Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řešení toku lignitu s vlhkostí až 56,94 %
Advertisements

GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
nová bezdrátová technologie
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Ing. Luboš Kala Central MeetBike Expert Seminar
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Bezpečnostní kamerový systém
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Bezpečný a plnohodnotný život pro všechny !. Necítíte se bezpečně, když jste sami? Kdo Vám pomůže, když upadnete? Bojíte se někdy vyjít sami ven? Máte.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Když rozhoduje každá vteřina
Technologie pro CI. Od technologií pro CI vyžadujeme především funkce vyhledávání v rozsáhlých databázích na základě libovolných dotazů, propojování a.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
ProAssist® komplexní systém řízení asistenčních služeb
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
Video detektory pohybu
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
ISSS 2004 Technická infrastruktura IZS kraje Vysočina.
Dušan Ferbas Solar Monitor s.r.o.
Integrované dopravní systémy
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Microsoft System Center Operations Manager
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Přehled
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
4. Lekce Dílčí procesy funkčního testování
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
System Management.
CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace.
GSM Lift Watch.
Informační podpora při krizovém řízení
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Bezpečnost běžných spotřebičů Komprimace dat a kryptologie Jitka Procházková.
Seminář IDS Martin Zemek. Obsah přednášky Obsah přednášky 1.Změny ve společnosti EM TEST 2.Nové funkce a inovace systémů 3.Standardizace –
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
EZS+CCTV Proč to je? Co to je? Co to umí? Jak to funguje? Kolik to stojí?
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
Řešení pro obchodní Centra Bezpečnostní a Informační služby B.G.S., s.r.o. TECHNOLOGY - PCO CENTRÁLNÍ PULT OCHRANY - PATROL CONTROL SYSTÉM - STRÁŽNÝ V.
Helios Orange - Implementace systému
XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o. XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Technologie, lidé, prostředí Portál krizového řízení Ústeckého kraje Venuše Kindlová Bezpečnostní tajemník Ústeckého kaje.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Customer Contact Praha
Integrovaná doprava v Libereckém kraji
Videoverifikace.
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Regulace dopravy ve městech
Tísňová péče a asistenční služba „ Anděl Strážný“
Vážení vozidel za jízdy WIM
Povolení pro práce se zvýšeným rizikem
Obsah Co je to GIS Segmentace GIS HZS ČR GIS portál HZS ČR
Transkript prezentace:

Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to je fajn pro všechny osamocené pracovníky, nebo seniory - můžou upadnout a kdo jim pomůže, když to nikdo neví? Dobrý, ale to nám nestačilo. Tak jsme ještě doprogramovali sw, abychom na mapě viděli, kde to zařízení právě pochoduje. Takže když někdo upadl, věděli jsme i přesné souřadnice. Pak jsem si řekli, že když můžeme monitorovat trasu kde pochoduje, můžeme také přímo na mapě definovat různé bezpečné nebo nebezpečné zóny. A také dobu pobytu v těch zónách. A také nepohyb a další... A najednou těch funkcí a dat bylo spousta a tak jsme k tomu ještě vyvinuli přehlednou dispečerskou aplikaci. A tak vzniknul náš ucelený systém.

Může nová technologie opravdu zachraňovat životy a situace? Ano, ale za předpokladu splnění 5-ti základních podmínek

Tyto základní podmínky definujeme takto: % spolehlivost 2. všestranné využití 3. snadné používání 4. akceptace uživateli 5. rentabilita provozu

řešení – % spolehlivost  technologie GSM/GPS  ověření funkčnosti pilotní instalací  data zálohovaná na profesionálním serveru  profesionální zařízení finského výrobce  automatický monitoring stavu zařízení  odolné proti poškození a krytí proti vlhkosti

řešení – 2. všestranné využití  libovolná definice alarmu  detekce vstupu/výstupu do nebezpečné zóny  definice zóny na vlastním mapovém podkladu  automatická detekce pádu a nepohybu  lokalizace uvnitř budov  ATEX certifikace

řešení – 3. snadné používání  vlastní zařízení pro uživatele  předdefinovaná tlačítka  ALARM tlačítko  oboucestná komunikace  odposlech při alarmu

řešení – 3. snadné používání  a přehledný software

řešení – 4. akceptace uživateli  komfortní mobilní verze  on-line 24/7  odladěný testovací provoz  dodáváme vždy včetně zaškolení  a zároveň koučování managementu a všech vlastních uživatelů

řešení – 5. rentabilita provozu  technologie a zařízení jsou cenově dostupné  nízké provozní náklady  úspory snížením počtu zaměstnanců  ochrana dobrého jména společnosti  koordinace propagace investice do bezpečnosti

Jak to funguje?

Ukázková situace  Stal se úraz na pracovišti.  Zařízení okamžitě rozpozná nebezpečí a informuje dispečera.  Dispečer je informován telefonicky, SMS, em a aktivním oknem aplikace o alarmové situaci.  Okamžite je vytočen hlasitý odposlech a navázaná dvoucestná komunikace pro ověření situace.  Dispečer má tak všechny informace o události a může volat záchranné služby.  Právě jste zachránil/a život, předešel/předešla jste zranění, ušetřil/a planý výjezd, nebo jste zaznamenal/a pochybení zaměstnance.  Všechna data máte uložené k podrobnému vyhodnocení.

Naše dodávka je vždy zcela kompletní  Přijedeme, zanalyzujeme prostředí a zjistíme Vaše potřeby.  Proměříme sílu signálu GSM/GPS a ostatní potřebné parametry.  Vypracujeme komplexní individuálni řešení a nabídneme vám jej.  Provedeme zdarma pilotní instalaci a čerpáme data pro zkušební provoz.  S realizaci dodávky následně zaškolíme všechny aktuálni uživatele.  Zároveň koučujeme management i pracovníky, kteří systém využívají.  Závěrem koordinujeme marketingovou propagaci Vaší investice do bezpečnosti

Dotazy ?