Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“."— Transkript prezentace:

1 Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“.
ABC Služby s.r.o. V této prezentaci naleznete: Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“. Vizualizace a popis návrhu pro sociální bydlení. Systém PUR Panel a některé jeho výhody. Kontakty na naši společnost.

2 Senior house „oáza“ Tvar desetiúhelníku 9 bytových jednotek v objektu
1 vstupní hala s pečovatelskou službou Možnost krytého stání Společné átrium uprostřed Oázy Možnost vystavět i jiné tvary či počty bytových jednotek dle pozemku.

3 Sociální bydlení Rozměry objektu 16x12m.
Až 8 bytových jednotek o výměře 15,5m2. Možnost sloučení bytových jednotek pro rodiny. Společné kuchyňské a sociální zařízení. V případě potřeby možnost dostavby až dvou pater. Každá bytová jednotka má vlastní WC a umyvadlo.

4 - Pro všechny typy staveb
Pur panel systém - Pro všechny typy staveb - Rychlost práce a čistota - Vysoká životnost a odolnost - Prefabrikované díly - Izolace je uvnitř stěny - Možnost vytvoření energeticky soběstačného domu pomocí fotovoltaické střešní krytiny

5 Kontakty V případě jakýchkoliv dotazů nám neváhejte napsat či zavolat. Rádi Vám sdělíme veškeré podrobnosti nebo se za Vámi osobně zastavíme. Alexandra Červená Marcel Kaniok Mgr. Hana Kalusová Obchodní oddělení Technické oddělení Právní oddělení Tel Tel Tel


Stáhnout ppt "Vizualizaci a popis našeho domova pro seniory „Oáza“."

Podobné prezentace


Reklamy Google