Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nekupujme si jejich životy
Advertisements

ZŠ ŠTÍTINA 5. TŘÍDA.  DNES K NÁM DO ŠKOLY PŘIJEL TOM. JE MU 28 LET A OD NAROZENÍ JE TĚLESNĚ POSTIŽENÝ. TRPÍ MOZKOVOU OBRNOU.
Citáty O LÁSCE.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Medvědi.
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Základní škola a Mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Tsunami VY_32_INOVACE_ 10 Tsunami.
Panda velká Červený výstražný trojúhelník a v něm černobílý medvěd. Označují se jim druhy, kterým v přírodě hrozí vyhubení.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Tulák sob a jiné zajímavosti
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Irské štěstí.
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící. Výskyt – křovité oblasti, polopouště Etiopie a Keňi.
Každý den jsme trochu starší…
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi.
Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s.
Tučňák císařský Vypracoval: Petr Skrutek
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
Český jazyk 3.třída Tátova sbírka-práce s textem
Ptáci břehů a tekoucích vod.
Savci.
Tomáš Mirovský Přírodní společenství Louky.
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Adopce zvířátka Klokánek Klokan Rudý Žije v ZOO Praha Žije v ZOO Praha Třída: savci Třída: savci Řád: vačnatci Řád: vačnatci Čeleď: klokanovití Čeleď:
 VZHLED VZHLED  ROZŠÍŘENÍ ROZŠÍŘENÍ  ŽIVOT A POTRAVA ŽIVOT A POTRAVA  ROZMNOŽOVÁNÍ ROZMNOŽOVÁNÍ  ZDROJE ZDROJE Pro zobrazení obrázku- KLIKNĚTE.
EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP (ČaS/I) Téma: Volně žijící zvířata I. – savci (srnec.
Základní informace o tygrovi tygr žil původně na rozsáhlém území mezi Bajkalem a pobřežím Tichého oceánu, v současnosti žije takřka výhradně na omezeném.
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Zoologické zahrady.
SAVCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
3. SKUPINA 3. SKUPINA. KDE ŽIJÍ? Vrabci žijí v Euroasii a byli převezeni i do Ameriky, jižní Afriky, Austrálie a na Nový Zéland. Vrabec polní vyhledává.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
VŽDY KDYŽ CHCETE ZOBRAZIT OBRÁZKY KLIKNĚTE NA ŽLUTÝ RÁMEČEK
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
KOALA.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
PLOUTVONOŽCI CHOBOTNATCI
Veverka obecná Sciurus vulgaris.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Rozhovor s NÍM.
Důležité údaje o ZOO. Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící Zebra Grévyho je ze všech zeber největší.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má
Irské štěstí.
Rozhovor s NÍM.
Hana Svobodová, Iveta Böhmová, 8D.  Říše: živočichové  Kmen: strunatci  Třída: savci  Řád: šelmy  Podřád: psotvární  Čeleď: medvědovití.
Rozhovor s NÍM.
Chobotnatci a damani Martina Koubová 3.C.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Rozhovor s NÍM.
Belleza salvaje Kevin Richardson El amigo de los leones.
Každý den jsme trochu starší…
Zoologická zahrada U kasy najdete občerstvení (k za koupení je např. párek v rohlíku) Cena zoo: dítě (do 15ti let) 120kč dospělí 180kč vyrobili:
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,
Transkript prezentace:

Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky po několika návštěvách pořídil tyto snímky

Poté, co ztratil své rodiče, byl tříletý orangutan Roscoe v takové depresi, že odmítal cokoliv jíst a nereagoval dobře na léčbu. Veterináři vycítili, že je v ohrožení života. V blízkosti zoo byl nalezen starý pes a když jej dali na ošetřovnu, setkal se s orangutanem. Od té doby se stali nerozlučnými přáteli. Orangutan našel nový důvod k životu a co nejvíc se snaží být aktivní se svým novým přítelem. Oba žijí v severní Kalifornii a oblíbený sport obou je plavání, ale Roscoe má z vody ještě trochu strach a potřebuje při plavání pomoc svého přítele. Celý čas tráví spolu a podle úsměvů je vidět, jak jsou šťastní. Spolu objevili zábavnou stránku života a hodnotu přátelství.

Mládě hrocha, které přežilo vlnu tsunami na keňském pobřeží si vytvořilo silný vztah k obrovské želvě. 300 kg těžký hrošík, kterému říkají Owen, byl odnesen z řeky Sabaki do Indického oceánu a vyvržen 26. prosince vlnou tsunami na pobřeží Keni. Bezmála roční mládě bylo adoptováno stoletým želvím samcem. Zaměstnankyně Lafarge Parku Paula Kahumbu říká, že želva vypadá šťastně, když dělá „matku“. Plavou spolu a spí spolu a hroch se želvy drží. Stejně, jako kdyby chránil svoji biologickou matku, dokáže být hroší mládě agresivní.

Šimpanzice Anjana zachránila dva bílé tygry, kteří po hurikánu Hanna v Jižní Karolině ztratili matku. Nejen že si s nimi hraje, ale také pomáhá při krmení držet láhev. Tomu se říká mateřský instinkt. Říká se, že obraz vypoví víc, než tisíc slov.

Disney v reálném životě jelínek Bambi a králík Thumper Bambi jako malý koloušek ztratil matku. V ten den se u něho objevil divoký králík a udělal si vedle něho pelíšek. Vytvořili spolu nerozlučnou dvojici. Navzájem se mohou lépe chránit před dravci a jelínek pomáhá králíkovi ke snazšímu přístupu k pastvě v zimě.