HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Okresní svaz hokejbalu Teplice
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
Judo Sokol Praha Vršovice
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
Program profesionalizace rozhodčích v ČSLH Vladimír Mana.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Nabídka reklamních ploch
DÁLKOVÉ BĚHY.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
HÁZENÁ 2.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Technika řízení LH Přednáška 3
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Sady 5. května Plzeň
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
FC Slovan Rosice, z.s..
Otakar Mestek, Michal Blažej
České hokejové zlato v Naganu 1998
O putovní pohár J. Verfla
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Prezentace Kristek Jakub
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
BSE České Budějovice o. s.
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Kapacity extraligových hokejových stadionů. 14. ŠKO-ENERGO ARÉNA (BK Mladá Boleslav) 4200 míst.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
BEACHVOLEJBAL.
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Transkript prezentace:

HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS

STRUKTURA Český svaz ledního hokeje (ČSLH) byl založen v roce 1908 ČSLH řídí 11 členný výkonný výbor Předsedou ČSLH je Tomáš Král ČSLH sdružuje okolo 100 000 registrovaných hráčů a 2000 hráček V Česku je v současné době přes 80 hřišť

STRUKTURA II. Struktura soutěží je rozdělena na soutěže dospělých, juniorů, dorostenců a žáků Mezi dospělými se hrají následující soutěže: - Česká Tipsport extraliga – nejvyšší profesionální hokejová soutěž - 1. česká hokejová liga – druhá nejvyšší soutěž, vítěz postupuje společně s poraženým finalistou do souboje o postup do extraligy

STRUKTURA III. - další soutěží je 2. česká hokejová liga jako třetí nejvyšší soutěží - následují krajské a okresní hokejové přebory V mládežnických kategoriích se hrají soutěže pouze na republikové úrovni (celá ČR a pak Čechy a Morava zvlášť)

TIPSPORT EXTRALIGA Je to nejvyšší hokejová liga v České republice Je to profesionální soutěž V extralize hraje 14 celků Soutěž je rozdělena na dvě části, dlouhodobá má 52 kol a utkají se v ní každý s každým několikrát. Druhou částí je play off Do play off postupuje 6 nejlepších přímo, mužstva na 7. až 10. místě se ve vzájemném souboji utkají o poslední 2 místa v play off

TIPSPORT EXTRALIGA II. V play off se utkává 1. tým s 8., 2. se 7. atd. na 4 vítězné zápasy Vítězové postupují do semifinále a odtud lepší do finále o titul mistra extraligy ČR Týmy na 11. – 14. místě bojují o co nejlepší umístění ve vzájemných 6 kolech, protože poslední 2 týmy budou hrát o udržení se dvěma nejlepšími týmy 1. české hokejové ligy

STATISTIKA Historicky nejúspěšnějším mužstvem československé ligy je Dukla Jihlava s 12 tituly, následuje Kometa Brno s 11 tituly V samostatné české lize je nejúspěšnějším klubem HC Vsetín s 6 tituly Mezi nejlepšími hráči samostatné české ligy jsou Jiří Dopita, Richard Král, Viktor Ujčík, Petr Leška a Pavel Patera

Děkuji za pozornost