BODY Brothers SVATOŠ Classic Pictures ŠEBÍK Cinema & PEŤURA Entertaiment presents.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

IX. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Kontrola exportu vojenského materiálu a ručních zbraní pro civilní použití – role MZV.
Nekupujme si jejich životy
Ukončení 1. světové války
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
prosinec Světový den AIDS
Mezinárodní nevládní organizace, transvládní organizace
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Siemens Business Services: Vedoucí poskytovatel eGovernment řešení v Evropě Pasová agenda.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Příprava, řízení a realizace programů a projektů ERDF a KF ÚVOD DO PROBLEMATIKY Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
PRVNÍ SVĚTOVÁ VÁLKA 1918.
Afrika, Asie.
Kolonizace v 19. a počátku 20. Století.
Proč je důležité studovat Principy
STŘEDOVĚK.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
PYRAMIDA Opakování ČR 1. část.
Člen USBS ČR a SP ČR Unie soukromých bezpečnostních služeb ČR Svaz průmyslu a dopravy České Republiky
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii 3. Česko-asijské fórum 2. březen 2009.
Evropské společenství uhlí a oceli (ESUO) Vzniklo v roce 1951 jako první ze tří evropských společenství. Jeho cílem byla podpora rozvoje dvou tehdy klíčových.
Organizace spojených národů
Vývoj politické mapy světa
Druhá světová válka Evropa ve stínu německo-sovětského paktu
Žijeme ve společném světě Stav, vývoj, rizika a možnosti v soudobé „multikulturní“ společnosti a globálním světě.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
EVROPSKá UNIE.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Teorie optimální velikosti města
Napoleon Bonaparte (15.srpna května 1821)
STÁTNÍ HRANICE Území státu je suchozemský prostor, vnitřní a pobřežní vody i pod nimi a vzdušný prostor nad nimi – odděleno státní hranicí.
Historie Starověkého Řecka
TRH PRÁCE V ROCE 2015 Mgr. Jan Záruba Ing. Jiří Halbrštát KA Director
ČÍNA.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
Letadla 2. světové války Druhá světová válka začala v září roku 1939 německým vpádem do Polska a skončila v srpnu roku 1945 americkým atomovým bombardováním.
Autor: Mgr. Věra Sklenářová
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
zvláštní vydání semináře z biologie podzim 2005
Mnichovská dohoda Petr Machala.
VYPRACOVAL:JOSEF SEKANINA A JAROSLAV BAREŠ. 1. mezník Obecně přijímaným datem začátku války v Evropě je 1. září 1939, kdy nacistické Německo napadlo Polsko,
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
SUBURBANIZACE.
Společná obchodní politika EU
VY_32_INOVACE_1D.9.10 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Made in China Lubomír Bureš
Teorie optimální velikosti města
Anežka Dvořáková, Barbora Suchomelová, Vítek Piskač, Matěj Keblovský
ASIE.  Největší světadíl (8,6% povrchu Země, 29,9% souše)  Nejlidnatější – cca 4 mld. (60% populace)  ½ obyvatel – do 20 let  Hlavně S a V polokoule.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Česká republika – součást společenstva hospodářsky vyspělých.
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_63_18 Název materiáluVýchodní.
Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Gymnázium, Praha 10, Voděradská 2 Projekt OBZORY Globální svět v geopolitické perspektivě.
Duch věje, kudy chce exkurz do historie MC a Sítě MC
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
2. fáze studené války – V čele Sovětského svazu Stalina vystřídal Nikita Sergejevič Chruščov V SSSR došlo k mírnému uvolnění poměrů Po Stalinově.
Česká republika – součást společenstva hospodářsky vyspělých států
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Úvod, základní principy a cíle
ZEMĚPIS - SVĚT Regiony Asie 2
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Organizace OSN pro výchovu, vědu a kulturu (anglicky United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, UNESCO) je jedna ze 14 mezistátních.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
Třinecká obchodní akademie
Transkript prezentace:

BODY Brothers SVATOŠ Classic Pictures ŠEBÍK Cinema & PEŤURA Entertaiment presents

GOLDEN EYES „ZLATÝ VOČI“

Akční noční bojová hra Na motivy románů Iana Fleminga (velmi volně) V hlavních rolích v českém znění Svatojánek jako JAMES BONZ Peťura jako MICI GONZALES Dále hrají Body jako BODYGUARD a NEZNÁMÝ NĚMECKÝ AGENT & Šebík jako BODYGUARD a ŘIDIČ

Hongkong, 1. července 1997

Na základě smlouvy, známé jako Čínsko-britské společné prohlášení, která byla podepsána Čínskou lidovou republikou a Velkou Británií 19. prosince 1984, se stalo celé území Hongkongu pod britskou koloniální vládou úderem půlnoci 1. července 1997 zvláštní administrativní zónou Čínské lidové republiky. Velká Británie se však nechtěla své více než stopadesátileté správy nad prosperující korunní kolonií vzdát. Usilovala o její prodloužení, jak o tom svědčí aktivní jednání a rozhovory, probíhající mezi Londýnem a Pekingem od konce sedmdesátých let. Vyjednávání skončilo pro Londýn neúspěšně. Čínsko-britské společné prohlášení je tedy symbolem britské prohry. Ztráta kolonie, dlouhodobé alarmující porušování lidských práv v Číně, její prudký ekonomický vzestup, obavy z rostoucího mocenského vlivu této země v globálním měřítku i obavy z rostoucího počtu malých Číňánků přiměly Británii jednat...

Londýn, 11. září 1999, o 2 roky později

V přísně střežených podzemních laboratořích Londýna to bublá a kvasí. Speciální tým nejlepších britských odborníků, biologů virologů, chemiků analytiků a mediků imunologů, právě dokončuje práci na vývoji nového viru. Vir jménem NNN000 – Nikdo nezůstane naživu, zvaný též Neutralizátor, má být nejúčinnější biologickou zbraní za poslední stovky let. A má být rovněž anglickou odplatou Číně za HongKong. Virový protein chinamidáza totiž zaručuje spojení viru pouze s čínskou buňkou. Nákaza přijde do Číny s příchodem nového tisíciletí…

Peking, 1. ledna 2005

Z exkluzivního rozhovoru s Chu Chan-minem, virologem z pekingské univerzity Mao Ce-tunga, pro televizi Wang Ťing- wej: „Již pět let bojuje Čína s neznámým virem. Šíří se plíživě a zákeřně, zabíjí pomalu a jistě. Nákaze dosud podlehlo dvacet tisíc lidí. To je ovšem jen kapka v rudém moři našeho miliardového národa. Nicméně nebezpečí může být mnohem horší. Vše nasvědčuje tomu, že záhadný virus záhadně zmutoval. Podle posledních výsledků pitvy uhynulé pekingské kachny z provincie Kung-pao, máme důvod se domnívat, že virus napadá nachlazené divoké ptáky. Pojmenovali jsme ho proto s kolegy ptačí chřipka, pracovně H5N1, čili HYNOU 5 let, NEPŘEŽIL JEDINÝ. Virus ptačí chřipky H5N1 je maličký a má jen osm genů. Přesto, zkříží-li se s lidským chřipkovým virem, může zabít až 150 miliónů lidí…“

Svět zachvátila panika. Virus ptačí chřipky se rozšířil po celé Asii a odtud dále do Evropy. Nákazu zaznamenala i Velká Británie. Její zmutovaná biologická zbraň se obrátila proti ní. Británie tedy musí opět jednat…

Londýn, 20. února 2006

V přísně střežených podzemních laboratořích Londýna to znovu bublá a kvasí. Speciální tým lepších než nejlepších britských odborníků, biologů virologů, chemiků analytiků a mediků imunologů, právě dokončuje práci na vývoji nové protilátky proti ptačí chřipce, vakcíně PPP100 - Přežije plný počet.

Londýn, březen 2006

Vakcína je hotová. Britská vláda se chystá na nejlukrativnější obchodní transakci za poslední stovky let. Super tajný postup na výrobu protilátky bude na super tajné obchodní schůzce prodán za nevyčíslitelnou sumu Německu a posléze dalším (pouze) evropským státům usilujícím o záchranu životů vlastního obyvatelstva. Velká Británie chce zkrátka na ptačí chřipce vydělat balík. Realizací obchodní transakce pak nepověřila nikoho jiného než nejlepšího z nejlepších - úkol připadl věhlasnému agentovi OO7 jménem Jamez Bonz.

A co na to zbytek světa??? Mezinárodní síť mimoevropských tajných služeb již začala spolupracovat na získání postupu k výrobě vakcíny. Do akce se zapojily tyto státy: Federativní státy mikronésie (Federated States of Micronesia) Komory (Union des Comores) Svatý Tomáš a Princův ostrov (República Democrática de Sao Tomé e Principe) Východní Timor (Republika Demokratika Timor Lorosa´e) Katar (Dawlat al-Qatar) Svatá Lucie (Saint Lucia) Svatý Kryštof a Nevis (Federation of saint Kitts and Nevis) Surinam (Republiek van Suriname)

Co se stane…? Londýn, pátek 17. března 2006 Špionážní základna na okraji města Agenti tajných služeb vybraných států se připravují na akci.

Cíl akce Zjistit čas a místo obchodní schůzky zástupce britské tajné služby s německou stranou. Zajistit agenta britských tajných služeb. Zabavit mu dokumenty s výrobním postupem vakcíny PPP100.

Účastníci obchodní schůzky Agent britské tajné služby: James Bonz Krycí jméno: Medojed Věk: 40 let Zastírací manévr: Díky pravidelným návštěvám kosmetického salónu vypadá na 32,5 roku. Záliby: Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Rychlá jízda v protipancéřovém vozidle Adrenalinové sporty Cestování Poznávání nových lidí Sbírá: Hodinky značky Rolex s časovým spínačem pro výbušninu Pera značky Parker s vestavěným fotoaparátem Pije: Martini Říká: „Protřepat, nemíchat.“ Slabiny: Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy Ženy

Doprovod agenta britské tajné služby: Mici Gonzales Krycí jméno: Surikata Věk: 25 let Zastírací manévr: Díky pravidelným návštěvám kosmetického salónu vypadá na 32,5 roku. Záliby: Exotičtí a jiní ptáci Balet – Labutí jezero Film – Pták na drátě Četba – Pták Ohnivák a Liška Ryška Sbírá: Informace Pije: hodně Říká: „Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše.“ Slabiny: Exotičtí a jiní ptáci

Zástupce německé vlády: Neznámý

Úkoly Získejte utajované informace o obchodní schůzce Jamese Bonza. K těmto informacím se lze dostat přes jeho slabé místo a tím je žena, aktuálně Mici Gonzales, která jej má na schůzce doprovázet. Je pro vás tedy klíčovou osobou. Informace (čas a místo schůzky) lze od Mici Gonzales získat přes její slabinu a tou jsou exotičtí a jiní ptáci. Na rozdíl od vás nemá Mici Gonzales o povaze obchodní schůzky s německým agentem ani ponětí. To je váš trumf. Pohyb Mici Gonzales je monitorován, její denní harmonogram máte ve svých materiálech. Odtud se dozvíte, kde ji najdete. Zkontaktujte ji a přesvědčte za každou cenu ke spolupráci (pomocí v pravý čas vyneseného trumfu). Splňte všechny její požadavky. Chovejte se zdvořile a uctivě. Je to dáma. Dostavte se s 15 minutovým předstihem na místo tajné obchodní schůzky a zabavte Jamesi Bonzovi dokumenty s výrobním postupem vakcíny. Chovejte se nezdvořile a neuctivě. Není to gentleman.

Problémy Nacházíte se na britské nepřátelské půdě. Buďte obezřetní! Na území města se pohybují tři britští agenti, Bodie, Doyle a Cowley z MI5. Jejich poznávacím znamením je červená kšiltovka. Tito agenti vás mohou pouhým dotykem vyřadit ze hry. V případě vyřazení otevřete červeně označenou obálku, kterou máte ve svých materiálech, a zachovejte se podle instrukcí.

Rekapitulace Zaznamenejte si kontaktní telefonní čísla na vybrané agenty ze spojeneckých států, která vám budou sdělena bezprostředně po skončení prezentace. Jejich účel vám bude objasněn. Otevřete obálky s materiály. Sejděte se se svým týmem. Důkladně prostudujte pravidla hry. Zadané úkoly plňte co nejrychleji. Čas je váš nepřítel! Po získání potřebných informací se dostavte na místo schůzky o 15 minut dříve. Zajistěte Jamese Bonza a jeho dokumenty. Vyzvedněte si zaslouženou odměnu.

Tyto kooperující státy vynaložily značné úsilí na odhalení špinavostí v jednání britské vlády. Jsou rozezlené jejich arogantním jednáním, přezíravostí a především neschopností přijmout odpovědnost za své činy a odvahu čelem se postavit k bleskurychlému řešení jejich následků. V katastrofě celosvětového formátu, kterou způsobili, naopak nacházejí příležitost pro zrůdný ekonomický profit. Obyvatelstvo asijských zemí ponechávají svému osudu a distribuci know how výroby vakcíny PPP100 do těchto zemí vůbec neplánují! Je potřeba okamžitě zasáhnout. Spojit své síly, přelstít britskou tajnou službu (MI5) a vykřesat pro obyvatelstvo východní polokoule naději. Vládní agenti osmi zemí, připravte se do akce. Spravedlnost je na naší straně..... Vzhůru do Londýna !!!

JEDNEJTE TVRDĚ! JEDNEJTE RYCHLE!! JEDNEJTE!!!