TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání zaměstnanců v Centru pro podporu zaměstnanců
Advertisements

Pavel Jaroš a Zuzana Kouřilová
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
STAVEBNÍ SDRUŽENÍ NOPRE. Zaměřujeme se především na: stavby rodinných domů hrubé stavby zateplování budov omítky, fasády.... půdní vestavby a rekonstrukce.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
CzechInvest Koncepce podpory investic
Profil HR poradce a školitele
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Principy sociálního podnikání
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Spolupracujeme se školami
Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.
Hodnocení prací, jako základ spravedlivého mzdového a motivačního systému.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Firemní kultura - změna motivační strategie
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Lenka Míkovcová10. března Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Lenka Míkovcová.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
MENTORING PO ROCE Věra Staňková Moravská asociace podnikatelek a manažerek (MAPM)
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Continental Automotive Czech Republic s. r. o
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Projekt Pšov Evropský sociální fond Operační program rozvoje lidských zdrojů ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE Most Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Místo lidských zdrojů ve znalostní ekonomice. Proč znalostní ekonomika ? silná konkurence ekonomická krize efektivní výroba a prodej.
Důvody vstupu na zahraniční trhy
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
PRODUKTOVÁ PREZENTACE
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
Metodologie bakalářské a diplomové práce
FERRERO.
Vstřícný zaměstnavatel Kritéria soutěže. 1. Organizace práce Vstřícnost a reálné možnosti využívání flexibilních forem práce Další úpravy pracovního režimu.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Koncept praxí a stáží1 Úvodní setkání pro studenty PSY 415 Praxe a stáže (psychologie práce)
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
Management. Management Management Způsoby a metody řízení podnikatelských i nepodnikatelských celků tak, aby dosahovaly určených cílů Společenská věda.
Autor: Bc. Michaela Kolářová Vedoucí: doc. Ing. Rudolf Kampf, Ph.D.
Název projektu: Ve škole po škole
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Místo lidských zdrojů ve znalostní ekonomice
FIREMNÍ ŠKOLKA OSKÁREK, FIREMNÍ DOBROVOLNICTVÍ
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

TPK, spol. s r.o. 1. 7. 2010 fúze dvou závodů TPK, spol. s r.o. Hodonín PRIBINA, spol. s r.o. Přibyslav

Z historie … 1924: výroba sýrů s bílou plísní na povrchu 1954: výroba Pribináčku 1993: vlastník Bongrain modernizace provozu tvarohových specialit a sýrárny, stavba provozu předsmažených výrobků 1951: začátek výroby tavených sýrů 1983: první výroba Apetita 1999: vlastník Bongrain 2003: nová výrobní hala

VÝROBNÍ PROGRAM TPK, spol. s r.o., závod Pribina Zpracování mléka Výroba sýrů s bílou plísní na povrchu – značka Král sýrů Smetanový krém – Pribináček Speciality s plísní na povrchu – pod značkami Prémium, Hermadur, Charakter a Král sýrů s kořením Výroba předsmažených specialit

VÝROBNÍ PROGRAM TPK, spol. s r.o., závod Hodonín Tavené sýry – značky Apetito, Pribina, Maratonec, Javor Tavené speciality – plátky, omáčky a výrobky pro děti Výhradní distributor slovenských sýrových specialit pod značkou Liptov

ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Společnost TPK sdílí se Skupinou Bongrain hodnoty, cíle i zásady. Protože je Skupina stále rodinnou firmou, rozvíjí kulturu, která klade důraz na základní hodnoty a zásady autonomie a odpovědnosti. Díky těmto hodnotám a zásadám jsou filiálky Skupiny kreativní a flexibilní, motivované k inovaci a dynamice, což pomáhá udržovat a rozvíjet podnikání v konkurenčním prostředí. NAŠE HODNOTY Tolerance akceptovat a chápat názory a osobnosti. Odvaha zhostit se zcela výkonu své odpovědnosti a uznat své chyby. Čestnost držet se pravdy a nesnažit se ji zakrývat. Loajálnost podpořit ve vzájemné důvěře snahy společnosti a našich spolupracovníků.

ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Počet zaměstnanců – aktuální stav 600 Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců Interní školení Legislativní školení Semináře v rámci dotačních aktivit EU – Šance a Educa Jazykové kurzy Stáže v sesterských filiálkách Bezpečnost práce a pracovní podmínky

SPOLUPRÁCE - ŠKOLY Pro studenty učilišť, středních a vysokých škol odborné praxe a stáže spolupráce na bakalářských a diplomových pracích

KONTAKTY Závod PRIBINA TPK, spol. s r.o. Hesov 421 582 22 Přibyslav Personální oddělení: Blanka Jeřábková Tel: +420 569 493 406 E-mail: blanka. jerabkova@pribina-tpk.com Závod Hodonín TPK, spol. s r.o. Velkomoravská 2714/28 695 19 Hodonín Personální oddělení: Zuzana Hošková Tel: +420 518 390 763 E-mail: zuzana.hoskova@pribina-tpk.com

DOTAZY DĚKUJI ZA POZORNOST