Zaostřeno na život v metropoli… 1 PragMoon. Co je to PragMoon? 2 Nový PragMoon je poutavý širokospektrý kulturní průvodce Prahou a vším, co metropole.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další vzdělávání v EU a jeho medializace na EurActiv.cz Jan Vitásek
Advertisements

Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2013 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Systém uplatňování informací o dalším vzdělávání v pražských médiích Vladimír Dubský Šárka Hastrmanová.
Propagace ve firmách Zlínského kraje – FINCLUB plus, a.s.
Lifestylové časopisy Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Čs. armády Milevsko
Měření úrovně finanční gramotnosti dospělých
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
Jednička na trhu zpravodajských deníků
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
specialista na firemní květinový servis
ROVERING co nabízí a přináší
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
S námi máte informační předstih!
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
PUBLICISTICKÝ STYL PaedDr
Stav studie „Seroprevalence VHC u injekčních uživatelů drog“ k Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Úřad vlády ČR tel.
© NSZM ČR1 Zdravé město C H R U D I M Fórum, 11. dubna 2011.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
BUSINESS MEDIA CZ. Přejmenovali jsme se – (dříve Springer Media) a nyní jsme Business Media Nový majitel vydavatelství – GMT Partners GMT Partners je.
Salesiáni spolupracovníci ASC
TELEVIZE PUBLIC Prezentace televize, sledovanost, kontakty Květen 2010.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Penzion u máchova Jezera
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_15.
Dánsko- vzdělání, kultura a kulturní osobnosti
PILSNER ENERGY AUTOŘI: Doubravová Monika Pavelka Martin Seďová Erika
Podpora kvality farmářských trhů a potravin z pohledu médií Lenka Krbcová.
Komunitní a otevřená škola
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
 Čím se liší časopisy a noviny?  Na jaké skupiny se dají časopisy dělit?  Ke každé skupině přiřaď konkrétní časopis, který znáš.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Více info tel: UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
RESORT LUHAČOVICE.
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Transkript prezentace:

Zaostřeno na život v metropoli… 1 PragMoon

Co je to PragMoon? 2 Nový PragMoon je poutavý širokospektrý kulturní průvodce Prahou a vším, co metropole nabízí. Svou atraktivně složenou formou přibližuje programový výčet vybraných událostí na měsíc dopředu. Spolu s těmito událostmi přináší také aktuální informace z gastronomie, kultury, nočního života ve městě, zábavy a sportu, nakupování a všeho zajímavého co se chystá.

Co je to PragMoon? 3 Nový PragMoon doplňují poutavě články o životním stylu, módě, nových technologiích či cestování a celkovém kulturním a společenském životě v Praze. Nový PragMoon připravuje pro čtenáře zajímavé soutěže a akce ve spolupráci se svými inzerenty.

Co je to PragMoon? 4 Nový PragMoon nezapomíná ani na mladé rodiny, čemuž částečně přizpůsobuje svůj obsah. Nový PragMoon zaostřuje na tematické sekce, jejichž obsahem jsou především atraktivní tipy a originální komentáře. Restaurace, kluby, bary, divadla, kina, galerie, obchody a informace o zdravém životním stylu jsou pilířem tohoto nového kulturního měsíčníku. Ke všem tipům vždy patří ověřené kontaktní informace.

Co je to PragMoon? 5 Nový PragMoon má za cíl oslovit především muže a ženy mezi dvaadvaceti a pětačtyřiceti lety se středními až vyššími příjmy, se zájmem o společenský život. Nový PragMoon získává čtenáře, kteří se zajímají o kulturu, moderní životní styl, aktivní vyplněni volného času a o možnost zábavy a osobního rozvoje.

Kde se vzal PragMoon? 6 Pravděpodobně každá metropole na světě má svůj tzv. „city magazin”, tedy časopis, který reflektuje dění ve městě, upozorňuje nejen stálé obyvatele města, ale i jeho návštěvníky na všechny události, které se chystají. Inspiruje je k nakupování, k aktivnímu trávení volného času, nenechá je zapomenout na žádnou tradiční událost. PragMoon logicky vyplnil chybějící mezeru a po vzoru všech velkých měst se stává pražským „city magazinem”.

Redakční obsah PragMoonu? 7 PragMoon je přehledně rozdělen do šesti kategorií KULTURNÍ SERVIS (přehled kulturních událostí) ZPOVĚDNICE (exkluzivní rozhovor s celebritou) KONZUM (aktuální spotřebitelské trendy) TÉMA MĚSÍCE (zaostřeno na sezónní události) GASTRO (restaurace, bary, kavárny a unikátní recepty) ZÁBAVA (jak využít volný čas)

Distribuce a specifikace PragMoonu? 8 Magazín PragMoon je distribuován na vybraná místa po Praze a to tak, aby co nejlépe zasáhl svou cílovou skupinu. o Náklad: ks o Periodicita: měsíčník o Počet stran: 84 (+ 16) o Ročník: 2 o Distribuce: 600 míst v Praze o Provedení: obálka UV lak 160 g, vnitřek LWC 80g, vazba V1 Mimo distribuční síť je magazín PragMoon k dispozici online na což je v tomto směru jedinečné.

Inzerujte v PragMoonu? 9 Kompletní ceník si můžete také stáhnout na Všechny uvedené ceny jsou bez DPH. 3. obálka ,- 4. obálka ,- 1/1 strana ,- 3. obálka 159 x 226 1/1 strana 159 x obálka 159 x dvoustrana ,- 2/1 strana ,- 1/2 strany ,- 1/2 na šířku 136 x 94 1/2 strany ,- 1/2 na výšku 68 x 204 1/3 strany ,- 1/3 na šířku 136 x 62 1/3 strany ,- 1/3 na výšku 40 x 204 1/4 strany ,- 1/4 40 x 204 1/6 strany ,- 1/6 136 x 30 1/9 strany 6.000,- 1/9 40 x 62 2/1 322 x 226

Vydavatelství BEDEKER Publishing s.r.o. Jankovcova 938/18, Praha 7 Tel.: , Fax.: