FOUKANÁ IZOLACE ALENA BÍLKOVÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRÁCE VYKONANÁ PLYNEM.
Advertisements

STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Ztužující věnce ST14 Ing. Naděžda Bártová.
TECHNOLOGIE VÝSTAVBY OBJEKTŮ
Součinitel dotvarování a objemových změn
Zateplování rodinných domů
Pasivní dům Marek Švestka.
Izolace proti přenosu tepla
Jak změříme teplo přijaté nebo odevzdané při tepelné výměně
P Ř I R O Z E N É S U Š E N Í Ř E Z I V A
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Název operačního programu:
OPLECHOVÁNÍ OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ
Foukaná izolace pro široké použití
Stavitelství 9 PROSTUP TEPLA OP
Bydlení a DPH. Snížená sazba DPH 15 % platí pro poskytnutí stavebních a montážních prací spojených s výstavbou staveb pro sociální bydlení nebo v souvislosti.
Rekonstrukce a sanace historických staveb h-x diagram
Název operačního programu:
 Vítejte u prezentace o Lidové architektuře.. Roubená stavba je stavba, jejíž stěny jsou zbudovány technikou roubení. Trámy, kladené vodorovně na sebe,
Měrná tepelná kapacita procvičení © Petr Špína 2011
STAVEBNĚ – TECHNICKÝ AUDIT
KONOPNÁ VLNA VE STAVEBNICTVÍ Zkušenosti a doporučené konstrukce Pořádá: Veletrh hospodářského využití konopí KONO- BUSINESS 2005 Přednášející: ing. David.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Stavitelství 2 Základy – spodní stavba
VRTAČKY.
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Konvektory
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Návrh a konstrukce otopných ploch II
JAK NEJLÉPE IZOLOVAT DŮM
stavebnictví POZEMNÍ STAVBY TEPELNÉ A ZVUKOVÉ IZOLACE STA 36
Rozdělení ekologických domů Znaky ekologických domů Zjišťování úniku tepla Zateplování domů.
Obsah Zděné konstrukce obecně Kamenné zdivo Tradiční cihelné zdivo
STAVEBNICTVÍ Technologie
Objem a povrch ve slovních úlohách
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Zděné příčky (STA17) Ing. Eva Netopilová.
Dodatečné provádění svislých izolací
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_DODATEČNÁ HYDROIZOLACE STĚN_S4
Stavebnictví Pozemní stavby HYDROIZOLACE (STA35) Ing. Libor Dubčák.
Akustika 3 (rychlost a šíření zvuku)
Název operačního programu:
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
TDS HYDROIZOLACE PLOCHÝCH STŘECH – FÓLIOVÉ SYSTÉMY
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Co to jsou stavební materiály (staviva)?
Zateplování staveb.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Definice pultového vikýře
Jana Luňáková.  Nevyzařují přímo teplo  Vyzařují infračervené záření o vlnové délce 7- 8µm  Čímž neohřívají vzduch, ale osoby, předměty a stěny  Panely.
9. OTVOROVÉ VÝPLNĚ I. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
8. podlahy II. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
1 DETAILY - sokl nezateplený / uskočený ČVUT PRAHA Katedra technologie staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje montáž sádrokartonu pracovní postup při půdní vestavbě.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-19 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 02 Anotace.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-20 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
TECHNOLOGICKÝ VÝVOJ VE VŠECH ODVĚTVÍCH průměrné auto vs. šetrné auto spotřeba 6,5 l/100km spotřeba 1,5 l/100km, příp. 6,5 kWh/100km.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_24-19 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorRobert.
PŘÍKLADY DOMŮ V ČR Hradčany – Sluneční ulice Hliněné omítky – příjemné vnitřní prostředí, možnost barevné škály vrchních omítek bez.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
NÍZKOENERGETICKÝ ČI PASIVNÍ DŮM Rekonstrukce – FAKTOR 10 Projekt rekonstrukce Tevesstrasse, Frankfurt / Autor návrhu: Faktor 10.
Hradčany – Sluneční ulice
Ukládání potrubí v objektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Izolace na stavbě RADON.
Transkript prezentace:

FOUKANÁ IZOLACE ALENA BÍLKOVÁ

OBSAH Typy foukané izolace Použití Provádění Kontrola - TDS

Typy foukané izolace Celulóza Minerální vlna Polystyren

Použití Novostavby, rekonstrukce Podlaha Strop Stěna Střecha

Provádění před objekt přijede menší nákladní auto připojit na zdroj elektřiny 380V (min 16A jištění) materiál balený v pytlích se sype na autě do aplikačního (foukacího) stroje, kde dojde k jeho rozvláknění a vzduchem je hnán do konstrukce foukání do vymezených komor

Provádění doba trvání u stropu cca 100m2 3 až 4 hodiny tzv. VLHKÝ NÁSTŘIK (odvětrávané fasády) Celulóza je nanášena na obvodové zdivo pomocí speciální trysky, která na výstupu izolaci zavlhčuje. Vlhká izolace pak na svislé zdi drží – a to až do vrstvy 15 cm. (běžně v USA a Kanadě) Pokud je izolovaný prostor dobře odvětrán, TEMPELAN rychle vodu odpaří, takže se vrátí do původního stavu. Objemová hmotnost (celulózová izolace Tempelan): VODOROVNÁ VRSTVA: 30 – 40 kg/m3 ŠIKMINY: 50 – 55 kg/m3 SVISLÉ PLOCHY: 65 kg/m3

Provádění

Kontrola čistota dutin novostavby – fotodokumentace dutin před zaklopením výkon aplikačního stroje objemová hmotnost (dle předchozí tabulky) zaslepení foukacích otvorů měření termokamerou

Děkuji za pozornost