Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
SPU Systém pro přidělování úkolů Úvodní studie 
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Současný systém podpory
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Věrnostní program.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
specialista na firemní květinový servis
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Systém ELEKTRONICKÉ AUKCE Lukáš Urbančík. Jaké cíle si klademe jako majitelé firem ? Snížit náklady Zvýšit tržby.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Členské příspěvky 2005 – 2010 Analýza struktury členské základny, výše členských poplatků a dopad na rozpočet ČSA.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Poznámky pro výuku Předmět: účetnictví Autor: Ing. Lenka Růžičková
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
Deterministické modely zásob Model s optimální velikostí objednávky
Základy financí 8. hodina.
Pojištění vozových parků
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Daňová reforma - reformní novela 2013 JUDr. Radim Boháč, Ph.D
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Brand Energie CZT Brandýs nad Labem.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Komerční využití systému ISDS
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Pear s.r.o. Vesmírné dobrodružné výlety Nabízíme jednodenní výlety na Měsíc, Mars,. Saturn, Uran, Neptun, Venuši, Merkur i Jupiter Nejen rodinné týdenní,
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Pravidla přeshraničního přenosu Ing. Pavel Šolc, ČEPS, a.s.
SWI0411 Aktuální stav u Všechny týmy by měly mít vypracováno zadání. u Všichni by měli být zařazeni do řešení nějakého projektu. u To vše by se mělo zobrazit.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
DANĚ a jak na ně. daň odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) daň: přímá z příjmů z příjmů z nemovitostí,
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
TVUJDUM.CZ Prezentace největšího a nejstaršího portálu o bydlení v České republice.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Transkript prezentace:

Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné inzerce po celou dobu členství za podmínky úhrady zvýšeného členského příspěvku všemi členy asociace. Standardní roční výše členského příspěvku 2.000 Kč – nová výše 7.200 Kč po sepsání exkluzivní smlouvy s ANNONCE a.s.

Je to jednoduché... Zaplaťte asociaci zvýšený příspěvěk, se kterým získáváte velké množství benefitů: - importní centrum – přenos denní nabídky vozidel na www.annonce.cz - 50 % sleva na inzerci v motoristickém měsíčníků AUTOHANDL + PR článek zdarma - banner pro APPAA se 100tis zobrazení/měs. umístěný v sekci Osobní auta - každý člen obdrží plachtu s logem ANNONCE To vše za pouhých 600 Kč měsíčně!

Podrobnější popis nabídky: Importní centrum - snadný přenos a správa denní nabídky vozidel na náš web na základě spolupracujícího software Autohandl – barevný inzertní motoristický měsíčník distribuovaný po celé ČR, inzerci vloženou do Autohandlu Vám po celý měsíc budeme přepisovat do novin. Banner – poutavá reklama umístěná na našich stránkách v sekci Osobní auta s proklikem na stránky Asociace, např. seznam členů či novinky, zajímavosti Plachta – vyrobená na naše náklady a umístěná na viditelném místě provozovny

Skutečná proinzerovaná hodnota Služba Cena pro členy Ceníková cena Skutečná proinzerovaná hodnota Importní centrum Annonce v členském popl. 10 400 Autohandl PR Clanek 7 000 84 000 Autohandl A4 inzerce 7 500 15 000 90 000 Autohandl 50% portfolio sleva 10 000 Banner (Annonce - sekce AutoMoto) SUMMA (vše v Kč bez DPH)   49 400 278 400 Při platbě 7 200 Kč za jednoho člena (2 000 Kč jsou počítany jako příspěvek asociaci), získá každý člen minimálním plnění 49 400 Kč, při ročním zúčtování teda celkem pro asociaci 278 400 Kč!

Uvedené ceny jsou bez DPH. Úhradu zvýšeného členského příspěvku bychom vyúčtovali jako zálohu, každému členovi bychom vystavili fakturu s patřičným DPH. Děkujeme za Vaší pozornost ANNONCE a.s. Jakub Smolka Ivana Vorlíčková obchodní ředitel inzertní poradkyně tel: 777 367 283 tel: 702 098 182 jakub.smolka@annonce.cz ivana.vorlickova@annonce.cz