<< ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA Anketa:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Asociace bezpečnostních poradců a znalců, o.s.
Advertisements

Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
NAŠI BÝVALÍ POLITICI Lucie Sedláčková.
S bojem proti korupci to myslím vážně! Ing. Martin Pecina, MBA ministr vnitra.
Sdružení veřejně prospěšných služeb. SVPS Základní informace Sdružení veřejně prospěšných služeb je nezávislá organizace s působností na území celé České.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
Policie ČR partner dalších orgánů státu a samosprávy Senát Parlamentu ČR Ing. Jaroslav Salivar 1. náměstek ministra vnitra.
Praha, 24. července 2007 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE Zkvalitnění péče o válečné veterány.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Reforma Policie ČR Ivan Langer ministr vnitra. Proč? priorita programového prohlášení vlády ČR priorita Ministerstva vnitra maximální otevřenost, komunikace,
Organizační členění ÚO
Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Novinky na webovém serveru Ministerstva vnitra
Kdo ve skutečnosti řídí NPÚ?
Naši sou č asní politici Ivana Pavlí č ková 7A/
Současní ministři ČR Od 13. července 2010.
Poznej politiky Kristýna Dudová. předseda vlády, poslanec PČR předseda strany ODS, člen regionální rady, místopředseda oblastního sdružení.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Řízení personální činnosti personálním útvarem
Informační systém o území v Plzeňském kraji a v Bavorsku Studie – analytická a návrhová část Informationssystem über das Gebiet in der Region Pilsen und.
Ministerstva a jejich úloha ve státní správě Ing. Eva Tylová náměstkyně ministra žp ředitelka ČIŽP.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
REALIZACE PRÁV PŘÍSLUŠNÍKŮ NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Organizace veřejné správy
Sociální zabezpečení EU Administrativa. Administrativní komise úkoly vyřizování administrativních otázek a otázky interpretace vyplývající z tohoto nařízení.
Euro versus koruna Kdy je optimální přijmout euro? 18. října 2007 Hlavní sál, Senát PČR Centrum pro studium demokracie a kultury Výbor pro záležitosti.
Konkrétní příklady podpory demokracie a LP: Bělorusko, sociologický náhled a příklad z praxe , FSS MU.
Projekt Optimalizace sítě zdravotních a sociálních služeb MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ červen 2011.
Prezident a vláda. Prezident ● Prezident je titul, kterým se označuje vedoucí organizace, obchodní společnosti nebo státu. V některých jazycích (francouzština)
Ekonomika vnitřní bezpečnost státu POLICEJNÍ SLUŽBY.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Působnost Ministerstva spravedlnosti a správa státního zastupitelství JUDr. Jaroslav Picha.
Implementace zákona o státní službě
Služba pořádkové a dopravní policie KŘP Libereckého kraje.
Národní centrála proti organizovanému zločinu SKPV
Nová pravidla bezpečnosti na fotbalových stadionech Ivan Langer ministr vnitra Praha
Stav eGovernmentu v ČR a aktuální výzvy Praha, JUDr. Jaroslav Strouhal náměstek ministra vnitra pro informační a komunikační technologie.
CRZ Centrální registr zbraní. Úvod: Idea elektronického vedení evidence zbraní a střeliva vzešla v roce 2009 od bývalého předsedy Asociace výrobců.
Konference Transformace a deinstitucionalizace soc. služeb – od 9.00 do hodin druhého dne Hradec Králové Individuální projekt odboru.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Představení OSF Tomáš Foltýn Prezentace pro vedoucí pracovníky, Národní knihovna ČR, Klementinum,
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Zákon o Generální inspekci bezpečnostních sborů
Kybernetická kriminalita
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Aktuální personální situace Policie České republiky
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Reforma policie Největší změna za posledních 50 let
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
PRIORITY A NOVÁ STRUKTURA MINISTERSTVA VNITRA
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Sociální práce TEĎ a TADY II
SOS ENERGIE energie, která pomáhá zaměstnancům energie , která pomáhá bývalým zaměstnancům SOS ENERGIE.
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Odbor služby dopravní policie Dálniční oddělení Řehlovice.
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

<< ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA Anketa: Ministr vnitra Radek John vypsal výběrové řízení na post policejního prezidenta. Vybere jej desetičlenná komise složená z odborníků, u kterých podle Johna hrála roli i jejich stranická příslušnost. V komisi zasednou bývalí ministři vnitra František Bublan a Martin Pecina (oba ČSSD), šéf Nezávislého odborového svazu Policie ČR Milan Štěpánek, člen legislativní rady vlády a odborník na vnitřní bezpečnost Michal Mazel, Johnovi náměstci pro vnitřní bezpečnost a ekonomiku a provoz Jaroslav Salivar a Jiří Franc, policejní psycholožka Ludmila Čírtková, šéf policejní ochranné služby František Snopek a vedoucí oddělení strategického plánování policejního prezidia Pavel Osvald. Šéfkou komise má být psycholožka a ředitelka personálního odboru ministerstva vnitra Ivana Moravcová.  Výběrové řízení je otevřeno pro všechny příslušníky v 10. tarifní třídě. Jde například o krajské policejní ředitele, jejich náměstky, šéfy celostátních útvarů nebo jejich náměstky. A koho byste zvolili vy? Přinášíme vám anketu, ve které můžete hlasovat pro jednoho z možných budoucích kandidátů. Vzhledem k počtu možných kandidátů můžete hlasovat až pro tři kandidáty najednou. << plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (12) plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (11) plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (122) plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (12)

ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA << Anketa: Hnuz blivajs plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (12) plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (22) plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Anketa: ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA << Hlasuji (52) plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek Krátký textík Hlasuji (1) Odeslat hlasy Vzhledem k tomu, že z vaší IP adresy již někdo hlasoval, opište kód z obrázku a potvrďte. Hnuz blivajs Potvrdit

Děkujeme, váš hlas byl započten.