Cloud aneb nejpohodlnější IT

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Komplexní řešení metropolitních sítí
Advertisements

Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Hosting informačního systému K2
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Easy2Source A better way to buy your test equipment Easy2Source Lepší způsob pořízení měřáků.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Tomáš Baďura ARI.  Mnoho velkých společností dávno začalo prosazovat přesun výpočetního výkonu IT do velkých datových center.  Decentralizované systémy.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Tibor Koleják Finanční ředitel. Finanční mamažment a „technikálie“ obecně Implementace v Microsoftu samotném Příležitost pro všechny Tři pohledy o které.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation November, 2003ORS Strategic Business Development Může si státní správa dovolit outsourcing.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
A Integrace ERP a e-shopu prakticky aneb není propojení jako propojení … Ing. Jan Svoboda Head of e-shop platforms, Allegro Group
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
Siemens Enterprise Communications Ondřej Nový Key Account Manager Siemens Enterprise Communications, s.r.o. Praha, Siemens Enterprise Communications.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Certifikace ISO 9001 v terénních službách z pohledu certifikované organizace Mgr. Lucie Brožková.
Cloud Computing - efektivní a transparentní provoz organizace pro každého (Jakub Fiala, Miroslav Čejka GORDIC ® )
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Lidé ve službách.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Možnosti a využití SW systému EISOD 6
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Business Inteligence a její nástroje ve veřejné správě Petr Zeman, Key Account Manager – Public Sector Adastra Corporation.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Za dobrovolnickými příběhy na severní Moravu do Slezské diakonie.
System Management.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Profesionálové, se kterými je radost pracovat. Prodávejte CRM snadno a levně Logos a.s., 23. dubna 2008 – Jan Žáček.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Partner SBSC evening university , Čestlice.
Telefónica O 2 Business Solutions Platform as a Service – Overview Praha, Ing. Jan Kepič, CISA –
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
1. Úvod do problematiky Pojmy a definice Podnik v dynamickém prostředí
1 Plánované změny v železniční dopravě Vít Bárta, ministr dopravy ČR Petr Žaluda, generální ředitel Českých drah Jiří Vodička, předseda představenstva.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Manažerské informační systémy Informační systémy Ing. Dagmar Řešetková
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Virtualizace a cloudy v dnešním IT Milan Brych / Orgis IT.
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Miroslav Hübner listopad 2014 Jak sehnat peníze na IT ANEB zamyšlení jak si koupit, co potřebuji.
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Vybudování Technologického centra MěÚ Vyškov
kvalitní zákaznický servis
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

Cloud aneb nejpohodlnější IT Jiří Jinger Product Group Manager jiri.jinger@sprinx.com

potřebuji snížit náklady na provoz IT chci se věnovat Jaká je Vaše primární výzva pro cloud? potřebuji snížit náklady na provoz IT chci se věnovat pouze svému byznysu potřebuji spolehlivé IT pro svůj byznys potřebuji zvýšit efektivitu

snížení nákladů na IT až o 40% Proč mít cloud? snížení nákladů na IT až o 40% nebudu řešit IT to bude dělat někdo jiný budeme pracovat z domova, od klientů, kdykoli a z čehokoli IT mi pomůže dělat můj byznys

vyšší investice do rozvoje vzdělání a podpory zaměstnanců Cloud z pohledu personalistů? vyšší investice do rozvoje vzdělání a podpory zaměstnanců spolehlivé IT = spokojený zaměstnanec práce z domova, sdílená kancelář, externí spolupráce jasná predikce nákladů na každého zaměstnance

SoftwareHosting.cz funguje dobře ! ukážeme si Jak cloud // softwarehosting.cz funguje? SoftwareHosting.cz funguje dobře ! ukážeme si

        vše vysvětlíme optimalizujeme řešení Poskytovatel cloudu Vám se vším pomůže // nejste v tom sami   vše vysvětlíme optimalizujeme řešení   zabezpečíme vaše data integrujeme další systémy   zajistíme technickou podporu připravíme pracovní postupy   odřídíme přesun do cloudu řešení i pro vaše partnery

Reference "Naše společnost využívá aplikační hosting již více než dva roky. Pro tuto kombinaci pronájmu hardware, software a služeb jsme se rozhodli predevším kvůli její flexibilitě a ekonomičnosti." "Službu SoftwareHosting.cz doporučujeme našim zákazníkům proto, že v oblasti aplikačního hostingu se umí zákaznickým potřebám nejen přizpůsobit, ale umí na ně také pružně reagovat." „Přenesli jsme většinu naší klíčové infrastruktury do cloudu, protože nám zajistí provoz klíčových služeb s vysokou dostupností. Jedná se o VOIP, e-mail a náš ERP systém"

Dotazy ? Jiří Jinger Product Group Manager +420 737 222 127 jiri.jinger@sprinx.com

Děkuji za pozornost … Jiří Jinger Product Group Manager +420 737 222 127 jiri.jinger@sprinx.com