OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Advertisements

Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
ZESVĚTLENÍ AŽ O 7 TÓNŮ - NOVÉ SLOŽENÍ Maximálně přesný pro docílení neuvěřitelně jednotných výsledků Maximální flexibilita v poměru míchání Maximálně.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
KOŽNÍ SYSTÉM.
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
IMEDEEN TAN OPTIMIZER™ IN-VITRO STUDIE Účinky aktivních složek přípravku na syntézu melaninu u melanocytů vypěstovaných in-vitro. Výzkumná práce spol.
Ozonová díra.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
VY_32_INOVACE_ICT2.5_3_51 Anotace
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Novinky- péče o vlasy.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Povrch těla - kůže.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Ultrafialové záření.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Tužka na vyhlazení vrásek
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
ATMOSFÉRA Vzdušný obal Země Video: počasí, klima, tornádo a hurikán.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Biologie člověka.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Základní přípravná péče
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
KŮŽE, PÉČE O KŮŽI VY_32_INOVACE_11_23. Kůže a její funkce v těle: = pokryv těla, největší lidský orgán (2 m 2 ), její tloušťka se pohybuje od 0,1 mm až.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Drogerie – osobní hygiena I
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Regenerační přípravky II.
Žít zdravě Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Jiří Olexa
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Aloe Vera Speciál.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Transkript prezentace:

OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého vlivu člověka. Z důvodu ochrany vlasového vlákna a pokožky hlavy je nutné pamatovat na neblahé účinky vystavování se slunečnímu záření. NEBLAHÉ VLIVY NA VLASOVÉ VLÁKNO: - vlasy suché, křehké a mdlé - snížení odolnosti a zvýšení lámavosti vlasů - vymývání chemické barvy - snížení účinků vlasových ošetření NEBLAHÉ VLIVY NA POKOŽKU HLAVY: - vlasová cibulka je křehká, protože její buňky jsou citlivé na UV paprsky - sluneční paprsky zasáhnou cibulku a tím dojde k jejímu ohrožení

MOŽNOSTI SALONU Kdy bychom měli nabízet ochranné prostředky v našem salonu? Nezávisle na kondici vlasů – zdravých nebo poškozených – ochrana proti slunečnímu záření je neobyčejně NUTNÁ ! Vlasy potřebují speciální ošetření na celou dobu, kdy jsou vystaveny nebezpečným UV paprskům, vlivu soli a chlóru. PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ ŠITÉ NA MÍRU: Pro všechny, kteří jsou vystavováni UV paprskům Řada na vlasy i tělo, speciálně složená na poskytování OCHRANY před UV paprsky a volnými radikály a také napomáhající REGENERACI po slunění. Radujte se ze sluníčka v bezpečí

PRODUKTY SUN FRESH WATER Osvěžující voda na vlasy a tělo Obsahuje Photo-protection koplex, který reguluje stárnutí pleti, vyblednutí pokožky a vliv volných radikálů, kakaový extrakt pleť tónuje. Vlasy: chrání vlasové vlákno a pokožku před UV paprsky, před účinky soli a chlóru Tělo: zvýrazňuje opálení a odstraňuje z pokožky zbytky soli Neviditelná lehká textura, osvěžuje pokožku hlavy i těla. Ochrana jemných a středně jemných vlasů. Naneste před a během slunění. Ideální pro pokožku již zvyklou na slunění. Nechrání pokožku před spálením! Balení: 200 ml OCHRANA

PRODUKTY SUN SHINE OIL Hydratační olej na vlasy a tělo s leskem Vlasy: chrání vlasové vlákno a pokožku před UV paprsky, předchází dehydrataci účinkem soli a chlóru Tělo: hloubkově zvlhčuje a zajišťuje rovnoměrné opálení, chrání pokožku před stárnutím. Textura zvýrazňující lesk vlasů i pokožky. Ochrana středně hustých a suchých vlasů. Naneste před a během slunění. Ideální pro pokožku již zvyklou na slunění. Nechrání pokožku před spálením! Balení: 125 ml OCHRANA

PRODUKTY SUN COLOR SAVER Ultra-lehký štít na ochranu barvy Obsahem Photo-protection komplex chrání vlasové vlákno před blednutím barvy vlivem slunečního záření a zvyšuje odolnost vlasového vlákna. Předchází dehydrataci. Textura lehká a velmi jemná. Ochrana barvených vlasů. Naneste před a během slunění. Balení: 125 ml OCHRANA

PRODUKTY AFTER SUN GENTLE SHOWER Zklidňující a obnovující koupel pro vlasy a tělo Jemně odstraňuje sůl, chlór a zbytky písku, podporuje re-hydrataci vlasového vlákna a pokožky. Photo-protection komplex posiluje a vyhlazuje vlasové vlákno, arganový olej hydratuje a vyživuje a zároveň revitalizuje stresovanou pokožku hlavy, kakaový extrakt dodává jemný tón pleti. Textura bohatá a zklidňující. Naneste na mokré vlasy a pokožku a jemně masírujte. Důkladně opláchněte. Balení: 250 ml REGENERACE PO SLUNĚNÍ

PRODUKTY AFTER SUN BALANCING CREAM Vyživující krém na usnadnění rozčesávání Krém dodávající hydrataci, regeneraci a obnovu všem typům vlasů. Photo-protection komplex uhlazuje a posiluje vlasové vlákno. Zanechává vlasy hedvábné a dobře rozčesatelné. Textura nadýchaná a hydratující. Husté a velmi suché vlasy: naneste krém rovnoměrně na mokré vlasy a neoplachujte. Jemné a suché vlasy: naneste krém na mokré vlasy, pomocí hřebene rovnoměrně vetřete do vlasů, nechte působit 1 minutu a opláchněte. Balení: 150 ml REGENERACE PO SLUNĚNÍ

PRODUKTY AFTER SUN SUBLIME OIL Extra-hydratační olej na prodloužení opálení Zjemňující a zklidňující péče, která opálené pokožce dodá vysokou hydrataci a lesk během celého dne. Photo-protection Complex brání stárnutí pokožky a dodává ji ztracenou hydrataci; zvláčňující olej zahalí pokožku a chrání ji tak před olupováním svrchní vrstvy. Prodlužuje opálení. Textura velmi jemná se saténovým efektem. Aplikujte denně na vlhkou pokožku po sprchování a lehce vmasírujte, čímž usnadníte vstřebání oleje. Balení: 250 ml REGENERACE PO SLUNĚNÍ