Ženichu, nevěsto, co Vás to napadlo, vyměnit svobodu za svazek manželský, to už je kopanec opravdu ďábelský. Co jste už zkazili, to se již nespraví, teď.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Naučil jsem se....
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Čínské pořekadlo.
Peníze.
Thajská svatba 11/2011 Večeře se snoubenci večer před svatbou.
Citáty O LÁSCE.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Slova Květiny.
Úvahy v ranní mlze….
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Jirka Pospíšil, AC Vyškov, POSLÁNÍ CÍRKVE A KŘESŤANŮ Jirka Pospíšil, AC Vyškov,
DESATERO DO ŽIVOTA.
Každé ráno začíná život....
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Všem lidem na celém světě přeji…
Srdce z lásky darované.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Ve společenství s Matkou Boží
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Cliccate per sfogliare. Jeden 92-ti letý malý, starý člověk, se pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do Domova pro seniory. V Domově.
Jak ten čas letí... Společné ANO jste si řekli již před pár lety.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Potahování Bočnic. Konečná úprava Dokončovací práce-provádí zaškolený pracovník.
Vyznání.
Vánoční přání příchází z Molenburku
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
VODA JAKO SYMBOL.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Svátek Valentýna Hudba.
Cliccate per sfogliare. Jeden 92 roční malý, starý člověk, pěkně se učesal, oholil, oblékl a ráno v 8 hodin odešel do domova pro seniory. V Domově pro.
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
Láska za hrob….
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
1. Drž ruku mou! Ó Pane, já jsem bídný | a nemohu ni krok jít bez tebe. | Drž ruku mou! A pak, ó milý Jezu, | směle za tebou půjdu do nebe.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
1. Vezmi, Pane, život můj, | k své jej službě zasvěcuj
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Slečna katechetka Petra vstupuje do kláštera klarisek Je sobota a několik mladých lidí z různých míst Moravy se sjíždí do Brna –Soběšic. A ptáte.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Vítejte v Písmenkově ‒ seznamte se s písmenkem B, b Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
Miluj svého muže.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Slova Květiny.
Malí andělé.
Naučil jsem se....
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Malí andělé.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Malí andělé.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Ženichu, nevěsto, co Vás to napadlo, vyměnit svobodu za svazek manželský, to už je kopanec opravdu ďábelský. Co jste už zkazili, to se již nespraví, teď už nám nezbývá, než připít na zdraví!

Na prahu manželství nejistě stojím, milovaný domov opustit se bojím. Budoucnost neznámá trochu mě leká, copak mě zítra asi už čeká? Zvyklá jsem na teplé máminy dlaně, řekni mi, můj milý, co mi dáš za ně? Něco mě varuje, něco mě svádí, co mi dáš, milý, za moje mládí?

Neboj se života, ráda jej poznáš, hruď moje široká, za ni se schováš. Já také na prahu života stojím, s Tebou jít životem, se nebojím. Za dlaně máminy, své ruce Ti dám, by naší lásce stavěly chrám. Domov Ti nahradím domovem novým. Co Ti dám za mládí? Časem Ti povím.

Dnes Vám všichni blahopřejí, slavnostní už zvony znějí, tak ať je toto Vaše ANO dnešního dne požehnáno. Co je láska, to už víte, co je štěstí, pochopíte, až se sklánět budete, nad postýlkou dítěte. G r a t u l u j e m e ! !