MONTÁŽNÍ ZAŘÍZENÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čerpadlové skupiny a rozdělovače pro otopné okruhy
Advertisements

Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Konstrukční řešení Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Digitální učební materiál
strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky ST52
Strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky (ST52)
STŘÍKACÍ PISTOLE.
Pístové stroje . Pístové stroje s klikovým ústrojím se vyznačují vratným pohybem některých jejich mechanických částí. Pístové stroje mohou.
Název školy Integrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod.
Přímočarý hydromotor – hydraulický válec Pohony hydraulického rýpadla
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Tekutinové mechanismy
LISY I..
SDRUŽENÁ SROVNÁVACÍ TLOUŠŤKOVACÍ FRÉZKA
Výuka předmětu automobily
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
TLOUŠŤKOVAČKA.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Automatizace montáže Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Vrtání Třískové obrábění, rotačním pohybem nástroje se zhotovují kruhové nebo podélné otvory s oblými konci. Podélné otvory se nejprve zhotoví ve směru.
KOTOUČOVÉ PILY II..
Stykače Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
SVISLÉ HORNÍ FRÉZKY.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _06 Název materiálu:Stahovací montážní zařízení Tematická oblast:Výrobní zařízení 2. ročník Anotace:Prezentace.
Mo.13: Elektrické přístroje pro regulaci – stykače, kontroléry, přepojovače. Zajišťují zapínání a vypínání požadovaných obvodů bez jakýchkoliv rušivých.
OZUBOVACÍ FRÉZKY.
Protahování a protlačování II.
Tato prezentace byla vytvořena
PÁSOVÉ BRUSKY.
SOUSTRUHY A OKRUŽOVAČKY
KONTROLNÍ PRÁCE.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
VÁLCOVÉ BRUSKY.
Frézování – tvarové Slouží k výrobě drážek, žlábků a profilů i pro zhotovování dřevěných spojů. Obrábějí přímé i zakřivené díly ze dřeva, dřevěných materiálů.
Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb CW01 - Teorie měření a regulace © Ing. Václav Rada, CSc. ZS – 2009/
Název předmětu: Stavba a provoz strojů
Tato prezentace byla vytvořena
Montážní lepidla vytvrzují při normální teplotě a pevnosti dosahují po určité době, po tuto dobu musí být spoj zajištěn upínací silou rovnající se lisovacímu.
BRUSKY.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKA Hydraulické řízení. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 31 Anotace.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_A_20.
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
Brzdy traktoru Zetor Unifikovaná řada 1.. Brzdy traktoru Zetor Unifikovaná řada 1.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_A_11.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada14 Anotace.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Základní pojmy v automatizační technice
Jednovřetenová stojanová vrtačka
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Technologie výroby nábytku
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
KONTROLNÍ PRÁCE ..
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Zvedáky VY_32_INOVACE_21_412
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Technologie – podstata NC řízení
FRÉZKA RUČNÍ SVISLÁ HORNÍ
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
Transkript prezentace:

MONTÁŽNÍ ZAŘÍZENÍ

Montážní zařízení. Montážní zařízení se používají k montáži výrobků. Jejich úkolem je vymezit přesně a jednoznačně polohu a místo dílců určených ke spojení a vytvoření konstrukčně stabilního výrobku. Montážní zařízení se většinou skládají z pevných rámů a pracovních stolů, ke kterým jsou připojeny pneumatické nebo hydraulické válce a ostatní upínací prvky. Druhy zařízení : zařízení pro montáž rámů zařízení pro montáž dílčích prvků zařízení pro montáž sedacího a stolového nábytku zařízení pro montáž skříňových korpusů

Montážní zařízení - schéma. Montáž dílčích prvků : pneumatický přítlačný válec stojan stavěcí otvory stavitelná pevná opěrka přítlačná patka dílčí prvek páky pro ovládání pneumatických válců regulace tlaku manometry Montáž židle : montovaná židle přítlačná boční patka pevný stojan ovládací nožní ventil pneumatické přítlačné válce stavěcí otvory

Montážní zařízení. sledujete to ?

Montážní zařízení.

Opakování. Vysvětlete funkci montážních zařízení. Popište zařízení pro montáž rámů. nakreslete schéma pro montáž dílčích prvků.