Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Advertisements

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Golf & Country Club Piešťany
Fotbal Kopaná Fočus.
KOPANÁ.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás
Markéta Jelínková Zš Spořilov 2012
FLORBAL.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
ATMOSFÉRA Podnebné pásy prima.
Je kolektivní halový sport…
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
Florbal.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
Zimní sporty.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
LEDNÍ HOKEJ - POČÁTKY.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
STOLNÍ TENIS.
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
CURLING.
Lunick Destin Ondongo 1ITb
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
LOPOGOLF
VOLEJBAL 1.
Házená Kateřina Horáková.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Beach tenis.
Pravidla volejbalu, rozhodčí
LOPOGOLF
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Brennball.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Softball.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Badminton CLICK.
Vítejte na festivalu her Pokud chcete poznat a vyzkoušet si některou z her, zavítejte do volného hraní v místnostech M0 a M1 Můžete ale změřit své síly.
Ročník: 3. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Házená – průpravné hry Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
Soutěž hráč/hráčka roku
Otakar Mestek, Michal Blažej
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Nábor mladých fotbalistů
Odbíjená – základní pravidla
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19
Tenis
BEACHVOLEJBAL.
Transkript prezentace:

Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu

Co je to Extreme Golf? Návrat ke kořenům Extrémní prostředí Odlišná pravidla DOBRODRUŽSTVÍ

Návrat ke kořenům První golfová hřiště měla do dnešních milimetrově sestřižených trávníků velmi daleko. Hrálo se s primitivním vybavením často na zcela neupraveném terénu. Proto je extrémní golf ve své podstatě návratem ke kořenům golfu.

Extrémní prostředí V extrémním golfu se projevuje snaha hrát golf na stále exotičtějších místech. "Normálního" člověka by snad ani nenapadlo hrát golf 500 kilometrů za polárním kruhem ve svitu polární záře, odpalovat míčky v padesáti stupňové výhni uprostřed Austrálie nebo na doslova měsičním terénu v Bolívii ve výšce - 3,2 km nad úrovní moře. Přesto se takoví lidé najdou...

Extreme Golf v zimě

Extreme Golf v létě

Extreme Golf v létě Přijďte si vychutnat EXTREME GOLF na 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu

1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu Termín: Zahájení:10:30 Místo:Ski Jasná – Nízké Tatry Kategorie:Muži Ženy Startovné:1000,- Sk Program: Je zajištěn také program pro negolfisty a hlídání dětí. 9:00-10:00 Prezentace 10:30 Zahájení 16:00 Raut 17:00 Vyhlášení výsledků

Jaká jsou pravidla? Od klasických golfových pravidel se v mnohém liší. Například je v některých případech možno v hracím poli používat odpalovací podložku - týčko (není-li posekáno). Cílem hry je dostat míček na co nejméně úderů na green. Ten může být konečným cílem (jasně ohraničená plocha, případně lapač), nebo když to jde, tak se ještě patuje. V tom případě je cíl stejný jako v obyčejném golfu - jamka. Bude-li ve hře skutečná jamka, závisí na okolnostech. Jamka se dá vytvořit na beztravnaté části hracího pole, nebo na dobře posekaném trávníku. Každopádně jamky jsou v extrémním golfu samy o sobě extrémní.

S čím se hraje? Samozřejmě (především) s golfovými holemi. Ale nemusíte mít celý set a už vůbec by to bylo zbytečné. Pro začátek stačí sedmička železo - je ideální a odzkoušená. (Navíc doporučujeme PW - tj. pitching wedge pro čipování.) Nepostradatelnou součástí vybavení jsou golfové míče. Nejlepší jsou ty za 15,- za kus, protože v hodně extrémním terénu se dá ztratit i 5 míčů za odpoledne.

Pořadatelé turnaje BESKYD EXTREME GOLF CLUB Organizátoři turnajů v extrémním golfu pro Severní Moravu a Slovensko. Osobně Vás zve Martin Procházka – Prezident klubu X GOLF Zakladatelé a organizátoři Prvního neoficiálního otevřeného mistrovství ČR v extrémním golfu. Osobně Vás zve Ing. Alan Babický M.B.A. - člen Profesionální golfové asociace České republiky, ředitel 1. otevřeného neoficiálního mistrovství ČR v extrémním golfu a Ing. Martin Schwarz

1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu Přijďtě si vyzkoušet Extreme Golf a poznáte kouzlo tohoto extrémního sportu!

Děkujeme BESKYD EXTREME GOLF CLUB Martin Procházka Prezident klubu