Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Vyberte z nabídky Vyberte z nabídky Jedná se o soutěž, v níž nejde o znalosti, ale pouze o hádání a tipování, soutěž 5 proti 5 pořádá naše škola.
IV. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
Zdroj: Kombinatorika Zdroj:
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Volba povolání pro školní rok 2015/ 2016
Projekty rozvoje ICT ve škole Blanka Kozáková MŠMT odbor 55 SIPVZ
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Význam odvolacích údajů
Bakaláři - žákovská knížka
Následující dva snímky představují formulář, připravený na to, abyste si mohli sami vyzkoušet vytvořit nové, vlastní příklady spolu s jejich řešením. Tento.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Masarykovo gymnázium Vsetín
Kombinatorika, pravděpodobnost, statistika
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_64.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Přijímací řízení na SŠ. Důležité termíny Do – kritéria přijetí na umělecké školy na internetu Do – přihlášky na umělecké obory Do 31.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_110.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY CVIČENÍ: Semestrální projekt Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Seminář k učitelské praxi 2 Mgr. Libuše VODOVÁ,Ph.D Katedra biologie PdF MU.
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Název školy: ZŠ A MŠ ÚDOLÍ DESNÉ, DRUŽSTEVNÍ 125, RAPOTÍN Název projektu: Ve svazkové škole aktivně - interaktivně Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Hromadná korespondence 2 Word Předmět: Informační a komunikační technologie Autor: Milan Franek.
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Název školy: ZŠ A MŠ ÚDOLÍ DESNÉ, DRUŽSTEVNÍ 125, RAPOTÍN Název projektu: Ve svazkové škole aktivně - interaktivně Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Porada pro vedoucí školních jídelen říjen 2011 Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Přijímací řízení na SŠ ve školním roce 2016/2017
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Ing. Veronika Dostálková MBA
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
PTÁCI 6. ročník ZŠ Londýnská.
Dělitelnost přirozených čísel
Czech club in Birmingham
Opakování Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
SPORTOVNÍ DĚTSKÝ DEN & „HOVORČOVICKÁ MÍLE“
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2017/2018
BSE České Budějovice o. s.
Dělitelnost přirozených čísel
Podzimní soutěž.
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2018 – 2019
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM NA SŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019
Transkript prezentace:

Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD

Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník Jaromír Rašovská Iveta x Humlová Markéta

Matematická klání Milí žáci, hledají se mezi vámi odvážlivci, kteří si troufnou zúčastnit se Matematických klání, jejichž vítěz bude smět nosit čestný titul Matematik nebo Matematička roku Přitom samozřejmě obdrží i věcné ceny. Ceny čekají také na další úspěšné řešitele turnaje. Pravidla: Soutěží se ve dvou kategoriích – Benjamín (žáci 6. a 7. ročníku) a Kadet (žáci 8. a 9. ročníku). Z každé kategorie přitom vzejde jeden vítěz. Odměněni budou ale také všichni úspěšní řešitelé, kteří se do klání zapojí. Všechny potřebné informace naleznete vždy na panelu ve třetím patře. Budou také vyvěšeny na webu naší školy Je nutná vaše vlastní iniciativa a sledování všech těchto informací. Matematická klání budou mít celkem 6 kol. V každém kole budou zadány 4 příklady. Každý z nich bude zaměřen na jiná matematická odvětví nebo postupy řešení. Nebude přitom ani tak záležet na vašich počtářských znalostech a dovednostech (proto také jsou spojeny dva ročníky do jedné kategorie), ale spíše na logickém myšlení. Každý příklad bude ohodnocen určitým počtem bodů. Zadání příkladů najdete vždy na tomto panelu a na webu. Abyste je nemuseli opisovat, můžete si je vyzvednout nakopírované v kabinetě č. 76 u pí uč. Borkovcové. Na řešení daných čtyř příkladů budete mít vždy 14 dní. Jednotlivá „kritická data“ budou opět zveřejněna na tomto panelu a na webu. Sledujte, prosím, tyto informace a ve vlastním zájmu dodržujte dané termíny. Vyřešené příklady odevzdáte v zalepené obálce s vaším jménem, třídou a kategorií a heslem Matematické klání v daném termínu do kabinetu č. 76 pí uč. Borkovcové. Svoje jednotlivá řešení sepisujte vždy čitelně a srozumitelně s celým postupem řešení, ne pouze výsledky! Je nutné z vašeho řešení poznat, jak jste postupovali. Bodován bude totiž i postup, nejen samotný výsledek! Tak ať se sami neobíráte o body. Není nutné se zúčastnit všech kol klání ani vyřešit všechny příklady v daném kole. Samozřejmě ale čím víc příkladů vyřešíte, tím větší je vaše naděje na výhru. Vzorová řešení daného kola budou viset na tomto panelu a na webu. Každý tak bude mít možnost s nimi porovnat svá řešení a případné nejasnosti konzultovat s pí uč. Borkovcovou nebo se svým učitelem matematiky. Průběžné pořadí jednotlivých účastníků bude také zveřejňováno na tomto panelu a na webu. Úspěšnými řešiteli se stanou ti z vás, kdo se aktivně zúčastní alespoň čtyř kol klání a získají přitom nadpoloviční počet z možných bodů. Nezapomeňte, že každý soutěžíte za sebe. Je hezké, pokud si chcete navzájem pomáhat, ale uvědomte si, že se tak sami okrádáte o případný bodový náskok. Nesnažte se, prosím, také vymámit řešení na svých učitelích nebo rodičích. Hledáme opravdového Matematika nebo Matematičku a ti bojují čestně a nepodvádí. Vaše případné dotazy zodpoví pí uč. Borkovcová nebo vaši učitelé matematiky.