Jeffija border collies

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.
Advertisements

Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
75 – 41 – m/01 Sociální činnost.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Azylové domy v Rakousku • 30 azylů pro ženy, které se staly obětí násilí a jejich děti • První azyl z roku 1978 ve Vídni • Nezávislé NGOs (neziskové organizace)
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Nadace Sirius Centrum podpory, o. p. s.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Pobytové středisko Zastávka
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období Úvod: -obecné informace – historie, současnost -členská základna, pobočky, jednotlivé složky.
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
Chutný život 2004 Projekt podpory zdraví 8013 Lumír Komárek Leona Škaloudová.
Domácí násilí v praktické rovině
2014.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Canisterapie přispívá k rozvoji hrubé a jemné motoriky, podněcuje verbální i neverbální komunikaci, rozvoj orientace v prostoru, nácvik koncentrace, rozvíjí.
Přírodní krása Rakouska...
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Ústavní péče o děti. pokud se rodiče neumí, nechtějí či nemohou postarat z důvodů na straně dítěte (postižení, chování) dnes je snaha nechat dítě v rodině,
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Budoucnost ústavní výchovy z úhlu pohledu Federace dětských domovů ČR PaedDr. Jana Koubová
Sociální rehabilitace. je soubor specifických činností směřující dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických.
Transformace sociálních služeb z pohledu obce Jméno: Mgr. Alena Krušinová Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Noclehárny. poskytují ambulantní služby osobám bez přístřeší, které mají zájem o využití hygienického zařízení a přenocování.
Aktivity centra v rámci práce s násilnou osobou Centrum J.J. Pestalozziho, o.p.s. Štěpánkova 108, Chrudim Mgr. Lucia Pechtorová.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Projekt Intervenční centrum v Ústí nad Labem Interdisciplinární spolupráce Koordinátorka týmu Bc. Zuzana Lešková.
S LUŽBY PRO SENIORY. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu.
VY_32_INOVACE_11_11_domov  1. znamenající nějaké vlastní lidské obydlí místo, kde jsme doma  2. domovina – výraz znamenající vlast nebo rodnou obec.
Říjen  Úvodní kolečko – kdo je z jaké školy?  ÚP Bc. Kateřina Járová (trh práce) Ing. Marcela Vychodilová (IPS, nabídka pro ZŠ)  Krajský úřad.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Denní stacionáře.
MUDr. František Schneiberg
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.
Mezinárodní spolupráce
Tato prezentace byla vytvořena
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: Dětské domovy pro děti do 3 let věku a dětská centra 2007–2016 NZIS REPORT č. K/33 (08/2017)
Krizová pomoc.
Základní škola T. G. Masaryka Blatná,
Představení senátorů Akademického senátu FZS
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Mabistrát hlavního města Prahy
KKOV M/01 Maturitní obor 4-letý – denní forma
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Třinecká obchodní akademie
Konference „od kolébky po aktivní stáří“ úvodní slovo RNDr
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

Jeffija border collies www.jeffija.cz Bc. Petra Půlpánová

Moje aktivity: Spolupráce s chovateli ze zahraničí Služební kynologie Výcvik vodicích psů Chov a výcvik psů

Naši psi: Int. Ch. Grand Ch. Multi Ch. Jamaica Foxy Fox Multi Ch. Multi JCh. Aristoteles Jeffija Cz Ch. Multi JCh. Unique Hot Chilli from Borders Paradise Jeffija of Maranns Home

Věnujeme se: Výstavy Zkoušky Pasení Frisbee Canisterapie Školení a semináře Psaní článků a odborných prací

Dosažené výsledky na výstavách: 2x Junior šampion České republiky 2x Junior šampion Polska Junior šampion Slovenska Klubový Junior šampion KCHMPP 3x Šampion České republiky 3x Šampion Slovenska 2x Šampion Polska Šampion Rakouska Klubový šampion BCCCZ Grand šampion České republiky 2x Grand šampion Slovenska C.I.B. Mezinárodní šampion krásy

Jsme členy: Border collie club CZ Klub chovatelů málopočetných plemen Anitera Rodinné integrační centrum o.s.

V canisterapii působíme: Denní centrum Svítání Svítání Pardubičky a Polabiny Domov pod Kuňkou Dětské rehabilitační centrum Pardubice Domov pro seniory Dubina Pardubice Sociální služby města Pardubic SKP-Centrum, o.p.s – Městský azylový dům pro ženy a matky s dětmi Nemocnice Chrudim – oddělení LDN Dětské centrum Veská

Nestačí žít vedle psů, musíte žít se psy. Motto: Nestačí žít vedle psů, musíte žít se psy.