Www.tydenmanzelstvi.cz Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ 9.-15. únor, 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Poslání Intervenčního centra
Jak na to, aniž bychom se zničili
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR Setkání starostů Středočeského kraje, Poděbrady
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Kurikulární reforma Únor 2008 PhDr. Maria Bezchlebová
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
Proč je důležité studovat Principy
Charakter, sexualita a zodpovědnost MUDr. Marcela Rozehnalová, CEVAP
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Co to je, když se řekne „komunitní role“ aneb Knihovna v malé obci Tábor, červen 2009 Zlata Houšková.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
Školní poradenské pracoviště
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
Manželské problémy a sex
Proč „komunitní knihovna“ Knihovnická dílna Zlata Houšková.
Na čem stavět vztah.
které je stále třeba brát v úvahu !
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Tisková konference k NTM , Ing. Jiří Musil.
Dobrovolníci v sociálních službách Dobrá praxe v SAS pro rodiny s dětmi Dobrovolnického centra, o. s.
ŠKOLNÍ PROJEKT MICE MIND MAP.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Cyklistické přilby 1. Jak může přilba pomoci ? 2. Co by měla přilba mít ? 3. Jakou helmu si koupit ? 4. Zakázáno 5. Shrnutí.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
Místní Agenda 21 Hodnocení místní udržitelnosti v ČR Ing. arch. Marie Petrová Hradec Králové, 18. února 2014.
Koordinace Evropského roku dobrovolnictví /10 Michal Urban 31. ledna 2011.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA Software Zakládání podnikání: Zakládání podnikání: „Od snu ke skutečnosti“
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.35 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Projektová výuka. Úspěch projektu je závislý na dobrém naplánování a dobrém řízení v poměru 8:2.
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Rodina Petr Machala. Co se vám vybaví při vyslovení slova – rodina?
(inspiromat) Městská knihovna Rožnov pod Radhoštěm Pavel Zajíc
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Vliv podpory na uživatele Bc. Zuzana Thürlová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému.
Strategie sociálního začleňování na období let 2012 – 2020 Příspěvek ke konferenci "Sociálně vyloučené lokality - vznik, rizika, možnosti řešení"
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
ZLATÝ PARTNER PARTNEŘI Děkujeme -Fondu pro neziskové organizace NROS - všem, kdo podpořili konferenci a realizaci knihy - hostkám a hostům konference.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Národní týden manželství (NTM) únor, 2007.
Million Leaders Mandate
Představení Evropského týdne udržitelného rozvoje
Desatero problémů – „10P“
Rodina, příbuzenství.
Je nízká plodnost opravdu problémem?
Média - jak s nimi a jak na ně?
Vztahy mezi pohlavími Volba životního partnera
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
RODINA A JEJÍ POSTAVENÍ VE SPOLEČNOSTI
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
které je stále třeba brát v úvahu !
Jazykové hádanky Jazyk a řeč.
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Transkript prezentace:

Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015

Proč NTM? Dobré partnerské vztahy jsou jedním ze základních předpokladů pro kvalitní život jednotlivců i společnosti. Manželství je nesmírně důležitou jednotkou naší společnosti, pro mnoho dvojic je zdrojem hlubokého osobního štěstí. Stěžejní role manželství v naší společnosti spočívá také v tom, že poskytuje stabilní a láskyplné prostředí k výchově dětí a jako takové potřebuje podporu.

NTM je příležitost pro různé subjekty, jejichž cílem je pracovat na rozvoji a kvalitě instituce manželství v ČR. Myšlenka organizování národního týdne manželství je iniciativa otevřená všem, kdo si myslí, že manželství je dobrá věc. Co je NTM?

Vize NTM Vytvořit prostor, (alespoň jeden týden v roce ), kde bychom si připomněli, že spokojené manželství není samozřejmost, ale vztah, který bychom měli rozvíjet.

Cíle NTM posílit vztahy v manželství a zvýraznit potřebu zabývat se otázkou vztahových dovedností jako předpokladů dobrého manželství motivovat laickou a odbornou veřejnost, média i veřejně známé osobnosti, aby alespoň jednou za rok podpořili důležitost manželství propagace programů zaměřených na rozvoj manželských vztahů v České republice

Výzva NTM Víte o lidech ve svém okolí, kterým leží na srdci právě oblast manželských vztahů? Zkuste s nimi o myšlence NTM a možných aktivitách ve svém městě promluvit a zorganizovat třeba i jen něco malého. Během týdne manželství můžete uspořádat besedu, workshop, obnovu manželských slibů nebo vymyslet tisíc jiných nápadů.

Kontakt Centrum Generace, o.p.s. Petr Činčala – koordinátor Petr Adame – koordinátor mobil: Jiří Unger – tiskový mluvčí mobil: Marie Nováková – tiskový mluvčí mobil: