O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

ing. Květoslava Plechatá
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
ing. Květoslava Plechatá
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Bilance a bilanční princip
ing. Květoslava Plechatá
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Fiktivní firma.
Finanční řízení podniku
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
ÚČETNÍ SYSTÉM PODNIKU.
UČÍME SE PODNIKAT Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Úprava vedení účetnictví a daňové evidence zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví ve znění pozdějších předpisů zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve.
Základy účetnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník
Příjmy a výdaje v daňové evidenci
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ekonomická stránka činnosti podniku Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných.
Účetnictví – Rozvaha, její funkce, obsah a členění
ROZVAHA říjen 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070108
Účetnictví Co to je? Ivana Francová, SOU Liběchov.
Úvod do účetnictví.
CHARAKTERISTIKA ÚČETNICTVÍ
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost oddělení Odbyt.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
Základy účetnictví 1. přednáška.
[Pařížská 15, Ústí nad Labem]
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU A JEJICH ČLENĚNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu.
Aktivity ve skupinách 1.Týmy (stanovte jednoho mluvčího – bude se mnou komunikovat za celou skupinu) 2.Podnikání a)sestavení zahajovací rozvahy b)konkrétní.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC)
EduCom Projekt Educom Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Z hlediska AKTIV Z hlediska PASIV Ivana Francová, SOU Liběchov.
NÁZEV PROJEKTU: ICT VE VÝUCE OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_600 R OČNÍK : 1. V ZDĚLÁVACÍ OBOR : L/51 PODNIKÁNÍ T ÉMA : P ÍSEMNÉ OPAKOVÁNÍ.
Finanční výkazy obchodních společností
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Obchodní společnosti a jejich finanční výkazy
Účetnictví a rozbory I Ing. Hana Jurajdová, Ph.D. katedra veřejné ekonomie (dveře 525) Tel.:
Základy účetnictví 1. přednáška. Význam a funkce účetnictví Význam: Význam: poskytuje informace pro své uživatele Funkce: Funkce: - zobrazovat ekonomické.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
DANĚ a jak na ně. daň odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) daň: přímá z příjmů z příjmů z nemovitostí,
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Způsoby vedení evidence podnikatelské činnosti III.
Setkání radnic října 2015, Ortex, Hradec Králové PREZENTACE FINANČNÍ ÚČETNICTVÍ Lukáš Trávník.
Inventarizace majetku a závazků
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
Autor bakalářské práce: Simona Marešová
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
účetnictví, daně a controlling
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Petra Kábrtová Máchová Název materiálu:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Aktuální stav Orsoft RADNICE Open
Nabízené služby společnosti
EVIDENCE VÝNOSŮ A NÁKLADŮ V ÚČETNICTVÍ
Nabízené služby společnosti
Veřejná obchodní společnost
Inventarizace majetku a závazků
Transkript prezentace:

O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní aktivitou je poskytování služeb ekonomického poradenství. Společnost byla založena v rámci projektu Studentské minipodniky severovýchod v němž má za úkol pomáhat v rozvoji všem zúčastněným firmám.

O SPOLEČNOSTI Název společnosti: Ekohelp, s. r. o. IČ: DIČ: CZ Adresa: Obchodní 282, JANSKÉ LÁZNĚ Kontakt: Bankovní spojení: /9990 u CEFIF BANKA Webové stránky: ekohelp.fiktivnifirma.cz

PŘEDMĚT PODNIKÁNÍ Předmětem podnikání společnosti je ČINNOST ÚČETNÍCH PORADCŮ, VEDENÍ ÚČETNICTVÍ, VEDENÍ DAŇOVÉ EVIDENCE Nabízíme účetní služby a finanční poradenství na vysoké úrovni, náš kvalitně vyškolený tým Vám poskytne služby od vedení účetnictví až po založení nové firmy.

SLUŽBY Účetnictví Daňová evidence Mzdy Doplňkové služby

ÚČETNICTVÍ Konzultace s poradcem Vedení účetnictví Majetková a leasingová evidence Vyhotovení účetní uzávěrky Inventarizace účtů Rozvaha, výkaz zisků a ztrát Záznamní povinnost pro DPH Měsíční výkaznictví Kontrola účetnictví

DAŇOVÁ EVIDENCE Zpracování daňové evidence FO Záznamní povinnost pro DPH MZDY Zpracování přehledů ČSSZ a ZP Zpracování mzdové agendy Zastupování při jednání a kontrolách

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY Zakládání nových společností Prodej a nákup společností Optimalizace daňových povinností Poskytnutí sídla společnosti

VEDENÍ ÚČETNICTVÍ Službu zpracování a vedení účetnictví nabízíme malým, středním ale i velkým firmám. Zpracujeme za Vás veškerou agendu, tak aby bylo podnikání radostí a ne starostí. Dle Vašich požadavků Vám připravíme průběžný přehled hospodaření, ať už jste živnostník nebo větší společnost.

ZBOŽÍ Účetní program STEREO STEREO je účetní a ekonomický software pro vedení agendy pro podvojné účetnictví nebo daňovou evidenci. Jeho prostřednictvím můžete zpracovávat účetnictví, vystavovat faktury, evidovat objednávky, sledovat zásoby, zpracovávat personalistiku a mzdy atd. Licence programu nabízíme v mnoha variantách.

PARTNEŘI

TĚŠÍME SE NA VAŠÍ NÁVŠTĚVU