předmětu: Stavba a provoz strojů
ZVĚTRÁVÁNÍ Vítek Urban listopad 2004 prima.
Zvýšení rychlosti nákladní kolejové dopravy
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Technické prohlídky pomáhají předcházet nehodám automobilů Profesní komora Stanic technické kontroly Praha 9. října 2013.
Železniční doprava Funkčnost – vize - budoucnost Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu 1.5 Šablony VY-32-INOVACE-497 Cesty v sadovnických úpravách – dlážděné z přírodních materiálů Název.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Vložení výuky hydraulických systémů
Čtyřkolka Arctic Cat Prowler HDX 700i Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.
Bezpečnost silniční a železniční dopravy Přednáška NÁVRH A VYHODNOCENÍ OPATŘENÍ KE SNÍŽENÍ NEHODOVOSTI Doc. Ing. Miloslav Řezáč, Ph.D. Katedra dopravního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Denní údržba traktoru Zetor
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 AnotacePoužití.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dynamika pohybu dopravního prostředku Předmět: Teorie dopravy - cvičení Ing. František.
VY_32_INOVACE_EP_11 SADA Elektrické systémy. Ventilátor topení : -má za úkol vhánět do kabiny vozidla požadovaný poměr studeného a teplého vzduchu, tok.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada13 AnotacePneumatické.
Vytápění Otopné soustavy teplovzdušné. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
TECHNICKÉ SLUŽBY BAHOZA s. r. o. Klimatizační jednotky tramvajových vozidel Ing. Ladislav Meluš.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁSTŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje.
AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKA Pneumatické řízení. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název:
BOZP při práci ve výškách
> Speciální projekt <
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Speciální konstrukce –
Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_17
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: mgr
Mechanika tekutin Tekutost – společná vlastnost kapalin a plynů.
TECHNICKÁ ÚDRŽBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Moravec. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Teplovodní kotle UT do tepelného výkonu max. 50 kW Vypracovala: Ing
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Hořáky VY_32_INOVACE_17_325 Projekt.
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
Experimentální ukázka vlastností akustického vlnění ve vzduchu
Vícekriteriální metody rozhodování
Transkript prezentace:

STIS – poloautomatický systém podhušťování pneumatik (se systémem přívodu vzduchu)

STIS Při denním pohybu v terénu často řešíte problém s průjezdností nebo zapadnutím v měkkém podkladu (písek, bláto štěrk apod.). Řešením je podhuštění pneumatik a tudíž zvětšení jejich kontaktní plochy. V praxi je to to ale může být obtížně a pomalu realizovatelný úkon.

STIS Výhody systému STIS  rychlost  jednoduchá obsluha  není potřeba dalších zařízení  použitelný kdekoliv

STIS Pro koho je STIS vhodný?  vozidla s častým provozem v terénu  terénní vozy, nákladní auta, speciální vozidla  armáda, lesní hospodářství, energetika, integrovaný záchranný systém, těžařství, expedice

STIS Jak STIS funguje? U každého kola je pevně namontovaná schránka s přívodem vzduchu a flexibilní tlakovou hadicí. Přívod vzduchu je centrální ze vzduchového kompresoru, umístěného například v kabině vozidla.

STIS Jak STIS funguje? Systém jednoduše nastavíte na požadovaný tlak (viz tabulka hodnot). Zapojíte tlakové hadice na speciální ventilky kol a systém upraví tlak ve všech pneumatikách na požadovanou hodnotu.