Produktová prezentace AC 75

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Smykové tření a valivý odpor
Advertisements

Stavba moderní pneumatiky pro osobní automobily
„Rovnoměrná struktura zrna + tvrdost po celém
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Tecnomagnete Magnetické upínání nástroje - nový rozměr pro budoucnost
Chemické ošetřování sadů a vinic
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
TZ 21 – navrhování otopných soustav
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Pneumatiky Úvod Historie Volba pneumatik Skladování pneumatik
Charakteristika produktu a inovací
Beton University 2011 – Pohledový beton
Product Fact Book. 2 Product Management I Heike Schöpper I 2011 © Continental Product Fact Book I Polaris 3.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku gymnázia na předmět OSZ KLÍČOVÁ SLOVA: Konkurenční.
Milovy DRIVES 2012 MOTORY VELKÝCH VÝKONŮ.
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
VÝSLEDKY STUDIE ZALOŽENÉ NA POROVNÁNÍ ENERGETICKÝCH BILANCÍ PŘI POUŽITÍ IZOLAČNÍCH DVOJSKEL S ODLIŠNÝMI HODNOTAMI Ug (1,0 resp. 1,1 W/(m2.K) ) a SF ( 50.
2 2 André Voigt, Brand Management Continental I 2010 I © Continental AG Product Fact Book ContiSportContact™ 5 Marketing Požadavky na ContiSportContact.
Product Fact Book. 2 Product Management Continental / André Voigt / 2010 © Continental AG Product Fact Book ContiEcoContact™ 5 ContiEcoContact 5 Optimalizace.
Product Management Continental / 2010 © Continental Product Fact Book ContiForceContact TM Marketing Technologie ovlivňuje Design Zadní osaPřední.
Kapalinová chromatografie v analytické toxikologii Věra Pacáková Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta, katedra analytické chemie.
Hliníkový fasádní systém COTTA
SPECIALISTA PRO ZEMĚDĚLSKÉ A MIMOSILNIČNÍ PLÁŠTĚ
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Smart Move Každý rok autobusy a autokary v Evropě, s minimálními dopady na životní prostředí, přepraví bezpečně a podle jejich potřeby miliony lidí. Ačkoliv.
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
ArcelorMittal Technotron s.r.o.
Rozdíl mezi kluznými a kuličkovými ložisky
Autorotor Magnum 90 Inovativní systém pro velká stáda.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Síla, která brání pohybu objektu po ploše.
Nové výzvy ve vývoji a výrobě pneumatik
Potenciál radiální technologie pro lesní aplikace Zlepšení trakce a mobility v terénu Vyšší jízdní komfort Nižší valivý odpor pneumatik.
STROJÍRENSKÁ TECHNOLOGIE strojní obrábění 1 – frézování
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Tradition in Leadership Setkání textilu a kovu Tradition in Leadership.
ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru.
Povrch a objem krychle a kvádru (příklady)
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
1 BFGOODRICH LETNÍ PNEUMATIKY UMÍSTĚNÍ ZNAČKY NA TRHU Pro profesionály a náročné uživatele představuje BFGoodrich značku pneumatik, která nabízí.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotacePodstata,
Tato prezentace byla vytvořena
Běžecké lyže Běžecké lyže se od sebe navzájem liší vzhledem, tvarem, hmotností, a jízdními vlastnostmi Jízdní vlastnosti lyží vyplývají z jejich vlastností.
Produktová prezentace
Vypočítej 1. Hmotnost tanku je 38 t. Celková styková plocha pásů se zemí je 490 dm2. Jaký tlak způsobuje tank na vodorovnou plochu? 2. Jaký tlak způsobuje.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Člen skupiny Česká gumárenská společnost a.s.. Strojírna – výroba forem Zkušebnictví pneu Homologace pneu.
Distribuce - placement
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
MUNI-PAK TM Czech. © 2008 All rights reserved to Johnson Screens (Europe) Pty Ltd. No information contained in the presentation is allowed to be copied.
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada14 Anotace.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
TISKOVÉ SETKÁNÍ ContiTrade Services s.r.o.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Systemy protektorovani. Za studena - Za studena - SORTIMENT SYSTEMY PROTEKTOROVANI.
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Marketingové strategie
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
Automatické (iCare technologie)
Flotační radiální pneumatiky
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
Představení Ing. Martin Lenfeld
Skútry pro přepravu osob
Transkript prezentace:

Produktová prezentace AC 75

AC 75 – nová pneu Continental 75% série Nové AC 75 byly vyvinuty jako univerzální pneu, které bez problémů zajistí skvělý přenos výkonu při jízdě na silnici, v poli nebo na travnatém porvrchu. AC 75 Nahrazuje standardní 70% série pneumatik a nabízí vyšší nosnost než běžný standard Vyvinuto pro traktory do 180 hp Schváleny pro rychlosti do 50 km/h (31 mph) se značením A8 = B Může být montována na standardní ráfky 70% série Reakce nejvýznamnějších výrobců zemědělské techniky je velmi pozitivní V budoucnu nahradí osvědčený dezén ContiContract AC 70 T

Benefity pro zákazníka Požadavky Benefity v porovnání s AC 70 T Šetrné zacházení s půdou I s nižším hustícím tlakem o 0.3 bar působí pneu nižším tlakem na podloží při zachování stejné nosnosti Vysoký záběr s nízkým prokluzem Větší kontaktní plocha pláště zajišťuje lepší záběr a poskytuje nižší prokluz Komfortní a bezpečná na silnici Tichá, bez vibrací Široká kontaktní plocha Větší zaplnění plochy běhounu Chování na travnatém povrchu Chrání kořenovou strukturu plodin a trav Schopná zajistit stejnou nosnost při nižším huštění Nízký prokluz Zaoblené hrany zubů a celková inovace tvaru zubů Nízké provozní náklady Na silnici Delší životnost Nízký valivý odpor Na poli Vyšší nosnost při nižším huštění Menší prokluz a minimální otisk pneu Moderní univerzální dezén Nová technologie spojená s inovací dezénu

Bezpečná a komfortní na silnici Stabilita při zatáčení  Prodloužení pláště v rameni je schopno zajistit větší stabilitu při zatáčení. Tichá jízda na silnici  AC 75 má větší zaplnění plochy běhounu než AC 70 T (+počet párů zubů a jejich vzájemné překrývání) Bigger lugs and larger lug overlap

Vhodná i pro zatravněné plochy Chrání rostliny i půdu  Chrání nejen kořenovou strukturu,ale i vrchní část rostlin: – zaoblené rameno běhounu a zaoblené hrany zubů round shoulder design rounded lug edges

Šetrná k půdě Hustící tlak AC 75 může být redukován o 0.3 baru zatímco si pneu zachová stejnou nosnost jako AC 70T. Tyto pláště Vám nabízí o 14% vyšší nosnost. Větší kontaktní plocha pneu zajišťuje menší zhutnění půdy a kořenových struktur plodin.

Nízké provozní náklady - silnice Větší kontaktní plocha pláště a větší zaplnění plochy běhounu zajišťují menší opotřebení Optimalizovaná směs určená jak pro polní práce, tak pro rychlé přejezdy po silnici (50km/h)

Nízké provozní náklady - pole Nosnostní kapacita pláště umožňuje redukovat tlak v pneu při zachování požadované nosnosti pneu  Větší kontaktní plocha  Více párů zubů v kontaktu s půdou  Vysoký přenos trakčních sil při nižším prokluzu  Menší hloubka stopy příznivě ovlivňuje spotřebu PHM* Průřez stopou pneu – AC 75 srovnána s AC 70 T * 1cm redukce hloubky stopy zajistí v průměru 10% úsporu PHM Zdroj: University of Applied Sciences, South Westphalia, 2002

Výhoda před konkurencí V porovnání s ostatními pneu stojí AC 75 vysoko nad svým předchůdcem i před konkurenčními produkty - vysoká nosnost je jejím hlavním artiklem

Modern design Moderní vzhled dezénu AC 75  Čisté linie  Výrazně značená bočnice  Nezaměnitelné „Conti“ rameno zubu

Rozměrová řada První rozměry pro rok 2008: 420/75 R 28 (420/70 R 28) Další rozměry pro rok 2009: 380/75 R 24 (380/70 R 24) 480/75 R 24 (480/70 R 24) 480/75 R 28 (480/70 R 28) 480/75 R 34 (480/70 R 34) 580/75 R 38 (580/70 R 38)