FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Golf & Country Club Piešťany
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
koncepce rozvoje IT učeben ve škole
SELECT studio a. s.. Jednorázové výdaje Vybavení (kamery, mikrofony, rekvizity, zelené plátno) – Kč Auta – Kč Celkem: Kč.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
menu S čím se hraje tenis Raketa Hůl Pálka
Sportovní hra Michal Mašek 5.A Co to je?  Míč na fotbal Míč  Míč na rugby Míč  Míč na baseball Míč.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje návod jak vytvořit prezentaci, její obsah,
Hry třetího tisíciletí
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
DÁRKOVÉ SADY BAHCO. Obj. kód: OBSAHUJE: Kladivo s rozštěpeným nosem Multifunkční dláto 2448 Dárková sada Veselé Vánoce!
je hardware, kterým počítač pořizuje data.
DÁRKOVÉ SADY BAHCO. Obj. kód: P SES2395 OBSAHUJE: Zahradnické nůžky P F Pracovné rukavice SES2395 Dárková sada P SES2395 Dárková sada.
FLORBAL.
Kultura a sport v Kanadě
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Je kolektivní halový sport…
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Moje první Prezentace!!.
Prezentace o Hawk eye. Hawk eye (jestřábí oko) Je elektronický systém monitorující dopady míčků nejčastěji při tenise a kriketu.
HARDWARE II Periferie.
Získáváme fotografie pro práci Odkud a jak…. Kde se používá počítačová grafika tiskoviny – časopisy, noviny, knihy, letáky reklama – billboardy, propagační.
Nabídka reklamních ploch
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Monitory.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
LEDNÍ HOKEJ - POČÁTKY.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Informatika Počítačová sestava Obrázek:
Florbal Patrik Převrátil.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Směrové ultrazvukové reproduktory
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to.
Špionážní kamera v propisce. Nová Originální Špionážní kamera skrytá v propisce a flashdisk 4GB v jednom s 30 FPS ( obrázků za sekundu ) + webkamera Využití:
Sady 5. května Plzeň
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zpracování a využití informací pro 6. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_01_Základní pojmy,
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE. PC – Personal Computer = Osobní počítač Počítač je zařízení, které slouží na uchování a zpracování informací. Pracuje.
 Počítačová sestava (tzv. jádro)  Skládá se:  pc skříň  obrazovka (monitor)  klávesnice  myš.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Mobilní telefony a tablety
Vývoj mobilních her a současné trendy
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Florbal Matěj Pírek 5.B Hluchak.
FLORBAL.
Interactive solution jawiq interaktivní dotykové obrazovky.
Inf Prezentace informací
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Vstupné, výstupné a vstupno – výstupné zariadenia
Název: VY_32_INOVACE_ICT_5B_12 Škola:
KOLEKTIVNÍ SPORTY MATEMATIKA.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Transkript prezentace:

FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports

6 sportů v 1 simulátoru !!! Golf Basketbal Hokej Fotbal Americký fotbalBaseball

To tu ještě nebylo !!!  Dopřejte svým zákazníkům zábavu a pohodu a oni se k Vám budou rádi vracet  Pořiďte si zcela ojedinělý multifunkční simulátor na našem trhu a všichni budete spokojeni  A to vše za bezmála poloviční cenu, než obvyklé jednoúčelové golfové simulátory – za ,- Kč, možnost leasingu !!!  Přijeďte se podívat a celý simulátor si vyzkoušet  Rádi Vám jej předvedeme a zajistíme instalaci

Golf : 30 – 56 hřišť

Fotbal

Hokej

Basketbal

Americký fotbal

Baseball

Celá sada obsahuje Počítač s programovým vybavením 6 sportů: fotbal, hokej, baseball, košíková, americký fotbal, golf Hrací klec cca 4 m x 3,6 m x 2,9 m 4 kamery umožňující snímání včetně uchycení a kabelů Projektor Dotyková obrazovka, klávesnice a myš Projekční plátno Základní sportovní náčiní – golfový rekreační set, hokejka, golfový míček, fotbalový míč, hokejový puk, basketbalový míč Technickou instalaci Zaškolení obsluhy

Využijte reklamní plochu přímo v obraze Prodejte prostor na plátně vašim obchodním partnerům Přímo do promítaného obrazu můžete vkládat AKTIVNÍ reklamní nápisy či sdělení Umístěte do bílých ploch nad brankáři animovaný text!!!

Multifunkční simulátor Možnost nastavení mnoha modifikací u každého sportu Možnost nastavení různých obtížností Všech šest sportů na jednom místě a v jednom zařízení Není nutná složitá stavební úprava Velmi propracovaná grafika založená na kombinaci tisíce fotografií a videozáznamů z reálných zápasů Hra golfu na 30 – 56 hřištích celého světa místnost lze využít multimediálně – lze připojit TV, VIDEO, DVD a další všechny hry se hrají skutečnými míči či nástroji (puk a hokejka, golfový míč, fotbalový míč,atd.)

Rozměry 380 cm 300 cm 600 cm

FOMEI a.s. – divize golf Office : Honkova 555, Hradec Králové - Kukleny Tel. : Mobil : E- mail : fomei.com fomei.com URL :