MěVG Klobouky u Brna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Advertisements

ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Prvouka NÁZEV Rok ROČNÍK 3.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 4
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Pro velmi bystré hlavy ! Námořník vzpomínal, že při poslední plavbě kolem Evropy vyplouval se svou lodí z Petrohradu za krásného slunečného rána první.
Palackého 211, Mladá Boleslav
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
Maturita 2015.
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Meta Sdružení pro příležitosti mladých migrantů.
Navštěvuji základní školu L. Kuby 48 Školní rok začíná v září Školní rok má 10 měsíců Učíme se podle rozvrhu hodin Vyučovací hodina má 45 minut Navštěvuji.
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Planeta Země Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Pohyby Země Planeta Země se pohybuje obrovskou rychlostí, kterou lidé vůbec nevnímají.
Strom po celý rok Jaro Léto Podzim Zima Adam Škoda Kalendář.
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2012/2013 pro 9. ročník (23. – 35. úloha) III. označení digitálního.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk Věta – Pořádek vět VY_32_INOVACE_84 Říjen 2011 Mgr. Helena Šafářová.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Roční období Název školy:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Který pohyb Země způsobuje jev zachycený na fotografii?
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Stromy po celý rok Veronika Prouzová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
5. lekce.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Mgr. Jana Kratochvílová, Ph.DŠkolský management P4P4 Vyhláška č. 48/ 2005 o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany-Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
SPOLEČNÁ (STÁTNÍ) ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011 ZAČÍNÁ Od 2.5. do 7.6. probíhá jarní zkušební termín MZ.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Části roku Mgr. Lenka Stará
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Radana Marelová
KALENDÁŘ.
DUM I. / 15. roční období Bc. Zdeněk Klíma.
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_04_JARO TÉMA: JARO
Naše první školní krůčky
1.
Zástupce ředitelky školy
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

MěVG Klobouky u Brna

Vybavení školy Tělocvična Bazén Aula Vybavení školy

Předměty Naše škola má celkem 8 ročníků. Celé studium se dělí na nižší a vyšší stupeň gymnázia. Na nižším stupni se vyučuje Český jazyk, Matematika, Angličtina a další. Ve třetím ročníku si můžeme vybrat mezi německým a francouzským jazykem. Od pátého ročníku se předměty mění v rámci středoškolské výuky. Ve škole máme také volitelné předměty, jako např. Italštinu a španělštinu.

Vyučovací hodina První vyučovací hodina nám začíná v 8:00 ráno, která trvá 45 minut. Mezi každou hodinou máme 10- ti minutovou přestávku s výjimkou druhé- svačinové přestávky, která trvá 15 minut. Většinou máme 6 vyučovacích hodin. Přestávka mezi dopoledním a odpoledním vyučováním je 45 minut.

Školní rok Školní rok nám začíná 1. září a končí 30. června. Školní rok dělíme na dvě části- pololetí. Na konci každého pololetí dostáváme vysvědčení. V červenci a srpnu máme dvouměsíční hlavní prázdniny

Prázdniny První prázdniny od začátku školního roku jsou podzimní, zpravidla na konci října a trvají dva dny. Vánoční pr trvají čtrnáct dní. jarní prázdniny- trvají týden, v každém kraji jsou v jiném datu. Velikonoční prázdniny trvají 2 dny a následující Velikonoce. Nejvíce se každý těší na velké prázdniny, které trvají dva měsíce- červenec, srpen.

Na naší škole máme 240 studentů. V každém ročníku asi 30. Studenti na naší škole Na naší škole máme 240 studentů. V každém ročníku asi 30.