PARTNERSTVÍ… … s kým… …a proč vlastně???. Národní knihovna & BUDVAR Česká televize: Kniha mého srdce SKANSKA & SKIP Český rozhlas Leonardo BIBLIO & české.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Advertisements

HLASOVÁNÍ O SESTAVENÍ ŠKOLNÍHO PARLAMENTU pro školní rok 2010/2011.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
1 Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008.
Finanční možností svépomocných skupin
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
OMC Pracovní expertní skupina
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Co to je, když se řekne „komunitní role“ aneb Knihovna v malé obci Tábor, červen 2009 Zlata Houšková.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Budou chodit do knihoven? Průzkumy dospělé populace 1996 – 2007 – 2010 a nová koncepce rozvoje knihoven ČR Národní knihovna ČR.
funkce médií ve společnosti moc médií
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Komunikační strategie projektu Mgr. Denisa Haubertová
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2010 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Dahl, Roald: Matylda. Vyd. 1. Praha : Knižní klub,
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Proč „komunitní knihovna“ Knihovnická dílna Zlata Houšková.
Knihovny a kampaně na podporu čtenářství
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
Do knihovny po Internetu, na Internet do knihovny 28. února 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Evropské projekty & management VÝCHODISKA:  Realita vstupu do EU, rozvoj regionů, potřeba posílení dovedností zaměstnanců a organizací, možnost změny.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
PUBLICISTIKA Mgr. Michal Oblouk
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
Knihovna města Plzně BŘEZEN – MĚSÍC ČTENÁŘŮ „S námi vždy all inclusive!“
Spolupráce, která přináší plody
Knihovna v obci Rohov. Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, Rohov Adresa: Hlavní 180, Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková.
Komunitní a otevřená škola
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
K postavení muzejních knihoven Jarmila Okrouhlíková Knihovna UPM
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Čtenáři a čtení v ČR (2007) společný projekt Ústavu pro českou literaturu AV ČR, v. v. i., a Národní knihovny ČR s finanční podporou Ministerstva kultury.
Vodafone - případová studie „Integrace Společenské odpovědnosti (CR) do firmy“ Přemysl Filip Senior Manager Společenské odpovědnosti Listopad 2007, VŠE.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Umí knihovny zaujmout čtenáře?
Dovolte mi představit se…  Haken Roman, Ing.  ředitel Centra pro komunitní práci (CpKP) střední Morava/1996 – člen Rady vlády pro nestátní neziskové.
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Litomyšl přátelská rodině 8. dubna od hod. Rodinné centrum Litomyšl.
Komunitní školy - kulturní, vzdělanostní a prorodinná centra v malých obcích Mgr. František Eliáš.
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Je kybernetická bezpečnost dostačující?
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Společensky odpovědné podnikání
Procházka po knihovnách
Čtenářsky podnětné prostředí
SKIP – Sekce veřejných knihoven
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Školní parlament ZŠ Písnická
Odpadové hospodářství Olomouckého kraje Ing
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

PARTNERSTVÍ… … s kým… …a proč vlastně???

Národní knihovna & BUDVAR Česká televize: Kniha mého srdce SKANSKA & SKIP Český rozhlas Leonardo BIBLIO & české knihovny A dopce rukopisů: Nadace KB

Knihovny jako síť SKIP Noc s Andersenem Týden knihoven Kniha mého srdce (ČT) Biblio … společné aktivity i samostatné subjekty

5 Proč Skanska a knihovny/SKIP? Skanska má jako společensky odpovědná firma se zájmem o kulturní dění a vzdělanost velký zájem na podpoře četby v České republice Knihovny nabízejí možnost jednodušší komunikace díky síťovému fungování, zastřešenému organizací SKIP V rámci spolupráce máme možnost působit na širokou veřejnost, stejně tak jako zacílit na specifické skupiny.

6 Spolupráce v roce 2010 Knihovna roku – nová cena Skanska, kterou předá gen. ředitel a předseda představenstva Podpora existujících aktivit typu Noci s Andersenem – logo + vzkaz na pohlednicích Kampaň na podporu čtení Cena „skokan roku“

7 Návrhy na rozšíření aktivit v roce 2011 Každoroční společné vydávání knih pro děti (jeden titul ročně) Společně vrátit měsíc březen čtení, „březen -měsíc čtenářů“

Tak znovu: partnerství? ANO, pokud sám vím, co chci (projekt, produkt, cíl…) ANO, pokud jsem o potřebě partnerství (s médii, jinými společnostmi…) sám přesvědčen ANO, pokud jsem připraven brát i dávat ANO, pokud pro mne partnerství není jen nepříjemnou povinností navíc… ANO, pokud vím, že na rozvíjení vztahu (a plnění závazků) budu mít dostatek času