Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KONTROLNÍ PRÁCE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KONTROLNÍ PRÁCE."— Transkript prezentace:

1 KONTROLNÍ PRÁCE

2 Kontrolní práce – příprava.
Co víte o sdružených strojích. Popište srovnávací a tloušťkovací frézu. Vyjmenujte základní parametry stroje. Popište práci na tomto stroji. Co víte o loupacích a krájecích strojích. Popište princip loupačky a kráječky. Vyjmenujte základní parametry strojů. Co víte o sesazovacích strojích. Jakým způsobem se sesazují dýhy? Na co se používají lisy a jaké znáte. Popište rovinné lisy a kde je používáme. K čemu se používají ohýbačky. Popište ohýbačky, které znáte. Jaké druhy nanášeček lepidel znáte ? Popište válcové nanášečky včetně parametrů. K čemu slouží olepovačky boků ? Uveďte základní parametry . Co víte o hřebíkovacích strojích ? Co víte o sešívacích strojích ? C víte o vázacích strojích ? Vysvětlete funkci montážních zařízení. Popište zařízení pro montáž rámů. nakreslete schéma pro montáž dílčích prvků.

3 Kontrolní práce – příprava.
Popište činnost stříkací pistole. Popište práci se stříkací pistolí. Z jakých hlavních částí se skládá polévačka laku ? Popište stříkací kabinu. Jak pracují jednotlivé nanášečky NH. Porovnejte konstrukci pásových a válcových leštiček. Vysvětlete funkci leštiček. Jaká zařízení na vytvrzování NH znáte ? Popište jednoetážový sušící tunel. Vysvětlete činnost jednotlivých úseků. Popište hlavní části odsávání a jejich činnost. Nakreslete schéma centrálního odsávání. Vysvětlete základní požadavky nezbytné pro správou činnost odsávacího zařízení. Vyjmenujte druhy ručních pil. Popište jednotlivé druhy pil. Uveďte parametry pil. Popište práci s ručními elektrickými pilami. Vyjmenujte druhy ručních frézek. Popište jednotlivé ručních frézek. Uveďte parametry ručních frézek. Popište práci s ručními elektrickými frézkami. Vyjmenujte druhy ručních brusek. Popište jednotlivé ruční brusky. Uveďte parametry ručních brusek. Popište práci s ručními bruskami a leštičkami. Vyjmenujte druhy ručních vrtaček. Popište jednotlivé ruční vrtačky. Uveďte parametry ručních vrtaček. Popište práci s ručními vrtačkami.

4 Kontrolní práce – příprava.
Proč se musí otázkám bezpečnosti při práci věnovat velká pozornost. Popište co musíme dodržovat z hlediska bezpečnosti při práci na strojích. Popište co musíme dodržovat z hlediska bezpečnosti při práci s ručními stroji. Proč musíme otázkám požárního nebezpečí věnovat velkou pozornost. Uveďte pravidla bezpečnosti v truhlářských dílnách z hlediska požární ochrany. Kdy vzniká nebezpečí požáru ve strojní dílně ? Které ruční hasící přístroje se používají při hašení elektrických zařízení a proč ? Komu se oznamují zjištěné závady na pracovišti ?


Stáhnout ppt "KONTROLNÍ PRÁCE."

Podobné prezentace


Reklamy Google