ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Na b ěž kách kolem Ond ř ejníku 20.ledna 2013 Mlha před námi a za námi…
Advertisements

Tak už vim co dam Fabiovi pod strom!!! Bude to Man 8steps!
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Naše třída od 1. do 7..
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
Když Bůh je s námi 1/2 Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když Bůh je s námi, nemusím se bát. Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když.
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Znám, zemi znám 1. Znám, zemi znám, tam se touha má vrací, tu kterou Bůh lidem dávno dal. Znám, zemi znám, kde se trápení ztrácí, tam není místa pro žal.
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
Fotopříběh s ponaučením…
TY SLYŠÍŠ KDYŽ VOLÁM TOBĚ ZRÁNA ZPÍVÁM I KDYŽ TMA JE KOLEM TVÉ SVĚTLO NESCHOVÁ KOHO BYCH SE BÁL? NEPŘÁTELE JSI DAL VŠECHNY POD NOHY MÉ TY JSI MŮJ MEČ A.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
Pár fórků od Renčína.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
1. Slyšel jsi o té hostině, na kterou je každý zván? Slyšel jsi o té hostině? Zve prý sám nebes Pán. Nebeský hostitel všechny zve, všechny chce u stolu.
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Amálka aka Charlie Jako malý objevitel.. Opravdu se na něj můžu jít podívat zblízka?
Stránky o Hvězdné bráně
Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_30_CJL_M Ročník: III. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Olla jmenuji se Olla, ale říkají mi Čirunka taaakhle malinká jsem byla když si mě přivezli.
Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je.
Lucemburkové na českém trůnu (Jan Lucemburský – 2.část)
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
VODA.
Jdi druhou míli a budeš zázrakem pro mnohé Kdo tě donutí k službě na jednu míli, jdi s ním dvě. Matouš 5:41 Matouš 5:41.
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
ČLOVĚK A JEHO SVĚT VY_32_INOVACE_ 20_Lidé kolem nás
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
SEN NewFoton.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Zdraví Vás Fíček - Vašíček ve finále se rodinná rada shodla na jmén ě MAX.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Tomáš Podermański, IPv6 - komentované statistiky.
Clovek se nekdy pta proc...???
Správné užití přímé řeči Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Češpivová Simona 8.A Tak tady máte jeden malý testík.
Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou.
AKVIZICE AKVIZICE. Co si odvezete Zaměříme se na překážky na cestě ke zvýšení obratu a rozšíření portfolia Budeme hledat cestu jak spolupracovat i s největšími.
…a jak Nemoc… jí předcházet Lenka Dvořáková.
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: GREENWICH ROCHESTER hrad HEVER.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Ponoř se do modra …
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Jak se kluci neuměli spočítat Autor: Šibravová, Poskočilová.
Valentýna Szybakowská
Mou dobrou zprávu hlásej
Pár fórků od Renčína.
Škola SOŠ a SOU Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Autor
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Alkoholické.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Apoštol Petr.
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
Transkript prezentace:

ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána. Sakra… Ale na Goa’uldy nevypadají… TOLLANA Jděte dovnitř… Mají římský sloh. A jsou nejspíš vyspělejší než my. Půjdete s námi. Omlouvám se za to hrubé chování ale musíme si být jisti… Kdo jste? Tak to můžeme být spojenci. Teď už můžete jít… Příště tu budete vítáni. A co ten Jaffa? To je Teal’c. Teď bojuje proti Goa’uldům. Jsme badatelé za Země. Zase doma.. To sou divný lidi, jakže si říkají? Zajímalo by mě jak aktivovali bránu. Tollánci... Nechtěl bych je mít jako nepřátele… Nejspíš někde mají ovládání.. A asi si tu bránu postavili samy.