mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
Advertisements

Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
menu S čím se hraje tenis Raketa Hůl Pálka
METODICKÝ LIST Žáci si přečtou text- společně, po jednotlivcích, samostatně… Doporučuji text vytisknout předem každému. Žáci zaškrtávají v textu slova,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Pokrmy z brambor.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.15 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
Seminář z Informatiky a výpočetní techniky Slovanské gymnázium Olomouc 4. září 2014 Tomáš Kühr.
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Digitalizace výuky Příjemce
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Jirka Brabenec David Fousek Ondra Holoubek Kamil Chvátal
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Start-up 100ml ovocného zákysu s pomerančovou příchutí,50g hruškového nízkotučného jogurtu,1zarovnaná lžička rozpustné kávy,1 lžička dietní vlákniny zákys,jogurt.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_469.
Balíková Jitka T3. Kdo chová zebru? V jedné ulici v cizinecké čtvrti stojí vedle sebe pět domků různých barev. V každém z nich žije muž jiné národnosti,
Autoři:Ondra,Natka,Petra,Vojta.. Naše vesmírná loď.
Předběžná příprava potravin a surovin
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Uzavření míru roku 1648 ve Vestfálsku - Münster a Osnabrück po dlouhých jednáních Habsburkové nezískali převahu v Říši ani v Evropě (upevnili.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):1.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Těsta Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál slouží.
Tři prasatka Autor: Josef Hrůša.
mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem.
Moje Rodina.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Trendy ve spotřebě potravin v České republice
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:OV Ročník:1 – 3 K-č Téma:Gastronomické.
Mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“
Nápoje Teplé Studené káva koktejly nealko čaj limonády Kakao, čokoláda
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea.
Koření.
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Fondue
Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_416 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Barmanství Téma:Druhy.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 1 – 3 K-č.
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
ČAJ o Čaj je zpracovaná nadzemní část rostlin – listy, plody, květy Rozdělení čaje 1. Čaj pravý – černý, zelený, žlutý, bílý, matcha 2. Čaj ovocný.
KUŤJA (Oksana) 24/12/15 | Recept | UkrajinaUkrajina
 meduňka (mast, olejíček)  sáček spařeného černého čaje přikládat na opar.
První sníh První sníh. Ramzová – Petříkov V Uh. Hradišti nebylo po sněhu ani památky. Teprve když za Hanušovicemi začal stoupat vláček po Slezském.
RČENÍ O UČENÍ. VTIPY. Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
POCHUTINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: pochutiny, charakteristika, dělení, koření Autor:
Nealkoholické nápoje. Sodová voda uměle tvořená kyselina Výroba nezávadná voda + hydrogen uhličitan sodný + malé množství kuchyňské soli Sytí se pod tlakem.
Technika obsluhy – Dělení míchaných nápojů Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
SVČ Domeček Ubrousku, prostři se!
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Rodičovská schůzka září 2017.
První pomoc: test.
Patrik Dvořák Ondra Šimůnek
Resuscitace = oživování, kříšení
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Český jazyk 2 Slabika a slovo.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Název projektu: Moderní škola
10.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Koření P. Pechová, 2012.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Transkript prezentace:

mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl jenom hlavu.

mini tisk mini tisk VYHAZOV VYHAZOV Jožku vyhodili z Felixu, proto jsme mu nabídli pracovat Jožku vyhodili z Felixu, proto jsme mu nabídli pracovat u mini tisku.Josef :jsou to u mini tisku.Josef :jsou to zrádci, nevěřím jim. Vyhodili zrádci, nevěřím jim. Vyhodili ho Ondra T. a Tomáš B. ho Ondra T. a Tomáš B. (Číňan) z Felixu, jsou to zrádci. (Číňan) z Felixu, jsou to zrádci.

mini tisk PRVNÍ SNÍH PRVNÍ SNÍH začalo sněžit. Ráno jsme se probudili a bylo všude bílo.Po obědě to začalo tát. Takový sníh je na prd!!!!

mini tisk mini tisk MÍCHANÉ NÁPOJE MÍCHANÉ NÁPOJE DERBY NEW FASHION DERBY NEW FASHION 4cl ginu 1cl zeleného Créme de Menthe 1 zástřik pomerančového likéru 7-8 kostek ledu 5-6 lístků máty (náhradou i meduňka) PŘÍPRAVA V SHAKERU!!! PŘÍPRAVA V SHAKERU!!!

mini tisk mini tisk MICHANÉ NÁPOJE MICHANÉ NÁPOJE MATADOR MATADOR 2cl metaxy 2cl metaxy 8cl mléka cukrový sirup podle chuti 4 kostky ledu mletá skořice čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek příprava v shakeru!!! příprava v shakeru!!!

mini tisk mini tisk Největší blbina z naší školy Největší blbina z naší školy Jožka se pokusil,že Natce udělá umělé dýchání z úst Jožka se pokusil,že Natce udělá umělé dýchání z úst do úst. Zatím se mu to nepovedlo, ale zkouší to znova už to skoro je. Ale Natka pořád odolává.Bude to zkoušet pořád!!! do úst. Zatím se mu to nepovedlo, ale zkouší to znova už to skoro je. Ale Natka pořád odolává.Bude to zkoušet pořád!!!

nakladatelství AP|LO AP|LO :KONEC: :KONEC: