NPR ČERTORYJE. T ERÉNNÍ CVIČENÍ o Cílem práce: Tvorba podrobného plánu terénního cvičení Zpestření výuky o Přínos práce: o Vlastní realizace cvičení na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Advertisements

ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
NENÍ POZDĚ – komplexní environmentální vzdělávání na SŠ Projekt: Mozaika funkční gramotnosti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/
PERSPEKTIVA aneb učíme s projekty II.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.2.06/
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Aby se mu lépe vedlo… ?…Dobrovodskému potoku
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Výhody & nevýhody tvorby Projektu podpory zdraví vzhledem k tvorbě Školního vzdělávacího programu Tomáš Blaha SZÚ Praha 2005.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Celoživotní vzdělávání a projektová metoda vyuČování
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
Socrates – Comenius 1 Matematika v našem životě Mathematics in our life.
ICT VL Naše okolí 5.R. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Tematický okruh: Místo, kde žijeme Anotace:
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVA A OSVĚTA VE STŘEDOČESKÉM KRAJI ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVA A OSVĚTA VE STŘEDOČESKÉM KRAJI Pracovní setkání.
Environmentální výchova a
Purkyňovo gymnázium ve Strážnici Purkyňovo gymnázium ve Strážnici Ekoškola od června 2007.
Workshop - gymnázium Hladnov
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Důležitost digitalizace Červen 2009 / Ředitel společnosti: Jan Tuček / Client Service Manager: Petr Zvára / STEM/MARK, a.s.
Otázky osobní, sociální zralost Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
Geometrical shapes - matematika Mgr. Jana Horáková - ZŠ Brno, Antonínská 3 Metodické pokyny pro učitele Předmět: matematika Jazyk: AJ Jazyková úroveň:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_404_3TR_M Autor: Mgr. Jana Siederová 1 Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383.
Purkyňovo gymnázium Strážnice
Systém zvyšování kvality výuky anglického jazyka Projekt z OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
PROJEKT R E G I O N PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVY V ÚSTECKÉM A KARLOVARSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
VY_32_INOVACE_110_Fyzika_elektrické_ energie Mgr. Václav Černý ZŠ Speciální, Šafaříkova 991, Litvínov Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Šablony OP VVV a podpora nadání
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Společné setkání „minitýmů“
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Základní škola, Znojmo, náměstí Republiky 9
Setkání KAP a MAP JMK 7. prosince 2016
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Název projektu: Ve škole po škole
Analýza potřeb v území.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
4. zasedání PS Vzdělávání pro území Plzeňského kraje
Anotace : Výuka předmětu Člověk a příroda Autor : Mgr. Zuzana Šimotová
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Centrum kolegiální podpory CKP
Vítejte na třetí místní konferenci
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

NPR ČERTORYJE

T ERÉNNÍ CVIČENÍ o Cílem práce: Tvorba podrobného plánu terénního cvičení Zpestření výuky o Přínos práce: o Vlastní realizace cvičení na naší škole o Nabídka programu cvičení pro ZŠ a SŠ o Možnost publikace

T ERÉNNÍ CVIČENÍ – DIDAKTIKA o Jan A. Komenský Přednosti výuky v přírodě Interakce žáků o Prolínání předmětů výuky o Rozvoj komunikativních kompetencí o Učení se řešit problémy

NPR Č ERTORYJE  Trailer Trailer

P LÁN CVIČENÍ o Cíl cvičení: poznávání orchidejí orientace v terénu vztahy mezi organismy o Cílová skupina: žáci ZŠ a SŠ (13 – 17 let) o Termín: (duben) květen - červen o Náplň: aktivity, pracovní listy (brožurky)

KOSENÍ LUK

Z ÁVĚR o Vlastní realizace cvičení na naší škole o Nabídka programu cvičení pro ZŠ a SŠ o Pohled žáků na přírodu, zpestření výuky

Děkujeme za pozornost

PURKYŇOVO GYMNÁZIUM STRÁŽNICE  Jakub Vojtíšek  Jakub Tomšej  Eva Kozinová  Jana Doušová  Miroslava Mikesková  Jana Kratochvílová