Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období Úvod: -obecné informace – historie, současnost -členská základna, pobočky, jednotlivé složky
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 a 2015 Hlavní cíl – vzdělávání: - odborné semináře - Kulinářská akademie - odborné gastronomické veletrhy a výstavy
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 a 2015 Hlavní cíl – vzdělávání: - publikační činnost - soutěže - odborná spolupráce
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 a 2015 Národní reprezentační týmy WORLDCHEFS (World Association Chef´s Societies) Spolupráce s jinými subjekty Kulturní a společenské akce, charitativní projekty Zhodnocení, cíle do budoucna, strategie Ekonomika
Gastro Junior Brno 2015 – Bidvest CUP
Pohár Svatopluka Kuřátka 2014 – Karlovy Vary
GASTRO HRADEC - VITANA CUP 2014
Gastronomické slavnosti M.D.Rettigové Litomyšl 2014
Lázeňský pohárek 2014 Karlovy Vary
Český kapr 2014 – České Budějovice
Mezinárodní den kuchařů 2014
Gastro Food Fest Litoměřice 2014 prezentace členů pobočky Severní Čechy AKC
Senior Klub – Stará garda v Poslanecké sněmovně 2014