Ing. František Knížek uvádí dokument Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ 27.5.2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba – páteřní systém eGovernmentu v úřadu
Advertisements

OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Periferní zařízení počítače
Proč chránit data v počítači
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
IENA 2010 Zleva: Ing P.Jirman (ČSVZ), Dr. A. Vedres (IFIA), prof.J.Volf (ČVUT), ing.M.Sedláček (ČVUT)
Kateřina Svobodová a Markéta Pospíšilová
Jitka Banetková Delta – SŠIE 5.MA. Externí pevné disky jsou ideálním médiem pro zálohování a pro přenášení souborů. Pokud často cestujete a chcete mít.
INFORMATIKA 9 Zálohování dat III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Vzdělávací materiál / DUMVY_32_INOVACE_02B5 Správa pamětí AutorIng. Petr Haman Období vytvořeníčerven 2013 Ročník / věková kategorie2. ročník Vyučovací.
Ing. František Knížek uvádí dokument Momentky z oslav 20. výročí Českého svazu vědeckotechnických společností
Praktická ukázka elektronického úřadování na MV Oskar Macek Alena Uzlová.
„NOVÁ REGULACE EU PRO UVÁDĚNÍ VÝROBKŮ NA TRH - VÝZVA PRO ZAJIŠTĚNÍ IMPLEMENTACE“ 15.května 2008 Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, Sněmovní 1, Praha 1,
Volně přístupné informační zdroje z oblasti průmyslového vlastnictví MZK- Brno Ing. Z. Čapková, ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO.
Ing. František Knížek uvádí dokument Seminář ČSVZ „Rozhodování ÚPV ve věcech průmyslových práv“
Obor informační technologie
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Referát č. 3 Počítač, jeho komponenty a periferní zařízení (principy fungování, digitální záznam informací, propojení počítače s dalšími (digitálními)
15 let vývoje E-Governmentu v legislativě ČR Mgr. Tomáš Lechner Vysoká škola ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Katedra práva.
T1: Základy práce s počítačem
Datové schránky Svaz průmyslu a dopravy ČR Ing. Jiří Polák, CSc.- prezident SPIS.
Ing. František Knížek uvádí dokument Seminář ČSVZ „Autorské právo a Internet“ 23. března 2011.
Aplikovaná informatika Zimní semestr 2013/2014. Ing. Bohuslav Růžička, CSc. tajemník katedry K101 kancelář: 215 tel
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
INFORMATIKA 9 Kancelářské využití software III2 – I9- 17.
Počítač a jeho složení.
– vytvoření a ověření VM Výukový materiál slouží k vyvození učiva o počítačových komponentech.
Krajský úřad Libereckého kraje
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Součásti osobního.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
1 Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastZáklady informatiky a hardware DUMVY_32_INOVACE_ODB_536.
E-Podatelna v praxi Vysočina, krajský úřad Odbor informatiky Petr Pavlinec
Patentové informace o nových technických řešeních Miroslav Paclík ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Novinky v oblasti ochrany průmyslového vlastnictví Josef Kratochvíl Úřad průmyslového vlastnictví Praha,
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Elektronické schvalování v praxi Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum:
STÁTNÍ INFORMAČNÍ POLITIKA E-Government a elektronický podpis Ing. Karel Březina ministr a předseda Rady vlády pro státní informační politiku.
Sestava počítače Do sestavy počítače patří všechny vnitřní i vnější části počítače včetně příslušenství. 
Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet.
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
Základní pojmy v informatice Bohumil Bareš. Základní pojmy Data – soubory, jiný výraz pro „informace“, jsou to údaje, které vypovídají o světě, mohou.
Spisová služba a správní řád Mgr. Tomáš Lechner ISSS 2006, Hradec Králové2 Obsah prezentace b Přehled související legislativy b Příjem podání.
Univerzita třetího věku kurz ECDL
OPAKOVÁNÍ…OPAKOVÁNÍ… … a něco nového. PC a já Co znamená zkratka PC? PERSONAL COMPUTER - OSOBNÍ POČÍTAČ.
Periferie je souhrnný název pro jednotky, které umožňují komunikaci počítače s okolím. K základní jed-notce se připojují kabely. Z hlediska způsobu přenosu.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_I.ICT1 Vytvořeno:2. 7.
Informatika – Internet a počítačové hry Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření březen 2012 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zpracování a využití informací pro 6. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_01_Základní pojmy,
PC základní jednotka.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
PRÁCE NA PLOŠE PC VY_32_INOVACE_08
Název školy Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Nymburk, Soudní 20 IČO Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Software počítače 2 - opakování
Informatika HARDWARE I. ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Národní databáze patentů a užitných vzorů
Mgr. Miroslava Telingerová
Informační a komunikační technologie 5. ročník
Datový nosič, záznamové médium Slouží k ukládání či zálohování dat
Paměti počítače
Transkript prezentace:

Ing. František Knížek uvádí dokument Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“

2 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Ve čtvrtek 27. května 2010 se konal v Kongresovém sále Úřadu průmyslového vlastnictví ČR (ÚPV ČR, Antonína Čermáka 2a, Praha 6) pátý jarní seminář Českého svazu vynálezců a zlepšovatelů (ČSVZ) na téma „Bezpapírová - elektronická kancelář“. Tento dokument obsahuje několik snímků z programu semináře.

3 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Před zahájením semináře (1) Přednášející patentový zástupce Jiří Effmert (v popředí vlevo) v rozhovoru s účastníkem semináře

4 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Před zahájením semináře (2)

5 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Zahájení semináře - Martin Kořistka (garant akce)

6 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Z programu semináře: Požadavky na hardware a software pro elektronickou kancelář patentového zástupce (doporučená konfigurace PC, kancelářský balík, periferní zařízení) Speciální komunikační nástroje - zaručený elektronický podpis a datová schránka (získání a používání v praxi patentového zástupce) Elektronická komunikace s Úřadem průmyslového vlastnictví ( se zaručeným elektronickým podpisem & datová schránka, databáze spisů patentového zástupce) Elektronická komunikace s ostatními orgány státní správy, soudy a klienty Zálohování dat v praxi patentového zástupce (USB flash disk, SD Card, externí pevný disk, CD/DVD ROM)

7 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Přednášející Jiří Effmert

8 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Přestávka (1)

9 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Přestávka (2)

10 Seminář ČSVZ „Bezpapírová - elektronická kancelář“ / Závěr semináře Jiří Effmert © Photo & Design Ing. František Knížek 2010