Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
Ponoř se do modra ….
Máš rád humor pro dospělé ?.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Tak tuhle chorobu znám ! Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba: VPDSP - Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Jak se projevuje.
Věděli jste, ....
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Základní škola Chrudim, Dr. J. Malíka
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Dopis od Boha.
Věděli jste, ....
Interviewing = Pohovor s klientem NKPD Lucia Madleňáková.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
ZDRAVĚ A BEZPEČNĚ S počítačem patrně strávíš velkou část života. Proto je třeba se u něj umět správně a bezpečně chovat. Je důležité vědět, jak chránit.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Čím chci být až vyrostu…
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
Máš rád humor pro dospělé ?.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
DOPIS PRO TEBE.
Ergonomie práce na počítači
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Vtipy na téma SKLERÓZA
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
On.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV

Možná, že bych o tom raději takhle veřejně ani neměl mluvit, abych vás zbytečně nestrašil. Ne, nebojte se, není to nic nebezpečného, či dokonce nakažlivého. Ale člověk nikdy neví, co ho potká…

Chcete vědět, jak se to „provalilo“?

No, šlo to vlastně velmi rychle, dost často se to opakovalo v různých situacích… Vyvrcholilo to, když jsem si chtěl uvařit obyčejný čaj. Vzal jsem konvici a jdouce pro vodu jsem si všimnul, že na stole leží neotevřená pošta…

Položím konvici a začnu otevírat obálky. Jedna z nich je faktura za nový počítač. Tak mne hned napadlo, že bych ho mohl vyzkoušet a fakturu zaplatit přes internetbanking. Zapnul jsem počítač a než se nastartoval, vzal jsem zase tu konvici na čaj…

Když jsem nabral u umyvadla vodu, napadlo mne, že kvítka mají taky žízeň a že bych jim měl dát taky napít … Jenže to už se ohlásil počítač, tak jsem postavil konvici na stůl vedle počítače a rychle se hrnul na internet… Možná to taky znáte, člověk chce rychle zaplatit, aby to nepříjemné měl z krku…

Když jsem pustil Internetový prohlížeč, na SEZNAMu mi ihned padla do očí zpráva o nebezpečných virech… Samozřejmě to člověka nenechá klidným, tak jsem se začetl do článku „Lidstvo před zkázou“ No, mohu vám říct, že mne to dost vyvedlo z míry. To si hned člověk vzpomene na všechny neduhy, které ho prakticky dnes a denně stíhají… Všeho jsem nechal a místo do práce jsem rychle běžel k lékaři…

Když jsem mu to všechno vyprávěl, tak jen tiše a chápavě přikyvoval a bez jediného slova si stále dělal poznámky… Když jsem udýchaně skončil, tak jsem začal usilovně přemýšlet, co jsem to vlastně chtěl dělat a proč jsem u lékaře? A on mi s úsměvem dal ten popsaný papír...

1. N EUVAŘENÝ ČAJ 2. N EZALITÉ KVĚTINY 3. N EZAPLACENÁ FAKTURA 4. A BSENCE V PRÁCI = JASNÁ DIAGNÓZA: Degenerativní Poruchy Paměti Vyvolané Věkem

Teď jsem již, navzdory své nemoci, klidnější a spokojenější. Když se mi totiž za celý den nepovede nic dodělat, i když jsem vlastně celý den pořád pracoval, vím, čím to je…

Musím konstatovat, že DPPVV je velmi těžká a závažná choroba. Zkusím si pobrouzdat po Internetu, jestli tam o tom ještě něco neobjevím. Napřed se ale mrknu, jestli mi někdo náhodou neposlal …

Máte stejné problémy ??? Prosím předejte toto poselství všem, které znáte, protože… …já už si nepamatuji, komu jsem je poslal !!! Děkuji za pozornost. Na vaše případné dotazy však neumím odpovědět….