Kam s ním? Stromovka Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Plavba po Vltavě na lodi ELIS 2005
Advertisements

Lidice.
Pohled na svět dalekohledem
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Pohled na svět dalekohledem
Družstvo KRYCHLE. Cesta Naše cesta vedla do Modřanské rokle. Ovšem dostat se tam, byl pro nás nelehký úkol. Najít vchod do rokle nebylo tak jednoduché,
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
Optimalizace chování firmy v podmínkách dokonalé konkurence
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Optické klamy Martina Mihalíková 8.Au.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Saturn Saturn je v pořadí planet na šestém místě a po Jupiteru druhá největší planeta sluneční soustavy. Planeta byla pozorována již starověkými astronomy.
JÁ JSEM TVÉ STÁŘÍ. pozvi mě dál
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
A karneval může začít! A karneval může začít!. Cen bylo mnoho!
Adaptační kurz
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
STAVEBNICE LEGO SLAVÍ 50 LET
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Dokonalý Teletubbie, ne? Tohle vypadá jako mužská tvář. Jsou tu jasně vidět oči, nos, ústa a vousy…
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
 Slovíčka „až, maximálně, nejvýše“ apod.  Slovíčko „od“  Malá písmenka  Cena uvedená bez DPH  Klamavá reklama  Zdroj:
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Kladno našima očima Klady a zápory města.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Bruncvíkovi VY_32_INOVACE_17 Sada 9
Autorka : Eliška Šťastná
Vedení tepla Viktor Sláma SI – I 23. Zadání Vhodné uložení vyhořelého jaderného paliva je úkol pro současnou generaci. Zaměřme se na jednu nepatrnou část.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Pávi jsou odnepaměti chováni pro nevšední krásu. Dnes se s nimi můžeme setkat převážně v zámeckých parcích. Jsou krásní, zvídaví a dokonce hlídají!
Návštěva města v Rakousku
Tady na animaci můžeme vidět jak se ty kontinenty pohybovali
Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Hang Son Doong Podívejte se do největší jeskyně na SVĚTĚ !
Vietnam v roce Největší světový objev jeskyně ! Vietnam v roce Největší světový objev jeskyně ! Podívejte se v r do největší jeskyně.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
JÁ JSEM TVÉ STÁŘÍ, …pozvi mě dál… a těš se, protože: budeš mít moře času, ale žádný nápad, co s ním udělat.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
VŽDY KDYŽ CHCETE ZOBRAZIT OBRÁZKY KLIKNĚTE NA ŽLUTÝ RÁMEČEK
veverka -vše co o ni nevíte, nebo jste se báli zeptat
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
PřIjímací řízení na GJŠ
Park Jiřího Karena Na Třebešíně
Vzájemná poloha přímky a roviny
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Stany Řešení hlavolamu.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
K PŘIVÍTÁNÍ V DOSPĚLOSTI RYCHLOKURZ JAKO DÁREK
Slovní úlohy na dělitelnost
Plasty- globální problém
Plasty- globální problém
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Odpady a příroda.
Transkript prezentace:

Kam s ním? Stromovka

Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými koši nebyla vybavená vůbec. Kolem této cesty byly patníky polepené roztrhanými plakáty, jejichž kusy vítr rozvál po okolí. Na zemi bylo i plno odpadu od procházejících lidí. Můžeme z toho tedy soudit, že alespoň pár košů by se na tuto cestu hodilo.

Když jsme na křižovatce odbočili, byl zde konečně, asi po 500 metrech koš, to je samozřejmě nedostatečné, o čemž svědčí i okolní nepořádek. Asi 50 metrů od koše bylo vidět, že za několika stromy na trávě pravděpodobně přebýval bezdomovec a zanechal po sobě veliký nepořádek.

Poté jsme přišli na hlavní cestu kde byl na každém rohu koš, ale lidé přesto pohazovali odpadky i 20 metrů od košů, to mohlo být způsobeno snad pouze leností. Na této cestě byly koše také vedle laviček, což bylo dobré, protože se lidé nemuseli zvedat, aby mohli odhodit odpadky. Když jsme dorazili ke středu parku, kde se neválely žádné papírky, bylo nám jasné, že zde se to opravdu udržuje. Uprostřed parku bylo košů opravdu mnoho, vždy jsme prošli maximálně po dvaceti metrech kolem koše, tudíž se zde, až na pár výjimek, na zemi nic neválelo.

Viděli jsme, jak zde projíždí i vozidlo organizace která se stará o lesy v Praze a také zametací vozidlo, které čistí cesty od nepořádku, tudíž bylo vidět, že je o čistotu parku postaráno.

Na konec jsme zhodnotili situaci a došli k závěru, že na hlavních cestách a ve středu parku je košů dostatek, ale na méně frekventovaných cestách nejsou skoro žádné, což je škoda, protože je zde nepořádek a kazí to vzhled parku.

Konec