Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica 18. 3. 2010 Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Dotazníkový průzkum E-SSL a TC Jana Třísková
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Porada tajemníků úřadů obcí III. a II Praha.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Výzvy z OP LZZ (40, 42/53, 57) - rekapitulace Výzvy z OP LZZ (40, 42/53, 57) Rekapitulace stavu projektů MSK a informace k nově vyhlášené výzvě Zpracoval:
OP LZZ vybrané priority pro regionalisty Velká část OP LZZ obsahuje podporu v oblastech, které známe z OP RLZ: adaptabilita, aktivní politika zaměstnanosti,
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Digitalizace a ukládání Zpracoval: Jiří Hošek Datum:
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
Krajská digitální spisovna Vazby mezi projekty 2 Vysvětlivky: TCK … Technologické centrum kraje eSpS … Elektronická spisová služba DUD …
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
Aktuální informace k DMVS Ing. Ivan Ivanov Informace k DMVS.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
PRAHA Technologické centrum Kraje Vysočina.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 89 – Zvýšení kvality řízení, financování a good governance v úřadech.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Setkání starostů obcí Datové úložiště Kamil Augustýn Bc. Jiří Dospíšil.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 40 – Vzdělávání v eGon Centrech krajů a obcí s rozšířenou působností Oblast.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
Integrovaný regionální operační program
Individuální projekt OP VVV
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Informace o výzvě pro školy
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Transkript prezentace:

Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje

Přehled výzev Operační programČíslo výzvyNázev výzvy Termín podání žádostiŽadatelé IOPVýzva č. 6Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích ORP IOPVýzva č. 8Rozvoj služeb eGovernmentu v krajích kraj OP LZZVýzva č. 40 Vzdělávání v eGon Centrech krajů a obcí s rozšířenou působnostíUzavřenaORP a kraje OP LZZVýzva č. 42 Zvýšení kvality řízení v úřadech územní veřejné správyUzavřenakraj OP LZZVýzva č. 53 Zvýšení kvality řízení v úřadech územní veřejné správyUzavřenaORP OP LZZVýzva č. 57 Řízení lidských zdrojů v územní samosprávě kraj a obce Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 2

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Prioritní osa 4 Veřejná správa a veřejné služby Výzva č. 57 – Řízení lidských zdrojů v úřadech územních samosprávných celků Projekt „Rozvoj řízení lidských zdrojů na KÚ – MSK“ Předpokládané náklady: 10 mil. Kč Cílem projektu je realizace potřebných kroků směřujících k optimalizaci a zefektivnění řízení a rozvoje lidských zdrojů na Krajském úřadě Moravskoslezského kraje. V rámci tohoto projektu budou vedoucí zaměstnanci a personalisté detailně proškoleni v klíčových aktivitách personálního řízení s cílem zvyšování výkonnosti, kvality, efektivity a transparentnosti veřejné správy. Projekt „ Vzdělávací systém zaměstnanců KÚ - MSK “ Předpokládané náklady: 5 mil. Kč Cílem projektu je zefektivnění vzdělávání zaměstnanců kraje zařazených do krajského úřadu 3

Plán výzev únor až červen 2010 Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 4 Operační programNázev výzvyOdDoŽadatelé Alokace výzvy celkem v mil. Kč (85%) OP LZZREGIO+Duben 2010Květen 2010Veřejná správa255 OP LZZ Vzdělávání v eGovernmentuČerven 2010Červenec 2010 Územní samospráva340 IOP Zajištění přenosu dat a informací v územní samosprávěDuben 2010Prosinec 2010Obce1 000 Stav k Zdroj:

Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Prioritní osa 2.1 – Zavádění ICT v územní veřejné správě Výzva č. 08 Na rozvoj služeb e-Governmentu v krajích Předpokládané náklady: 158 mil. Kč Obsahuje 6 částí: 1.Elektronické spisové služby (Bc. Třísková) 2.Digitální mapa veřejné správy (Ing. Ivanov) 3.Digitalizace a ukládání dat (Ing. Hošek) 4.Vnitřní integrace úřadu (Ing. Hošek) 5.Datové sklady (Ing. Hron) 6.Technologická centra (Ing. Žák) Integrovaný operační program – investiční projekty 5

Návaznost služeb kraje na ORP Pozn.: Elektronická spisová služba a negarantované úložiště ORP a kraje si nebudou konkurovat Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 6 ORPKraj Elektronická spisová služba Negarantované úložiště Školení Krajská digitální spisovna (garantované úložiště uzavřených spisů z území kraje ) Krajský digitální repozitář (dokumenty kulturního dědictví kraje) Digitalizační jednotka Digitalizace dokumentů Krajské digitální úložiště

Elektronická spisová služba (eSpS) v území ORP Může být pořízena obcím a zřizovaným organizacím (školy mají vést povinně eSpS) Úhrada provozních nákladů může být zajištěna smlouvou mezi ORP a obcí Provozovat lze v hostovaném režimu (na TC ORP) Provozovat lze i na technologii obce a to v případech - obec nemá dostatečné připojení do internetu, - provozní náklady na hostované řešení jsou pro obec vysoké Obce a zřizované organizace lze školit (dle výzvy č.40) Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 7

Cíl kraje Efektivní správa věci veřejných Podpořit rovnovážný rozvoj e ‑ Government služeb v území Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 8

Postup kraje v přípravě žádosti Březen - zahájení prací na technickém návrhu a studii proveditelnosti Duben – předložení zastupitelstvu návrh k odsouhlasení přípravy projektů dle výzvy č. 8 Duben podání žádosti na elektronickou spisovou službu Duben vyhlášení zakázky na elektronickou spisovou službu Červen - předložení zastupitelstvu návrh k odsouhlasení rozpočtu a kofinancování jednotlivých částí výzvy Podání žádosti Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 9

Předpokládaný harmonogram realizace Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 10

Předpokládaný rozpočet Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 11

Další jednání v 9:00 F502 Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje 12

Jana Třísková Zuzana Hamzová Děkuji za pozornost