Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studijně-poznávací návštěva Ankary –
Advertisements

Polní chirurgický tým v MTF ROLE 3 KAIA, Afghanistan
Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.
Společnost pro mukopolysacharidosu
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Městské lesy Hradec Králové a.s. Příměstské lesy města Hradce Králové a usměrňování požadavků jejich návštěvníků Ing. Milan Zerzán 5. června 2008.
Česká asociace organizátorů veřejné dopravy květen 2011 – květen 2012 Žďár nad Sázavou 2012.
Sdružení veřejně prospěšných služeb. SVPS Základní informace Sdružení veřejně prospěšných služeb je nezávislá organizace s působností na území celé České.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Vývoj nemocničního informačního systému v CACHÉ
Podíl členů České hutnické společnosti na inovačních procesech v podnicích Ing. Jaroslav Pindor, Ph.D. Předseda České hutnické společnosti Dne
Dobrovolníci na oddělení protetiky
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
1 Nadačního fond pro rozvoj vsetínské porodnice MUDr.Martin Janáč Mgr.Alan Kašpar Bc.Milena Fusková.
1. mezinárodní odborný seminář BohumínŠilheřovice
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010.
Veletrh IDET 2007 Motto prezentace: „Armáda České republiky - profesionální, moderní, připravená“ Obsahová náplň prezentace: a) Vycvičenost, odbornost,
BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014.
Kurz Všeobecný sanitář
Koncepce úrazové chirurgie z pohledu FN u sv. Anny v Brně
Představení klubu manažerů
Aktuální krize zdravotnictví
Role ceny zdravotní péče – ekonomický pohled PhDr. Lucie Antošová Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Reforma českého zdravotnictví poznámky a připomínky
PHP PHP a MySQL - 15 Mgr. Josef Nožička IKT PHP
Ortopedické oddělení NsP Karviná –Ráj pracoviště Orlová
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Aktivity CNZ Jan Heisler CNZ Historie #1 Vznik pracovní skupiny – cíl: tvorba standardu Vytvoření a předání standardu Prezentace.
1 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
Krajská nemocnice Liberec
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
Konference se zaměřením na náhradu funkce ledvin a péči o dialyzovaného pacienta Jihlava
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Nelékařské zdravotnické profese v ČR. Nelékařské profese MŮJ PROFIL zahájeno studium na SZŠ, 1. vstup do nemocnice maturita, nástup na resuscitační.
Operační sály, přístroje, asepse
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
AGEL a.s.. Mapa zdravotnických a ostatních zařízení skupiny AGEL.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
Představení Uherskohradišťské nemocnice součást nemocnic Zlínského kraje.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Veverkovy dny Konané ve dnech – Masarykova nemocnice Ústí nad Labem.
Zpráva o stavu českého sponzoringu Konference Sponzoring, Praha Ing. Ondřej Obluk MBA.
MUDr. František Schneiberg
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
ZACHRAŇ ŽIVOT S MĚSTEM JIHLAVA
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
den otevřených dveří v sobotu, od 9.00 do hod.
Dlouhodobá intenzivní péče v pediatrii
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Polní chirurgický tým v MTF ROLE 3 KAIA, Afghanistan
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Jaroslav Kudr pro OATGM
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Kdo jsme Česká asociace studentů adiktologie, z. s. je univerzitním spolkem studentů adiktologie působící na území České republiky a pracující na základě.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Slavnostní předání přenosného gastroskopu dne: 16. června 2008 místo konání: knihovna Vsetínské nemocnice a.s.

Na malou slavnost přijeli i zástupci firem Indet Safety Systems a Nippon Kayaku CZ. Právě jejich sponzorský dar umožnil nákup moderního přístroje v hodnotě několika set tisíc korun.

Delegaci přivítal a představil primář chirurgického oddělení vsetínské nemocnice MUDr. Jaroslav Sankot.

Za sponzory se předání zúčastnili: Kenjiro NISHIDA předseda představ. ISS a.s. Ing. Jiří Václavík generální ředitel ISS a.s. Ing. Jitka Šimarová personální ředitelka ISS a.s. Kenjiro IKEDA jednatel Nippon Kayaku CZ s.r.o. Ing. Josef Ašer ředitel závodu Nippon Kayaku CZ s.r.o.

MUDr. Jaroslav Sankot hostům představil nový gastroskop, který bude využívat především chirurgické oddělení.

Nový přístroj umožní urgentní gastroskopii přímo na lůžku intenzivní péče s možností zástavy krvácení a bez nutnosti transportu na endoskopické oddělení.

Chirurgické oddělení jej využije především při masivním krvácení do zažívacího traktu, ale i na operačním sále při sdružených endoskopických operacích.

Vzácní hosté se zajímali o rozsah služeb, které poskytuje vsetínská nemocnice, ale také o další plánovanou výstavbu, obnovu přístrojů i prestižní akreditaci, již nemocnice na sklonku loňského roku získala.

Na dotazy odpovídali představitelé akciové společnosti Vsetínská nemocnice. Debaty se rovněž zúčastnili zástupci firmy Medinet, která gastroskop dodala.

„Naše firma působí v regionu, cítíme se jeho součástí a snažíme se mu také pomáhat,“ zhodnotil generální ředitel ISS a.s. ing. Jiří Václavík. Spolupráce s chirurgickým oddělením trvá už několik let, vloni například pro nemocnici zakoupili speciální lůžko pro intenzivní péči. „Tato spolupráce je pro nás velmi cenná, velmi si jí vážíme a chceme za ni jménem všech pacientů poděkovat,“ zopakoval v závěru akce primář chirurgického oddělení vsetínské nemocnice MUDr. Jaroslav Sankot.