Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Střední průmyslová škola, Karviná
„ROZVOJ KOMUNIKACE U ŽÁKŮ S AUTISMEM“
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Podpůrný metodický seminář I.
Třídní aktivy Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, tel.:
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Taneční a pohybová výchova
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
INKLUZÍVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ SE SVP
RVP A ŠVP V PRÁCI UČITELE T AK ŠEL ČAS KURIKULÁRNÍ REFORMY Dějství první: bouřlivá 90. léta Dějství druhé: Bílá kniha (2001) Dějství třetí:
Vývoj vzdělávání a školství v krajích ČR Problémy a perspektivy středního školství Jan Kovařovic Seminář k projektu ESF Kvalita II Praha a Brno, 15. a.
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
Naše škola se nachází v obci jménem Ludgeřovice.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání -
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
JAK TVOŘÍME UČEBNÍ TEXTY PRO ŠVP NA ZŠ LIBEREC, LESNÍ
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
Autoevaluace gym. Brno, tř. Kpt. Jaroše 14. Obecně zahajujeme dvouleté evaluační období evaluace proběhne v celém období, postupně.
Přednáška do předmětu Ekonomika školství 04. listopad 2005
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
Součásti:  základní škola – 15 žáků(1 třída s 5-ti postu- povými ročníky)  mateřská škola – 34 dětí (2 třídy)  školní družina – 15 žáků  školní jídelna.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA OBDOBÍ ZÁŘÍ 2014 – SRPEN 2015 Základní škola, Příbram VII, Bratří Čapků 279, příspěvková organizace.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
ITI Pražské metropolitní oblasti. ITI - nový nástroj Evropské komise - Výchozími dokumenty jsou Strategie EU 2020 a návrhy nařízení Evropské komise -
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_14.
Šachy do škol Projekt Šachového svazu ČR. O projektu: Šachy jsou součástí školních osnov ve více než 30 zemích světa Na základě řady studií přijal v roce.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
DOTACE A TRANSFERY Z ÚČETNÍHO HLEDISKA A JEJICH VLIV NA HOSPODAŘENÍ
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Integrovaný regionální operační program
Informace o výzvě pro školy
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Jak na akční plán?.
VY_32_INOVACE_21_Co_je_internet
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
KURIKULUM V SOUČASNÉ ŠKOLE
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Školní vzdělávací program
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy

Charakteristika školy Základní škola a mateřská škola Ludgeřovice je plně organizovaná škola (s prvním až devátým ročníkem), jejíž součástí je školní družina, mateřská škola, školní jídelna ZŠ a školní jídelna – výdejna mateřské školy. Škola byla zřízena obcí Ludgeřovice jako příspěvková organizace s právní subjektivitou k 1. lednu 2002. Systém řízení školy je patrný z organizačního řádu školy.

Základní cíle školy: umožnit žákům osvojit si strategie učení a motivovat je pro celoživotní vzdělávání; podněcovat žáky k tvořivému myšlení, logickému uvažování a k řešení problémů; vést žáky k všestranné, účinné a otevřené komunikaci; rozvíjet u žáků schopnost spolupracovat a respektovat práci a úspěchy vlastní i druhých atd…

Technická stránka školy Každým rokem se snažíme podle získaných finančních prostředků školu dovybavit, zmodernizovat a zlepšit její vzhled. V rámci modernizace výuky jsme v tomto školním roce přestavěli školní počítačovou síť, zakoupili nový server a zavedli program pro administrativu školy „Bakaláři“. Tento program umožňuje nejen práci se školní matrikou, ale je schopen sestavovat rozvrh, vytvářet suplování, vést elektronickou třídní knihu, administrovat učební plány, atd… Dále jsme pořídili dvě interaktivní tabule, na které vydatně přispělo SRPDŠ, dále 24 kusů Apple iPad a kufr na jejich nabíjení (200 000,- Kč vyhráli žáci školy v soutěži „Oranžový pětiboj“, kde obsadili druhé místo), 7 ks dataprojektorů, 15 ks mikroskopů a 1 video mikroskop, gymnastický koberec a další pomůcky do fyziky i jiných předmětů.

Učebna před výstavbou

Učebna ve výstavbě

Jak se škola změnila.

Chodba s pinpongovými stoly.

Toto byla stručná charakteristika naší školy. Děkuji za zhlédnutí. Autor: Jan Robenek 7.B