Bytové vodoměry BONEGA ®. Ochrana před ovlivněním Jste si jisti, že váš dosavadní vodoměr měří všem stejně? Při vývoji vodoměrů BONEGA ® jsme vycházeli.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Advertisements

Prestižní 3D podznačky.
pplk. Ing. Rudolf Konečný HZS Moravskoslezského kraje
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Zkušenosti z měření PMD podél optických tras
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
ÚVOD DO MARKETINGU.
Optimalizace provozu vašeho čerpadla
Systém kování s originálními vlastnostmi
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já.
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
SKUPINA ALTA.
KATEDRA HODNOCENÍ TEXTILIÍ
HAVARIJNÍ PŘIPRAVENOST JE České Budějovice,
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Folie 1M.Kolomazník-PMwww.narex.cz Nové úhlové brusky … Ø 150 – 230 mm.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Společnost ELKO EP, s.r.o. se od začátku roku 2009 stala
2N ® Helios IP Uni Produktová prezentace
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
RNDr. Ladislava Rohlová RNDr. Ladislava Rohlová Aplikace materiálových toků v průmyslovém podniku ENVIKONGRES BRNO 2006.
Výrobek a jeho životní cyklus
Tradition in Leadership Setkání textilu a kovu Tradition in Leadership.
Testování obalu přednáška.
GPS.
Cíle Metody a techniky Testování obalu. Cílem výzkumu obalu je zjistit: Aspekty užívání Vnímání obalu (identifika č ní síla) Nápadnost (rozlišovací síla)
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Ucelená řada bytových vodoměrů AQUARIUS S AQUARIUS P AQUARIUS RS - AQUARIUS S + IZAR RS G-Schw/Jan.05.
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
MONTÁŽNÍ ZAŘÍZENÍ.
ELEKTROTECHNICKÁ MĚŘENÍ
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
Nařízení vlády č. 453/2004 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na diagnostické zdravotnické prostředky in vitro (transpozice Direktivy 98/79/EC)
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Směrnice EP a Rady 2006/32/ES o energetické účinnosti u konečného uživatele a energetických službách a o zrušení směrnice 93/76/EHS Ing. František Plecháč.
Digitální učební materiál
KONSTRUOVÁNÍ 3 Presentace výsledků konstrukční činnosti týmu č LINEÁRNÍ VEDENÍ -Michal Student -Petr Student -Pepa Student -Tomáš Student.
ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Katedra managementu Ing. Miloš Krejčí
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ o.p.s. CONTROLLING Ing. Jan Cedl AŘ KONTAKT s.r.o.
8. podlahy II. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
Počítadla návštěvníků AC SYSTEMS -IRISYS Komerční zvýhodnění díky nadstandardní inteligenci Tepelná detekce návštěvníků
Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 3.3 Ovládací a signalizační.
Ing. Ivan Beneš Místopředseda Českého národního výboru pro omezování katastrof Místopředseda Výboru pro udržitelnou energetiku RVUR Člen Rady expertů,
Přístupnost webu Kontrast. Současné skiny (vzhledy) Graficky špičkové Kvalitní šablony pro různé části webů a funkcionalitu Netradiční graficky zajímavé.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
OBAL VÝROBKU Obal je u některých výrobků jejich nedílnou součástí je u některých výrobků jejich nedílnou součástí slouží především k ochraně výrobku.
Mul-T-Lock® 7x7 Vložka se 7 stavítky
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Šindelová krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“.
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

Bytové vodoměry BONEGA ®

Ochrana před ovlivněním Jste si jisti, že váš dosavadní vodoměr měří všem stejně? Při vývoji vodoměrů BONEGA ® jsme vycházeli z negativních zkušeností konečných uživatelů a vytvořili řadu opatření, které zabraňují úmyslnému zkreslování výsledků měření. Blokace proti nekonečnému otáčení Unikátní antimagnetická odolnost Ochranný neprůhledný boční kryt Zaplombování vstupního šroubení Zaplombování počitadla

Vysoká přesnost a citlivost Jak přesný je váš vodoměr? Vodoměry BONEGA ® se pyšní mimořádně vysokou přesností a citlivostí v obou montážních polohách ve třídě B (dokonce se těsně přibližují nadstandardní třídě C). Kromě toho má vodoměr řadu praktických prvků usnadňující montáž i odečítání. Velmi vysoká přesnost měření Třída přesnosti "B" v obou polohách Vysoká citlivost pro rozběh měření Vysoká spolehlivost Ochranný plastový kryt s odklápěcím víčkem Snadné a podrobné odečítání a mnoho dalších...

Obchodní přednosti Navštivte váš nejbližší velkoobchod Díky vlastnímu vývoji se nám podařilo vytvořit vodoměr na špičkové technické úrovni a s moderním působivým designem. Svým zákazníkům však vycházíme vstříc také rychlostí dodávek do 48 hodin, obchodními podmínkami a především dlouhou zárukou (4 / 6 let). Svým výrobkům naprosto důvěřujeme. Dobrovolně je necháváme cejchovat podle náročné normy EHS. Ověřená přesnost měření Působivý vzhled Líbivý obal Rychlost dodávek Záruka Výhodné obchodní podmínky

Více informací Podrobné technické informace včetně kalibračních testů i srovnání s ostatními značkami naleznete na Kontakty: obchodní zástupce: Jana Janečková mobil: , odbytové oddělení: Lenka Švirgová, tel. /fax , Sudoměřice nad Moravou, Potoční 302 (areál ZD)