se sportovním zaměřením IČO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Vysoké mýto.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
Základní škola Praha 5 – Košíře
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Rozmarýn.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Třebenice Okres Litoměřice.
Lidé kolem nás…….. Speciální mateřská škola Blanická 16 Olomouc
LOGOPEDICKÁ INTERVENCE
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
VÍTÁME VÁS u přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Praktická škola jednoletá Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Lenešice
Mateřská škola Vítězná 1578 Slaný Jana Řeháková.
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Vrchlického Lom u Mostu IČO
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní informace a kontakty
Logopedická třída MOTÝLCI
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR: Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 ÚVODNÍ SEMINÁŘ K PROJEKTU
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
ZA JEDEN PROVAZ Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
LOGOPEDICKÁ ODBORNÁ PÉČE
Aktuální informace o stavu
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
Občanské sdružení ProCit, z. s
Moderní metodické materiály a metody výuky angličtiny pro 1. a 2
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Při technické univerzitě v Liberci
Š A B L O N Y II.
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Školní vzdělávací program
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

se sportovním zaměřením IČO 70940959 54.Mateřská škola Plzeň, Staniční 72, příspěvková organizace 4 třídy / 104 dětí provozní doba 6.30 – 16.30 hodin se sportovním zaměřením IČO 70940959

pracovní tým ředitelka Bc pracovní tým ředitelka Bc.Lenka Šlechtová speciální pedagog ( etopedie, psychopedie, speciálně pedagogická diagnostika) specializace TV zástupkyně ředitelky Alena Musilová, specializace Vv učitelka Jana Petříková – specializace Vv, Tv učitelka Věra Gabrielová – logopedická preventistka učitelka Monika Mikovčáková – logopedická preventistka učitel Patrik John – specializace Tv učitelka Ilona Sigmundová – preventistka SPJ učitelka Jana Tipplová – specializace taneční a pohybová výchova Bc.Václava Brunclíková – specializace TV, AJ hospodářka, vedoucí školní jídelny: Milena Liprtová kuchařky: Dagmar Chvojková, Alena Hurtová školnice: Jana Čamlíková úklid: Věra Kadlecová, Marie Havlová

Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání „Školka plná pohybu“ sportovní zaměření: celoroční kondiční program v tělocvičně základní školy – 1x týdně celoroční předplavecký výcvik v bazénu Slovany celoroční bruslení na zimním stadionu v Třemošné pod vedením trenérů celoročně polodenní vycházky 2x měsíčně podzimní a jarní Sportovní hry (7 ročníků) každoroční Letní sportovní olympiáda (10 ročníků) každoroční Zimní sportovní olympiáda (10 ročníků) celoroční otužování 2x ročně rehabilitační cvičení s perličkovými koupelemi (nemocnice.Sv.Jiří)

nadstandardní aktivity Kroužek keramický – vedou externí lektoři, práce dětí jsou vypalovány, glazovány a vystavovány Kroužek taneční – vedou externí lektorky Rukodělný kroužek Jany Petříkové – pro talentované děti / práce s přírodními a dalšími materiály, s využitím výtvarných prvků – úspěšnost ve výtvarných soutěžích Výtvarný kroužek Aleny Musilové – pro výtvarně nadané děti / využívání mnoha nestandardních a zajímavých technik –vysoká úspěšnost ve výtvarných soutěžích Angličtinka Bc.Venduly Brunclíkové – seznamování s cizím jazykem zábavnými formami Kroužek logopedický Mgr.Romany Šimkové, klinické logopedky / nápravy vadné výslovnosti Metoda dobrého startu Věry Gabrielové a Moniky Mikovčákové / lekce nápravných činností pro děti s odloženou školní docházkou Tvořivé dílny s rodiči 4 – 6 x ročně

moderní kuchyně – vaříme bez sporáku….