John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Václav Metlička Cyklokros
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
Fotbal Kopaná Fočus.
KOPANÁ.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
Bamboocha City.
Průběh 1. světové války 3. část.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
Tenis Menu.
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
Zpracoval: Ondřej Kubica, 8.A ZŠ a MŠ, Horníkova 1
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
James Prescott Joule Narozen 24. prosince 1818, Salford
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
III/2 XV A
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Matematické úlohy
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
Liverpool.
Florbal.
Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Ilona Čechová Sametová revoluce VY_32_INOVACE_2B17.
Prezentace o Hawk eye. Hawk eye (jestřábí oko) Je elektronický systém monitorující dopady míčků nejčastěji při tenise a kriketu.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Fotbal.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
Petr Čech.
Tomáš Garrigue Masaryk
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
TENIS.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Basketbalová pravidla
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Pravidla volejbalu, rozhodčí
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová Název: VY_32_inovace_212_ Velká Británie Téma: anglický jazyk Číslo.
VSTUP SSA DO DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY ______________________________________________________.
Pravidla volejbalu, rozhodčí
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Otakar Mestek, Michal Blažej
České hokejové zlato v Naganu 1998
Basketbalová pravidla
TJ Sokol Vikýřovice.
Slavní fotbalisti.
Kombinatorika VY_32_INOVACE_ ledna 2014
České hokejové zlato v Naganu 1998
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Transkript prezentace:

John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce Číslo dresu:26 Debut:28. října Aston VillaAston Villa

John Terry-foto

Životopis Malý Terry spatřil světlo světa v Barkingu, ve východním Londýně, kde také navštěvoval Eastbury Comprehensive School. Jeho prvním klubem byl Senrab (pro zajímavost, v tomto klubu začínali i hráči jako Bobby Zamora, Ledley King či Jlloyd Samuel ). Netrvalo však dlouho a stěhoval se do Chelsea. Konkrétně se k mládežnickým výběrům přidal ve svých 14 letech. Začínal na pozici záložníka, avšak kvůli nedostatku středních obránců se obětoval a jak čas ukázal, udělal velice dobře.Bobby ZamoraLedley KingJlloyd SamuelChelsea Svůj debut si mladičký Terry připsal 28. října 1998, kdy naskočil z lavičky do zápasu ligového poháru s Aston Villou. Jeho první start v základní sestavě přišel jen o chvíli později, ve třetím kole FA Cupu proti Oldhamu Athletic. V roce 2000 byl na čas půjčen do Nottinghamu Forrest, kde sbíral další potřebné zkušenosti.

John měl však problémy s disciplínou, se spoluhráčem Jodym Morrisem a hráčem Wimbledonu, Desem Byrnem, se připletl do incidentu v jednom londýnském nočním klubu. Byl obviněn z napadení a od disciplinární komise dostal zákaz činnosti do doby, než se situace vyřeší. Terry byl nakonec zbaven všech obvinění a mohl hrát dále. V září roku 2001 měl další problémy. On, Frank Lampard, Frank Sinclair, Eidur Gudjohnsen a Jody Morris byli obvinění z toho, že se v Londýně posmívali a nadávali americkým turistům. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby jejich řeči nenarážely na incident z 11. září Klub Terryho potrestal odebráním dvou týdenních platů.

Životopis Vraťme se však k fotbalu. John se postupně začínal stávat oporou zadních řad Chelsea a v sezóně 2000/01 si připsal 23 startů. Navíc byl zvolen hráčem roku V následujícím ročníku už byl Terry stabilním členem základní sestavy, kde ve stoperské dvojici hrával po boku Marcela Desaillyho. V této sezóně se Chelsea dostala do finále FA Cupu, do kterého však Terry kvůli virovému onemocnění nemohl nastoupit od začátku. Na hřiště se tak dostal až v průběhu druhé půle, prohře 0:2 však nezabránil. 5. prosince 2001 připsal svůj první zápas s kapitánskou páskou na ruce, bylo to v zápase proti Charltonu Athletic.

Konec