Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuková aktivita s využitím ICT
Advertisements

Dobrovolnický program na Onkologické klinice FN Olomouc
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
ZŠ a MŠ Lhoty u Potštejna
Vysočany 17. března Zase mrazivé ráno
Vedlejší věty Vedlejší věta (VV) zastupuje větný člen své věty řídící
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Historie a princip INTERNET.
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky,
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Dobrovolnictví v české společnosti
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
První ročník předvádění leteckých modelů Vysočany.
1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov.
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Poděkování všem návštěvníkům mého webu:
Družina = parta a tým.
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Všechno v mém životě souvisí
SPVD hledá nové posily do svého webmasterského týmu! Máte zájem? Potom je právě pro Vás určena tato prezentace!
JANOVICE – problematika ovzduší Pro:Zastupitelstvo / Radu obce Zpracoval : Ing. Josef Port Dne: Přílohy:fotografie Janovice, prosinec 2012.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí.
Plnění usnesení V. krajské konference NNO konané v hotelu Grand v Třebíči.
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: prosinec 2012 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ PRŮMYSL ČESKÉ REPUBLIKY 9. třída.
Čtenáři a čtení v ČR (2007) společný projekt Ústavu pro českou literaturu AV ČR, v. v. i., a Národní knihovny ČR s finanční podporou Ministerstva kultury.
SEMINÁŘ KRONIKÁŘŮ 2. a 4. prosince PROGRAM 1. Úvod 2. Přílohy ke kronice 3. Zkušenosti z digitalizace kronik 4. Příspěvek paní kronikářky Kramářové.
Jiří Dan Etické cíle vysokoškolského vzdělávání 11. seminář z cyklu Hodnocení kvality vysokých škol. Současné trendy v hodnocení kvality. Brno
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ MINIPODNIKY ZŠ PŘEROV, SVISLE 13.
Happy Chickens Bezpečně na internetu.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Fakulťáci.cz Informace, návody, popisky…
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
STOP KYBERŠIKANĚ !. PROJEKTOVÝ DEN 28. ZŠ, RODINNÁ 39, PLZEŇ
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
Městská knihovna Rožnov pod Radhoštěm „Město v mé paměti“ Marcela Slížková.
Manuál pro obce k zákonu o právu shromažďovacím. Proč? K dispozici není žádný kvalitní komentář k zákonu č. 84/1990 Sb., o právu shromažďovacím, který.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
POMÁHÁ MASkám PŘI STANDARDIZACI Setkání MAS ULK, Ústí nad Labem
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
Třída KUŘÁTKA PROJEKT MALÝ ZAHRADNÍK Dílčí projekt: KULIHRÁŠEK
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině
Blížejov : Zpracovala : Halamová Kateřina
90.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Výročí 50. let DYNASTIE SUKENÍKŮ
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Hry.
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Albert Camus ( ).
Nová cesta k informacím o opravách
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Veřejná beseda nad návrhem Územního plánu Mariánské Lázně
Transkript prezentace:

Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé prezentace. Od příchodu do Vysočan byl také velkým včelařem. Budeme na něho vzpomínat.

Co o něm píše v naší kronice Mgr. Jiří Javorský. Nejprve v roce 1972 se kroniky ujal nový kronikář – Stanislav Ševčík a zpracoval celé jedno volební období let 1971 – 1976. V důsledku zaneprázdnění však stačil zápis připravit ke schválení radou MNV, ale k jeho přepsání do kroniky se už nedostal. Uplynuly další roky a stránky kroniky i nadále zely prázdnotou. Práce kronikáře je dnes velmi náročná. Jediný člověk je bezmocný zpracovat to ohromné množství materiálů, informací a fotografií. Proto jsem uvítal, když bývalý kronikář Stanislav Ševčík se ochotně nabídl spolupracovat na kronice, a to vedením fotodokumentace. Stanislav Ševčík se narodil v roce 1941 v Rudici. Do Vysočan se přiženil v roce 1964 a od té doby se aktivně podílí na veřejné činnosti v obci, zejména jako člen Osvětové besedy. Jeho zkušenosti i um budou pro kroniku jistě přínosem. Jiří Javorský

Molenburští včelaři