HOMEWORKING V Praze 22.4.2008 Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
Advertisements

Nová inspirace pro Váš interiér
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Věrnostní program.
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
1 Představení APPS 2 KDO JSME APPS je nezávislou a dobrovolnou zájmovou organizací. Bezprostředním cílem je vytváření podmínek pro úspěšný.
Adam Pechánek, Ján Ondrušek, Michal Táborský, Roman Machytka 1/7 ÚVOD Studie proveditelnosti.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
Výrobce toroidních komponentů značky
Nabídka personálních služeb
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Netradiční formy zaměstnávání  Způsoby a okolnosti uplatňování nových forem  Slaďování rodinného (soukromého) života se zaměstnáním  Účast žen na trhu.
Inovace procesu kontinuálního zlepšování
Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec Králové 2 1www.centrumandragogiky.cz Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec.
Netradiční formy práce – nástroj rovnováhy mezi pracovním a rodinným životem Sociologický výzkum – mnohopřípadová studie Martin Pobořil Daniel Topinka.
Lidé s postižením mohou být zaměstnávání za fair play podmínek a jejich zaměstnavatelé mohou být konkurenceschopní ! Lenka Kohoutová, předsedkyně správní.
Pomáháme vytvá ř et a realizovat modré strategie. Řízení cen kategorie Praha, , Category Management 2008.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
DĚTSKÉ SKUPINY A KUDY DÁL?! Jak mohou profesní organizace pomoci v rozvoji předškolní péče Jan Schneider.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PROJEKT: CZ.1.07/1.5.00/
Implementace systému flexibilních benefitů
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Motivační program.
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
MARKETING.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Preferenční kritéria při nákupu potravin Preferential factors affecting food purchases.
PODNIKY V ČR VÝSLEDKY EMPIRICKÉHO ŠETŘENÍ KONKURENCESCHOPNOSTI PODNIKŮ Ladislav Blažek Výzkum konkurenceschopnosti podniků realizovaný v rámci Centra konkurenční.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
ŘETĚZY VAMBERK.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
90 let sociálního pojištění v České republice 25 let existence České správy sociálního zabezpečení ČESKÁ SPRÁVA SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ JUDr. Simona Urbánková,
Růst počtu lidí v poproduktivním věku jako zdroj ohrožení veřejných financí, formy penzijního připojištění v ČR a Evropě.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
INFORMAČNÍ DEN Řízení skladového hospodářství a prodejny skript v Edičním středisku.
Příležitosti a rizika profesní komory pro sociální pracovníky v sociálních službách Presentace pro seminář Výboru pro sociální politiku PČR Daniela.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Stipendijní program.
VŠTE v Českých Budějovicích Bakalářská práce
Nabíráme nové zaměstnance
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Představení společnosti
Digitální učební materiál
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Poradenství pro řízení marketingu a odbytu
Mgr. Ivo Grossmann Právní poradce Odborového svazu pracovníků obchodu
Benefity.
Podnikatelské koncepce
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Moravská ústředna Brno firma s více jak stoletou tradicí
Cestovní kancelář DAEN
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.

Představení firmy družstvo umělecké výroby člen Svazu českých a moravských výrobních družstev rok ustavení družstva 1909 největší výrobce textilních a plyšových hraček v ČR exportér do více než 25 zemí světa, od 60-tých let minulého století zaměstnává pracovníků, z toho jen 6 mužů certifikace: ISO 9001 a EN71 + Bezpečná a kvalitní hračka

Představení firmy Zajišťujeme návrh, výrobu a prodej v sortimentech: textilní a plyšové hračky reklamní a dárkové předměty reklamní kostýmy a masky návrh a výroba na zakázku v oboru textil plyšové výrobky

Strategie firmy po roce 1990 vyžití merchandisingových - licenčních motivů výroba na zakázku dle přání zákazníka export

Formy zaměstnávání pracovníků v dělnické kategorii dílenské pracovnice domácké pracovnice. Sociální aspekty domácké práce historický základ současnost

Organizace a řízení procesu výroby formou zaměstnávání „domáckých pracovníkům“ předvýrobní etapa vlastní výroba kontrolní systém

z uplatňovaného způsobu zaměstnávání „domáckých pracovníků“ výhody a nevýhody: pro zaměstnavatele pro zaměstnance Zkušenosti

Benefity procesu výroby formou zaměstnávání „domáckých pracovníkům“ placená řádná dovolená nad povinný nárok příspěvky na penzijní připojištění rozsah pracovní doby dle dohody s pracovníkem příplatky ke mzdě dle způsobu spolupráce prodej výrobků z produkce družstva za zaměstnanecké ceny příspěvky z FKSP právní poradce zdarma příspěvky na setkání důchodců

názor na uplatňování domácké práce vývoj a potřeba společnosti hledání způsobů ke změně současného stavu Závěr Kontakt: Vážené dámy a vážení pánové, děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný den. Jana Malá předsedkyně družstva