ErioMed Sila Země. ErioMed Medicína bojuje s nemocemi chemií Medicína bojuje s nemocemi chemií Všechny tělesné procesy odpovídají fyzikálním zákonům Všechny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

Nově pěstované rostliny a jejich využití
POHYBOVÉ ÚČINKY SÍLY NA TĚLESO
Pevné látky a kapaliny.
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA KŮŽE Kůže kryje povrch lidského těla. Odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí, které na kůži působí chemickými.
LÉČIVÉ ROSTLINY. ZAJÍMAVOSTI Je taková rostlina, která svými obsahovanými látkami. Příznivě ovlivňuje stav organizmu. Metoda užívající k léčivých rostlin.
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí na ekzémy, odstraňuje.
MUDr. Eva Rychlíková Zdravotní ústav se sídlem v Kolíně Prostředí kolem nás.
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_17
Využití elektromagnetického záření v praxi
Kakao – nápoj pro uvolnění duše
Centrální nervová soustava- mozek
Tomáš Novotný, 2.L SPŠE Olomouc
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo smlouvy: 4250/21/7.1.4/2011 Číslo klíčové aktivity: EU OPVK 1.4 III/2 Název klíčové aktivity: Inovace a zkvalitnění.
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_19
Složky krajiny a životní prostředí
Přírodní látky Mgr. Lenka Fasorová.
Hormonální řízení.
Pohyby rostlin Autor: Mgr. Jarmila Kučerová Projekt „EUROgymnázia“
..a co jste o nich nevěděli
SOUSTAVA SMYSLOVÁ ČIDLO ČICHU
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Rostliny - význam a jejich dělení.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
3.ročník technické lyceum
Jaderné záření -využití
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: VĚCI KOLEM NÁS
Přírodní látky Hormony –různé chem. látky, ovlivňují živé buňky a procesy v nich – řídí a ovlivňují činnost buněk –rostlinné hormony = fytohormony – řídí.
Herbář 7.třída.
KOLOBĚH LÁTEK A TOK ENERGIE
Růst a vývin rostlin - rozmnožování pomocí semen
FS kombinované Mezimolekulové síly
Síla opakování.
Žijí s námi plísně Štěpán Borka.
Mgr. Lubomír Šára: Přírodní společenství
Pokuste se o definici proteinů svými vlastními slovy: Bílkoviny jsou organické, polymerní, makromolekulární látky, jejichž základními stavebními jednotkami.
AROMATERAPIE.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.Alexandra Hoňková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
 Léčiva jsou léčivé látky, které by měly mít pozitivní účinky na zdraví člověka  Léčiva mohou mít různou cestu podání injekčně (do svalu, do žíly, podkožně),
Průřezové téma - Enviromentální výchova Základní podmínky života - TEPLO Anotace: Prezentace slouží jako výukový materiál k průřezovému tématu EV Základní.
Přírodní drogy autor: Klára Homolová Třída VII.. Osnova Úvod Mák Mandragora Konopí Listy Koky Lysohlávka Zdroje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Tlak v kapalinách. Struktura prezentace otázky na úvod teorie příklad využití v praxi otázky k zopakování shrnutí.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Voda je velmi důležitá pro život! Bez vody člověk vydrží mnohem kratší dobu než bez jídla.Před mnoha miliony let se život vyvinul právě ve vodě.
Neživá příroda - voda. Voda Voda je součástí neživé přírody, patří mezi kapalné látky. Voda je bezbarvá (průhledná) látka, bez vůně a bez chuti. Nemá.
Dělící metody používané k oddělování složek směsí
VLASTNOSTI PEVNÝCH LÁTEK
LESNÍ KVETOUCÍ ROSTLINY
ZÁKLADNÍ FUNKCE SVALOVÉ SOUSTAVY
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Test – (řešení) 1) Vodní pára je v tomto stroji pracovní látka.
Ví, co jsou to drogy a uvědomuje si riziko závislosti
Změny skupenství látek
čichový, chuťový a hmatový
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_06_NPZ_ZAKON_AKCE_A_REAKCE
Test – (řešení) 1) Vodní pára je v tomto stroji pracovní látka.
Smyslové orgány.
Bílkoviny (proteiny).
Částicové složení látek
Rostliny - význam a jejich dělení.
Tlak v kapalině Pascalův zákon.
Náměty pro vědu, výzkum a inovace v českém lázeňství
1. Newtonův pohybový zákon – Zákon síly
Transkript prezentace:

ErioMed Sila Země

ErioMed Medicína bojuje s nemocemi chemií Medicína bojuje s nemocemi chemií Všechny tělesné procesy odpovídají fyzikálním zákonům Všechny tělesné procesy odpovídají fyzikálním zákonům Elektromagnetické informace ovlivňují účinek léčení Elektromagnetické informace ovlivňují účinek léčení

ErioMed Asi 70% těla tvoří voda Asi 70% těla tvoří voda Voda má „paměť“ (Prof.Emoto) Voda má „paměť“ (Prof.Emoto) Paměť = elektromagnetická informace Paměť = elektromagnetická informace

ErioMed Na tomto příkladu se nechá dobře rozeznat, jak Lotus Fontana mění krystalickou strukturu vody a z deformovaného vodního krystalu vytváří překrásný krystal. Symboly na skloněné nádobě mohou toto působení ještě zesílit

ErioMed Informace účinných látek z léčivých bylin jsou přenášeny: Informace účinných látek z léčivých bylin jsou přenášeny: Teplem a vlhkem v posteli Teplem a vlhkem v posteli Spící tělo přijímá tyto informace Spící tělo přijímá tyto informace Tak působí léčivé byliny na lidské tělo Tak působí léčivé byliny na lidské tělo

ErioMed Prof. Dr.Gerd Lüttig, Universita v Erlangenu, uvádí ve svém znaleckém posudku: Prof. Dr.Gerd Lüttig, Universita v Erlangenu, uvádí ve svém znaleckém posudku: Biologicky aktivní substance se dostávají aspirací a permeabilitou do lidského organizmu a působí tak přímo terapeuticky Biologicky aktivní substance se dostávají aspirací a permeabilitou do lidského organizmu a působí tak přímo terapeuticky

ErioMed Další znalecké posudky: Další znalecké posudky: Prof.Dr.Lukanov und Dr.Sagorchev, Universita v Plovdivu Prof.Dr.Lukanov und Dr.Sagorchev, Universita v Plovdivu Institut pro aplikovanou fyzikální terapii, Bad Kissingen Institut pro aplikovanou fyzikální terapii, Bad Kissingen Oddělení pro přírodní léčitelství, Hattingen-Blankenheim Oddělení pro přírodní léčitelství, Hattingen-Blankenheim

ErioMed Inhalační látky procházejí kůží Inhalační látky procházejí kůží působí na lidské tělo působí na lidské tělo stimulují receptory stimulují receptory ovlivňují imunologiclé procesy v lidském těle ovlivňují imunologiclé procesy v lidském těle

ErioMed Prof.Dr.Dr. Hanns Hatt, Ruhruniversität v Bochumi: Prof.Dr.Dr. Hanns Hatt, Ruhruniversität v Bochumi: Čichové buňky lze najít po celé kůži Čichové buňky lze najít po celé kůži Čich ve spánku ovlivňuje metabolizmus Čich ve spánku ovlivňuje metabolizmus Institut pro innovativní výzkum rostlin/Vídeň: Institut pro innovativní výzkum rostlin/Vídeň: Vůně probouzí emoce Vůně probouzí emoce (radost, uvolnění, blaženost, pohoda…..) (radost, uvolnění, blaženost, pohoda…..)

ErioMed Příklady: Příklady: Vonné sáčky s květy, semeny a částmi travin Vonné sáčky s květy, semeny a částmi travin Bylinný balzám Bylinný balzám Aromalampy Aromalampy Vůně v obchodních centrech Vůně v obchodních centrech Pražená káva Pražená káva Vanilková vůně při řízení tělesné hmotnosti Vanilková vůně při řízení tělesné hmotnosti Vůně jídla …….. Vůně jídla ……..

ErioMed Ložní prádlo Ložní prádlo Bandáže Bandáže Polštáře Polštáře Působení! Působení! přírodní rašelinou přírodní rašelinou