Slovenský kopov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přizpůsobení živočichů k prostředí
Advertisements

Zlatý retrívr (golden retriever)
Jack russel teriér.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Kokršpaněl.
VOLAVKA POPELAVÁ JITKA SVIČARSKÁ A.3.
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Medvědi.
American Staffordshire Terrier
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Německý ovčák LORD.
Jakub Nejedlý, Marek Štrach 7.B
Primáti Martin Man Jan Dresler.
Naše zvířata Skrčci.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Pejsci.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Autorem materiálu a veškeré fotodokumentace, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
CHOV KOZ.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
Labrador, labrador retriever
Živočichové našich polí Savci 4. ročník
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Čeleď: Šelmy lasicovité
SAVCI NAŠICH EKOSYSTÉMŮ
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
Primáti Kristýna Semecká 8.B
Trénink v určování savců ČR
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
VY_32_INOVACE_PŘ.4.02-domácí zvířata-PREZENTACE
Řád: Dravci znaky: predátoři – loví kořist udržují přírodní rovnováhu
Zjednodušený přehled třídění savců
ROTTWEILER.
Pholidota luskouni.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
LETOUNI Letouni tvoří početnou skupinu velmi zvláštních savců (asi 750 druhů) Mezi letouny patří kaloni a netopýři Největší zvláštností jsou přední končetiny.
Psovité šelmy.
Labradorský retrívr.
Lucie Gabryšová Michael Sekyra
 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov  Autor: Mgr. Hana Klomínská  Datum: září 2012  Název: VY_12_INOVACE_1.2.1.
LESNÍ SAVCI Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt.
PES DOMÁCÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
© Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových Ostrava VY_32_INOVACE_BOHACOVA.BIOTER.03.
VY_32_INOVACE_20- pes domácí Přírodověda - 4. ročník Miloslava Bucharová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze.
 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov  Autor: Mgr. Hana Klomínská  Datum: listopad 2012  Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_PRV1,2_24.
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
ŠELMY LASICOVITÉ drobné (lasice kolčava), středně velké šelmy (jezevec, vydra)‏ nemají zatažitelné drápy proto kuny našlapují jen na prsty, aby jejich.
VY_32_INOVACE_BOHACOVA.BIOTER.07
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
KOČKA DOMÁCÍ KOČKA DIVOKÁ
Veverka obecná Sciurus vulgaris.
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_26_DOMÁCÍ ZVÍŘATA TÉMA: DOMÁCÍ ZVÍŘATA
Název školy ZŠ a MŠ Březno Název: Autor: Mgr. Petr Pištěk
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Autor: Mgr. Aranka Kopišová Datum: Název: VY_32_INOVACE_14_PŘÍRODOPIS
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Hana Svobodová, Iveta Böhmová, 8D.  Říše: živočichové  Kmen: strunatci  Třída: savci  Řád: šelmy  Podřád: psotvární  Čeleď: medvědovití.
LES Zvířata Prase divoké je všežravec má jemný čich a přizpůsobený rypák k rytí v zemi živí se lesními plody, kořínky, plži samice (bachyně) se stará.
Transkript prezentace:

Slovenský kopov

Slovenský kopov Slovenský kopov je plemenem, které je vysoce ceněné pro svoji schopnost trpělivě a vytrvale po dlouhé hodiny výborně sledovat stopu nebo vůni lovené zvěře. Je také ceněný pro svoji horlivost a zapálení, proto je ve své zemi původu využíván pro lovení černé zvěře a predátorů. Slovenský kopov má středně hrubou, asi 2 až 5 cm dlouhou srst, hustou a dobře přiléhající. Na zadní části těla, krku a ocasu je o něco delší. Je vybavena hustým podsrstím, zvláště během zimních měsíců, ale nesmí chybět ani během léta. Zbarvení je černé s mahagonově hnědým zbarvením a tříslovým značením na končetinách.

Slovenský kopov Slovenský kopov je čilý, rázný a duchaplný pes, s výjimečně vyvinutým smyslem pro směr. Slovenský kopov je ve své vlasti oblíbený jako všestranně nadaný pracovní pes. Výcvik pro hlídací službu, lov i provázení slepců se doporučuje začít již ve věku štěněte. Je to bystrý, chápavý a poslušný pes, v mládí někdy příliš bouřlivý a samostatný. Vlastnosti: Odvážný temperamentní pes, dostatečně silný, přizpůsobený pro vniknutí do lesních houštin. Dokáže několik hodin hlasitě sledovat čerstvou stopu. Vyniká smělostí a vytrvalostí. Má výborný čich a neobyčejně vyvinutý orientační smysl.